Alltid fantastisk service och oslagbar prisnivå. Jag är företagskund och alla våra anläggningar har nu gått över till avtal med Forward Energy.
Se, hvad kunderne siger
Jag har varit väldigt nöjd men nu noterat att kWh-priset höjts rejält. Förväntar mig att det sjunker igen under våren! I övrigt funkar allt bra!
Jag sökte garanterad kärnkrafts-el då det är enda rimliga alternativ för stabil elförsörjning utan koldioxidutsläpp. Forward energy leverera detta smidigt. Snabbt svar den gång jag behöver kontakta de... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Forward Energy är sveriges första rationella elbolag för rationella kunder. Vi lovar att aldrig vara luriga, alltid säga som det är och alltid vara billiga med el från de mest rationella källorna. Välj sveriges första och största elbolag som enbart säljer el från svensk kärnkraft!
Kontaktoplysninger
Oslagbart
Bästa Elbolaget utan tvekan
Bästa Elbolaget utan tvekan
Bra priser
Bra service
Tydliga fakturor
Nöjd kund
Har haft Forward i 1 år nu och kan bara…
Har haft Forward i 1 år nu och kan bara rekommendera dem.
Garanterat kärnkraftsbaserad el som är den enda pålitliga källan för ett fossilfritt energisystem.
Fantastiskt bra kundsupport som svarar snabbt,kunnigt och trevligt.
Framförallt bra pris på elen!
Denna leverantör rekommenderas verkligen
Det oslagbara priset och stödet från den engagerade personalen är helt klart den här leverantörens styrka. Vi accepterades som nya kunder även utan BankID och alla formaliteter genomfördes snabbt och utan komplikationer. Forward Energy gjorde upp med vår tidigare elleverantör. Kontakten med supporten är direkt och svaren ges inom några minuter.
Stort tack för den bekymmersfria övergången.
Perfekt
Skickade en faktura från min för en leverantör och de svarade på någon timma att de bland annat kunde ta bort mitt påslag och halvera min fasta avgift.
Bad sedan om autogiro och fick återkoppling på bara någon minut och fick hjälp att sätta upp det!
Helt perfekt.
2x 60 sek påminnelse
2x 60 sek påminnelse, + jG har inge koll vad dom lägger på i realtid, byter bort dom
Fantastisk service
Fantastisk service
Glömde betala faktura.
Då skickar de ett Mail och påminner om betalning istället för kravbrev med påminnelseavgift.
Mycket bra leverantör av el
Mycket bra leverantör av el , enkelt , billigare el och jättebra kundbemötande . Jag är nöjd 👍🙂
Snabb service
Snabb service, sänkt elräkning och trevligt bemötande, allt man kan önska från en leverantör.
Rekommenderas starkt.
Bra och super snabb service, samt sänkt elräkning,bara positiva saker att säga!
Bra och super snabb service, förmånligt pris som sänkt månadskostnaden, inget att klaga på. Rekommenderas!
Trevligt bemötande och proffsigt
Trevligt bemötande och proffsigt. Nöjd. Tack!
Bra elbolag som funkar med lågt pris…
Bra elbolag som funkar med lågt pris och enkel information.
Bra och billigt elbolag
Bra och billigt elbolag, valde det för att de inte har säljare och sånt så man slipper ha oönskad kontakt med bolaget.
Enkelt och personligt i…
Enkelt och personligt i administrationen.
Ni får fyra stjärnor för allt
Ni får fyra stjärnor för allt. Den femte har regeringen tagit...
Ärlig prissättning och ett smidigt och…
Ärlig prissättning och ett smidigt och bra bemötande.
Fungerar bra
Har inget att klaga på. En möjlig förbättring kunde vara att få fakturorna som E-faktura via banken.

Besvarelse fra Forward Energy
Jag har varit väldigt nöjd men nu…
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.