Markkinoinnissa kehitetty uudenlaisia tuotteita. Hinnan lukituspalvelu hyvä. Sähkösopimusehdot selkeät. Myyjä tiesi perusteellisesti tuotteesta. Myyjä kuunteli asiakasta. Fortum voisi kehittää ”Suomi-... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Tunnen tulleeni huijatuksi tekemällä asuntomessuilla esisopimuksen, minulle ei edustaja kertonut esim. Sopimuksella ei ole perumisoikeutta. Sopimus ja tilausvahvistukset lähetettiin minulle s.postilla... Se mere
Asiakaspalvelija soitti ja antoi tarjouksen määräaikaisena seuraavalle kahdelle vuodelle. Päätös olisi pitänyt tehdä ”heti” ja hetki oli silloin huono, joten sovimme että hän soittaa seuraavana päivän... Se mere
The service and person talked to me was really helpful. But unfortunately still I didn't received the free gift which is like € 200 insurance. Please look into it. Thanks
Virksomhedsoplysninger
- Energiforsyningsselskab
- Elselskab
- Energiudstyr og -løsninger
- Gasselskab
- Leverandør af grøn energi
- Solenergiselskab
Skrevet af virksomheden
Fortum on Suomen johtava energiayhtiö. Suomessa liiketoimintamme keskittyy puhtaaseen sähköntuotantoon, kaukolämpöön ja -jäähdytykseen, sähkönmyyntiin ja tulevaisuuden älykkäisiin ratkaisuihin.
Kontaktoplysninger
Keilalahdentie 2-4, 02150, Espoo, Finland
- 0200 19000
- asiakaspalvelu@fortum.com
- fortum.com/fi
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Kjeltringer
Når jeg tegnet avtale med Fortum så sa jeg at jeg skulle kun ha spotpris å ikke noe mere.. etter et halvår så får jeg melding at grønn strøm abonnementet skal opp i pris, jeg tenker at her har de sendt meg en melding som ikke er til meg.. Men jeg logger meg inn å kikker og der har de klart å føre på tre abonnementer som jeg ikke har sagt ja til.. Men å bli kreditert det jeg hadde betalt for mye for kunne jeg bare glemme. Så jeg sa heller opp abbonementet.... jeg skal sitte med stearinlys, hvis det er det eneste strømselskapet som eksisterer.. i det firmaet tror jeg de har samlet alle som har en vegring om å ta en avgjørelse, jeg ventet i flere måneder på ett svar, men det klarte de desverre ikke... leser dere dette å lurer på om dere skal bytte til fortum!!! STYR FOR GUDS SKYLD UNNA !!!!!
Mitä tarkoittaa laskussa hintatakuu
Mitä tarkoittaa laskussa hintatakuu? Tätä olisin kysynyt. Mutta jälleen kerran jouduin toteamaan, että Fortum ei halua palvella (rahastaa kyllä) kotitalousasiakkaitaan muutoin kuin kalliilla puhelinnumeroilla. Miksi näin? Firman vaihto todennäköisin vaihtoehto. Olen pettynyt Fortumin palveluun.
«Jeg er smart, du er dum»
Ringte min samboer for å spørre om hun ville bytte strømavtale. Hun sa hun måtte høre hva jeg tenkte først. Vi kom frem til at vi egentlig er ganske fornøyde med dem vi har. Salgspersonen ringte min samboer opp igjen og var mer pågående enn tidligere. «Vil dere ikke spare penger?» etc. Til slutt måtte min samboer si rett ut at hun ville legge på da han ikke ga seg. Dette likte han ikke. Han sa seriøst ord for ord det følgene: «jeg er smart, du er dum», før han la på. Håper han får en bedre dag i morgen for å kalle potensielle kunder for «dumme» ikke noen effektiv måte å drive salg på. Men hva vet vel jeg?
Useriøs aktør pga. grov uærlighet mot kunder
Har vært Fortum kunde i svært mange år. Det er det dummeste vi har gjort. De har hatt mange dårlige avtaler og Forbrukerrådet har også reagert på dem i media tidligere.
Det som toppe kynismen i selskapet er at de behandler kunder som idioter.
Meldingen i Fortum sin app i dag 23. Mars er: "I dag er det ingen store variasjoner i strømprisen, bruk strømmen når det passer deg best".
Virkeligheten er at strømmen på kveldstid er over 5 ganger så høy, som på dagtid denne Lørdagen!!
Nå har vi fått nok.
Værste selskapet jeg har vært…
Værste selskapet jeg har vært borti,,føler meg lurt og på toppen av det har de sure og meget uhøflig kundebehandlere STYR UNNA
On ollut vuoden määräaikainen sopimus…
On ollut vuoden määräaikainen sopimus ja tällä jatketaan, on toiminut hyvin ja hinta on juurikin sopiva.
Vähän tuntuu kusetukselta koko pska
Vähän tuntuu kusetukselta koko pska, olen tilannut kiinteän sähkösopparin. Oli jäänyt yksi lasku maksamatta mutta silti maksettu hieman myöhemmin ilmoittaenkin. Silti kuitenkin päättävät laittaa maksumuistutuksen, ja kummallisesti ei niinä korkoina kun luvattiin. Sanottiin muistutuksen olevan 5 euroa, eka lasku oli jotain 45 euroa, pomppasi jotenkin jännästi 50 eurolla 90 euroon. Kuka sitä fortumia pyörittelee? En suosittele kenellekään käyttämään fortumia, täysin huijareita siellä.
