Four Points Marriott Anmeldelser 11

2,5

2,5

Under middel

11/1-26 Tørt Kage

11/1-26. Efter en gåtur på havnen, ville vi op for at få en kop kaffe og en kage. Vi bestilte et stykke sirupskage, det var så tørt at vi knap kunne skære det over med en kagegaffel. Vi afleverede kagen igen og sagde de nok skulle fjerne resten fra montren. Hun spurgte om vi ville have et andet stykke, det takkede vi nej til, det var jo lige så tørt. Ingen refusion for det kage vi ikke spiste. så 2 kopper kaffe for 150 kr. Det er vist lige i overkanten.

11. januar 2026

En blandet oplevelse

Hvad er det med hoteller og høj musik i reception/lounge/restaurant til morgenmad KL 6 OM MORGENEN?
Four points flex by Sheraton i Hillerød er desværre ingen undtagelse.
Jeg spurgte endda en medarbejder, om der kunne skrues bare lidt ned, hvilket hun sagde, at hun ville gøre med det sammme - men ingenting skete - det er er da bare øv.
Og for én der elsker at starte sin morgen roligt, er det desværre et stort minus.

At vi så også havde udfordringer med at tjekke ind lø d. 27.12.25 og måtte ringe til deres hovednummer, da vi ankom mell. kl 18-19 til en lukket reception og der ikke var blevet sendt en info mail til os om ændrede åbningstider for reception/tjek ind - ej heller åbenbart ændrede tidspunkter for morgenmaden mellem jul og nytår - gør det ikke bedre.
Hvad der til gengæld er dejligt, er en simpel men ganske udemærket morgenmad samt gode senge og dyner, roen på værelset og et meget lækkert badeværelse - en behagelig comfort der heldigvis er med til at opveje helhedsindtrykket.

29. december 2025

Ikke pengene vær… !

Vi boede 4 nætter i Vejle.
Stedet ligger super flot ved havnen men det også det…
Ellers ligger det meget ødet hvis man ikke har bil.
Surt personale!
Noget af maden var for gammelt ved morgenmaden, sengene virkelig hårde og ligge på.
Intet sted og pakke sin kuffert ud henne, vi på talte der var meget beskidt og de sendte en rengøring men det hjalp intet, tomme sæbe beholder og intet nyt håndklæde skift.

26. juli 2025

Lad os starte med det positive

Lad os starte med det positive. Ingen problemer rent personalemæssigt. Men gammelt hotelværelse, min kuffert med tøj lugtede af mug allerede efter en overnatning. Ingen skabe overhovedet. Meget sparsomt belysning, ingen form for underholdning eller aktiviteter. Ikke egnet for børnefamilier. Morgenmaden meget skuffende, dårlig kaffe og jeg kunne sagtens blive ved. Der er en seng, såkaldt dobbeltseng, men kun 140 cm bred og madrasserne totalt lagt ihjel. Vi kommer ikke igen, ligesom aldrig...

20. maj 2025
Vis anmeldelser på alle sprog (11 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto