Wij waren zeer verrast ,een heel enthousiaste medewerker .Eerst een telefoontje van Roland of hij niet te vroeg was met zijn komst, je kon al aan zijn stem horen dat hij er zin in had. Een wagen met... Se mere
Virksomheden har svaret
Net 2 elektrische fietsen gekocht bij Forza Woerden. Keurig netje geholpen door Xander en Leroy. Goede informatie gehad over o.a. service en verzekering. En een mooie prijs af kunnen spreken. Volste v... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik heb een proeftest aan huis gehad, een fijne transport fiets uitgezocht. Leuke inruilprijs voor mijn andere transportfiets. Ga zeker genieten van mijn nieuwe fiets. Fijn geholpen, goede service en... Se mere
Virksomheden har svaret
Vanmiddag Roland van de Kolk met de grote groene Forza bus aan huis geweest. We hebben een aantal verschillende modellen goed uit kunnen proberen en daarbij een goede uitleg gekregen. Eigenlijk waren... Se mere
Virksomheden har svaret
Forza Fietsen is dé e-bikefamilie van Nederland. We combineren kwaliteit, vakmanschap en service om de beste e-bikes te maken.
Marconiweg 30, 8071 RA, Nunspeet, Holland
Har besvaret 84 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goed geholpen Roland, bedankt voor de goede uitleg

Goede info en service. Leuk personeel. Martijn bedankt

Super goed geholpen 2 Forza Fietsen bij Iban gekocht een 10

Besvarelse fra Forza Fietsen
Vorige week een e bike voor mij gekocht en gisteren een e bike voor mijn vrouw.Wij zijn geholpen door verkoopster Bo.Ze neemt de tijd en is zeer deskundig om als precies uit te leggen zodat je de juiste keus kan maken.Ik raad iedereen die een e bike wil kopen om naar Forza Breda te gaan .In een woord top

Besvarelse fra Forza Fietsen
Goed netjes geholpen. Goed meegedacht.
Fijne proefrit gehad

Besvarelse fra Forza Fietsen
Het eerste gesprek, de offerte en de levering waren goed.
Ik vond het contact en de aftersales nogal onduidelijk.
Er was namelijk geen nieuwe accu geleverd wat wel de afspraak was, maar uiteindelijk heeft Forza dit opgelost.
De verzekering regelen met Forza was ook nogal een gedoe.
Puntje bij paaltje is alles nu wel geregeld, de fiets is geweldig en de service ook.

Besvarelse fra Forza Fietsen
Maart 2023 2 nieuwe Bologna fietsen in Woerden gekocht.
Binnen 3 jaar chip in een accu stuk, niet meer te repareren.
Geen garantie, coulance 75 euro op een nieuwe accu van 649 euro.
Dus 574 euro kosten bij een fiets van nog geen 3 jaar oud.
Bezint voordat u aan een Forza begint.
Geen reactie van Forza op een week geleden gestuurde mail.
Inmiddels in de winkel geweest, waarna de coulance naar 150 euro ging, dus alsnog 499 euro betalen.
Uiteindelijk na weer contact met de service dienst gekozen voor een gebruikte accu met 1 jaar garantie van Forza voor toch nog 287 euro.
Jammer dat het allemaal zo moest gaan

Besvarelse fra Forza Fietsen
Online deze website gevonden, Een mooie fiets gezien online en een brochure aangevraagd, Maar zag geen prijzen staan. Twee weken lang hebben ze mij elke dag gebeld en soms meerdere keren per week. Nou nu maar het nummer geblokkeerd en geen fiets voor mij van dit bedrijf.

Besvarelse fra Forza Fietsen
Nadat we 2 jaar geleden een electrische fiets hebben gekocht bij forza voor onze oudste zoon hebben we ook nu dezelfde fiets gekocht voor onze jongste zoon en mijzelf.
Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en service die ze bieden.
Wanneer er iets is met je fiets en je belt komt er dezelfde week nog iemand langs aan huis om te kijken en eventueel repareren.
Wij geven onze fietsen 2x per jaar een servicebeurt en verder tot nu toe nog geen mankemanten gehad.
Zeer goede fietsen en mooie prijs kwaliteit verhouden.
Super blij met onse nieuwe aankoop.

Besvarelse fra Forza Fietsen
Beste mensen, geloof die goede recencies niet van Forza. Zodra er een negatieve recensie verschijnt dan gaat het social media team van Forza gelijk in beroep bij Trustpilot. En hoe ze het voor elkaar krijgen geen idee maar nagenoeg alle negatieve recensies krijgen zij verwijderd.
Medio 2025 ben ik zelf bij een servicepunt geweest om de Forza fietsen uit te proberen. Uiteindelijk geen Forza fiets aangeschaft omdat 2 identieke fietsen niet gelijkmatig naast elkaar konden fietsen. De 1 ging een stuk harder dan de ander en dat vonden wij niet fijn. Verder het goochelen met de prijzen van de fietsen stond mij niet aan van de verkoper. Ondanks de "aanbieding" waren deze fietsen veel te duur voor de kwaliteit welke je krijgt. Op basis van deze punten een review gegeven met 3 sterren destijds en Forza ging gelijk in de aanval want ik kon niet bewijzen dat ik in 1 van hun filialen ben geweest... Nou ik ben daar wel degelijk geweest maar Forza heeft het toch voor elkaar gekregen dat mijn review verwijderd werd. Ook deze review zal wel aangevochten worden door Forza...

Besvarelse fra Forza Fietsen
Vriendelijke overname enduidelijke uitleg van Roland.

Besvarelse fra Forza Fietsen
Super geholpen met keus voor leuke fiets. Martijn bedankt zie je op het Wembley van de Veluwe

Besvarelse fra Forza Fietsen
Voor de 4e keer een Forza.
Service is goud. Martijn is topper

Besvarelse fra Forza Fietsen
Wij gingen bij Forza in Nunspeet kijken voor een electrische fiets. We werden vriendelijk ontvangen en geholpen door Boaz. Na wat uitleg van de verschillende fietsen hebben we heel wat fietsen geprobeerd. Twee keer koffie gekregen en zeer vriendelijk geholpen.

Besvarelse fra Forza Fietsen
Ik zocht al een tijdje een nieuwe fiets en die heb ik gevonden dankzij het eerlijke advies van Dennis van den Biggelaar.

Besvarelse fra Forza Fietsen
Ik ben erg tevreden met Forza Fietsen, ik ben erg goed geholpen door Dennis van den Biggelaar. Kwam erg professioneel en kundig over.

Besvarelse fra Forza Fietsen
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.