Kriminelle
Jeg skulle bare gi Fortum beskjed om en mindre endring, da overførte de meg til en dårligere strømavtale uten å informere, da jeg klaget endret de avtalen men la til ‘grønn strømavtale’ (totalt humbugprodukt med fast månedskostnad) uten å informere meg. Jeg glemte bort å bytte strømselskap helt til jeg måneden etter ble oppringt fra Fortum med spørsmål om jeg var fornøyd. Jeg forsøkte å avslutte samtalen så raskt som mulig og godkjente selvsagt ingen nye avtaler: så gikk det 5 min og jeg mottok en sms der det sto at de hadde lagt til 3 nye produkter Online pluss/Ekspress/Prisfrys, også totalt humbugprodukter, «gratis første måned, deretter 350kr/mnd»!!! Helt fjernt selskap, kriminelle, styr laaaaangt unna…
Sleske selgere som lover gull og grønne…
Sleske selgere som lover gull og grønne skoger og lurer folk inn i dårlige avtaler. Rett og slett lureri. Styr unna!
Nykyinen sähkösopimukseni poistuu…
Nykyinen sähkösopimukseni poistuu valikoimasta, koska heillä on toinen saman tyyppinen sopimus olemassa. Eli ennen halpa sopimus muuttuu kalliimmaksi. Edellisessä pörssisähkö sopimuksessa välityspalkkio oli 0,00c/kwh ja uudessa 0,59c/kwh.
Minun mielestä heillä oli siis kaksi täysin erilaista sopimusta, joista nyt halvempi poistuu.
Kynisk spill
Dette er bare kynisk og utspekulert.
De lurer alle med spotpris, og hva det måtte være av avtaler.
Fortum gnir seg godt i hendene pengemessig på kalde dager...
Suoraan sanottuna rosvousta koko…
Suoraan sanottuna rosvousta koko fortumin toiminta. Ostakaa hyvät ihmiset jostain muualta, yhtiö joka välittää myös teistä asiakkaan!
Føler meg lurt.
Føler meg lurt.
Etter en hyggelig samtale med gode argumenter for en noe bedre strømavtale så gikk jeg inn i en avtale ved å skrive OK på SMS (bedrifts avtale via enkeltmannsforetak for husstanden) Det sms en sa som vi ikke snakte om var at det var 12mnd oppsigelses tid for avtalen.
Føler meg helt fullstendig lurt.
Møkkaselskap som ikke svarer på epost
Møkkaselskap.
Først øker de prisen jeg betaler de med 333% (påslag + månedspris). Så svarer de ikke på eposter (på to måneder!) når jeg ber de slette all kundedata og kontaktinformasjon på meg. Men de ringer og sender enda epost om å selge meg strøm. Dette er IMO en useriøs bedrift som nekter følge lover og regler.
Har pent takket nei til tilbud
Har pent takket nei til tilbud. Men allikevel fått mellom 20-30 telefoner det siste året, tross for å ha blokkert tlf-tjenesten.
Aggressive og innpåslitne telefonterroroperatører. Drittselskap rett og slett.
Styr unna!
Sådan er kapitalismen
Nok et elendig selskap som bruker masete telefonselgere uten kjennskap til produktene de selger.
Minulle myytiin yritys-sähkösopimus
Minulle myytiin yritys-sähkösopimus, jossa puolen vuoden irtisanomisaika, mutta myönnettäköön omasta epähuomiosta siirryin henkilöasiakkaaksi, jossa edullisempi sähkö. Fortumilta ei kuulunut mitään joten ajattelin asian olevan ok. Sen sijaan juuri ennen irtisanomisajan loppumista, minulle ilmoitettiin että olen korvausvelvollinen 730e. Jos olisin saanut tiedon aiemmin (5kk olisi ollut Fortumilla aikaa ottaa yhteyttä että on sopimuksen vastaista) olisin voinut olla asiakkaana irtisanomisajan loppuun, mutta nytpä oli juuri liian myöhäistä. Maksusuunnitelmia ei Fortum anna tehdä, tämä hyvä tietää jos jostain syystä sinne yritysasiakkaaksi hairahdat. En suosittele!
Fortum on hävytön rahastaja
Fortum on hävytön rahastaja. Ei enää koskaan jatkossa Fortumin kanssa sopimusta. Täysi huijjaus koko sähkön myynti. ÄLKÄÄ EREHTYKÖ !
Huijattu olo
Sopimuksen solmimistilanteessa ei edes kysytty minkälaista sähköä haluan, sanoin vain että haluan halvimman ja minulle laitettiin sähkölaatu joka maksaa 5€ extraa per kuukausi. Todella harhaanjohtavaa asiakaspalvelua kun minulle kaupattiin vielä hintatakuu jonka lupausten perusteella säästäisi minulta paljon rahaa nyt talvisin… en säästänyt mitään ja veloitettiin siitäkin 5€ extraa
Glenn var super!
Har ingen erfarenhet av att ha ett elavtal hos Fortum, men när jag ringde kom jag snabbt fram till en Glenn som var supertrevlig!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.