Fotoverweij Anmeldelser 11

4,0

1. Fotohandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Grootste en voordeligste fotovakhandel in Nijmegen

4,0

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Bestelling netjes afgehandeld en snel geleverd

Voor de eerste keer bij deze shop een bestelling geplaatst. 10 analoge films gekocht voor een gunstige prijs. Levering ging vlot en de films zaten netjes verpakt.
Bovendien allen met hetzelfde emulsienummer, niet onbelangrijk. Wat mij betreft zal het bij deze bestelling niet blijven.

24. juni 2026

Ik had een verkeerde bestelling gedaan…

Ik had een verkeerde bestelling gedaan omdat de afbeelding van het product mij andere informatie gaf dan de bijgaande tekst. Als beelddenker ga je dan al snel nat...
Maar Foto Verweij pakte dit heel sportief op en ik mocht de zending zonder probleem retour sturen. Het contact was erg vriendelijk en prettig. Alles werd keurig gecrediteerd. Hier kunnen andere middenstanders een voorbeeld aan nemen!

19. februar 2026

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel dat oprechte interesse toont in je vragen. Onlangs heb ik een lens ter reparatie aangeboden en kreeg ik een vervangende lens mee. Duidelijke communicatie en goede service. Kortom: een fijne en betrouwbare ervaring

5. februar 2026

Een mooi winkelmoment!

Ik kwam met een bepaalde idee binnen, maar er bleek zoveel meer mogelijkheden te zijn! Jesse was super behulpzaam bij het kiezen van een toestel die bij mij past. De zorgvuldigheid, kennis van zaken en vriendelijkheid vallen op.

18. december 2025

Erg teleurgesteld op bruiloft

Voor onze zomerse bruiloft hebben we 6 cameras besteld.
Toch zijn we voor deze outdoor versie gegaan, want zon, zon en nog eens zon, de hele dag door.
Helaas komen we er achteraf achter dat geen van de filmrollen ontwikkeld kunnen worden omdat er gewoonweg niets op te zien is.
Geen foto's van onder de stretchtent, geen foto's in een grote open witte feestruimte waar de zon naar binnen schijnt.
Ik had wel gedacht dat de avond wel eens tricky kon zijn, maar ook toen stond alle grote verlichting aan. Zonde van de moeite, het bedrag en bovenal van de gemiste foto's.

5. juni 2025