Slechte ervaring met retourneren. Doen moeilijk over het terugbrengen van artikelen en kiezen er voor om enkel met retourbonnen te werken zodat je bij ze af moet nemen in de toekomst. Daarnaast hele b... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Fantastisch geholpen door Dirk Broekhaus, hij bestelde zeer snel een onderdeel voor mijn flitser en zorgde ook voor een zeer snelle levering. Zeer klantvriendelijk en goede communicatie Hulde!
En door mij besteld en betaald item bleek niet meer direct leverbaar. Na één telefoontje op een heel vriendelijke toon werd de bestelling geannuleerd en mijn betaling na een dag al teruggestort. Hee... Se mere
Bij Foto de Vakman online een populaire Fuji telezoom besteld met bijpassend Hoya filter en XT-5 handgreep. Alles voor een zeer scherpe prijs. Hoewel de telezoom in nabestelling was bij de leverancier... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Foto de Vakman is de Webshop voor foto en video. Wij zijn concurrerend in prijs en 100% service. Ook voor de Professional het juiste adres!
Kontaktoplysninger
Marktstraat 10, 5401 GH, Uden, Holland
- fotodevakman.nl
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har besvaret 40 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snelle levering; maar helaas miste er iets. Maar ook dat was uiteindelijk weer snel opgelost.
Super goede verkoper
Erg goede staat van de lens, marktconforme prijs, perfect verpakt en super snel verstuurd. Goed communicatie.
Annulering
Bij annuleren van de bestelling is er geen onvertogen woord gevallen ergo verliep soepel. Wat een tip zou kunnen zijn is; vermeld op de website (indien nodig) dat het artikel door ook geen voorraad bij importeur lang op zich laat wachten. Dit scheelt administratie en storneren bedrag.
👍👍👍 Canon lenscase voor Canon RF…
👍👍👍 Canon lenscase voor Canon RF 200-800mm. lens. Heel fijn zo snel bezorgd!
Snelle levering van camera
Snelle levering, geheel volgens afspraak.
Snelle reactie en/of actie
Snelle reactie en/of actie! Proactief in de communicatie.
Na eerder hier naar tevredenheid een…
Na eerder hier naar tevredenheid een occasion groothoek lens gekocht te hebben was ik nu op zoek naar een opvolger voor mijn D5300. Duidelijk en helder advies gekregen voor een leuke opvolger (de Z6III) welke een paar tredes hoger ligt dan de D5300. Ook voor uitbreiding van mijn "cameragear" ga ik zeker terug naar deze winkel!
Schappelijke prijs
Schappelijke prijs, geen verzendkosten en op tijd bezorgd!
Paar kleine verbeteringen …
Verpakking is open gegaan door PostNL dichtgeplakt, bezorging duurde lang
De levering was snel en accuraat.
Ik had een occasion lens gekocht en die…
Ik had een occasion lens gekocht en die werd na een dag al bezorgd. De lens ziet er goed uit en ik ben er blij mee. Vandaar 5 sterren voor de Foto de Vakman
De naam klopt.
Goeie (telefonisch) informatie, supersnelle levering.
Betrouwbaar bedrijf
Scherpe prijzen en snelle verzending.
Je wordt goed op de hoogte gehouden van het bestel- en verzendproces!
Prima levering maar twee TenT
Producten werden geleverd op het aangekondigde moment verpakt op een geschikte manier. 4 sterren omdat ik twee PostNL track-and-trace kreeg - voor een pakket
Foto de vakman verstuurde snel
Foto de vakman verstuurde snel, alleen jammer dat postnl er weer een zooitje van maakte.
HEEL SLECHTE ERVARING
Bestelling na 1 week nog altijd niet geleverd
Op de mails die ik naar hen verstuur heb ik nog altijd geen antwoord gekregen
Alles correct en vlot uitgevoerd
Alles correct uitgevoerd. Website duidelijk, voorraad klopt, verwerking order vlot en leverantie vlot.
Goed verpakt, product in goede staat.
Kort & krachtig!
Zal het kort houden, maar hopelijk komt het méér dan krachtig over bij jullie állen: "Foto de Vakman Uber" is een professioneel bedrijf dat haar klanten op álle vlak tegemoetkomt, wensen behartigt en, vooral beschermt. Ook snel respondeert.
Zélfs gemelde frauduleuze praktijken worden au sérieux genomen, wat inhoudt dat de betalende klant zelf hierbij beschermd wordt door bedrijf.
Vele bedrijven wensen "het liefst blindelings te verkopen", maar "Foto de Vakman Uber" gaat een stapje verder hierin: respecteert klanten, voornamelijk eigen "Algemene voorwaarden" nalevend.
Waardoor de klant zich veilig voelt bij "Foto de Vakman Uber".
Aanrader als bedrijf en werkwijze.
Shop er in álle veiligheid!
Medewerker van Foto de Vakman gaf mij…
Medewerker van Foto de Vakman gaf mij telefonisch goed advies.
Læs mere om andre typer anmeldelser.