Jeg har igennem de sidste + år erhvervet mig en del glas fra Frederik Bagger. Og bliver glad hver eneste gang jeg sætter glassene på bordet. Nogen gange er der kommet nogle upsere og jeg har måtte kon... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Frederik Bagger was established in 2014. Today, the company's more than 450 exclusive products are sold in over 500 stores in the Nordic region, and independent digital businesses have been established in Denmark, Norway, Sweden, and Germany. Our crystal glass, particularly known for its ability to withstand extreme temperature fluctuations, dishwasher safety, and a guarantee against glass corrosion, is our major trademark. Frederik Bagger's vision is to create the traditions of the future by continuously challenging a traditionally heavy industry through innovative and modern solutions of the highest quality. Solutions that acknowledge the heritage and the significant work that has preceded, while fearlessly venturing into new paths.
Grønnegade 36, 1107, Copenhagen, Danmark
- +46 77 665 06 76
- info-eu@frederikbagger.com
- frederikbagger.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Høj kvalitet
Jeres produkter er altid som ventet, jeg bliver aldrig skuffet. Hurtig levering
Super service og meget hurtig levering…
Super service og meget hurtig levering af de fineste glas
Super flotte glas og hurtig levering
Smukke og samtidig praktiske karafler 😊
Fremragende service da mine glas var…
Fremragende service da mine glas var gået itu ved transporten
Utrolig flotte, men skrøbelige glas
Jeg har mange forskellige slags glas fra Frederik Bagger og har lige købt 3 vandkarafler. Alt er super fint, men jeg synes nogle af glassene, især de høje glas er skrøbelige. Allerede 3 blå glas er blevet ødelagt i min opvaskemaskine til trods for, at jeg er meget påpasselig og har bestemte pladser til dem i min opvaskemaskine, og de er jo ikke helt billige.
Så utrolig pæne ting, men desværre også skrøbelige
Super lækre produkter
Super lækre produkter. Hurtig ekspedition. Køber kun jeres glas.
Fantastisk pris og hurtig levering
Smukke produkter
Smukke produkter. Har denne gang købt 4 t-Light skåle. Desuden var de pakket nænsomt ind, og så kommer varerne bare mega hurtigt. . Ikke sidste hang jeg handler hos dem.
Hurtig ekspedition, gode varer