Banner for Fortum Suomi

Fortum Suomi Anmeldelser

3,0

Markkinoinnissa kehitetty uudenlaisia tuotteita. Hinnan lukituspalvelu hyvä. Sähkösopimusehdot selkeät. Myyjä tiesi perusteellisesti tuotteesta. Myyjä kuunteli asiakasta. Fortum voisi kehittää ”Suomi-... Se mere

Tunnen tulleeni huijatuksi tekemällä asuntomessuilla esisopimuksen, minulle ei edustaja kertonut esim. Sopimuksella ei ole perumisoikeutta. Sopimus ja tilausvahvistukset lähetettiin minulle s.postilla... Se mere

Asiakaspalvelija soitti ja antoi tarjouksen määräaikaisena seuraavalle kahdelle vuodelle. Päätös olisi pitänyt tehdä ”heti” ja hetki oli silloin huono, joten sovimme että hän soittaa seuraavana päivän... Se mere

The service and person talked to me was really helpful. But unfortunately still I didn't received the free gift which is like € 200 insurance. Please look into it. Thanks

1. Energiforsyningsselskab
  2. Elselskab
  3. Energiudstyr og -løsninger
  4. Gasselskab
  5. Leverandør af grøn energi
  6. Solenergiselskab

Fortum on Suomen johtava energiayhtiö. Suomessa liike­toi­min­tamme keskittyy puhtaaseen sähkön­tuo­tantoon, kauko­lämpöön ja -jäähdy­tykseen, sähkön­myyntiin ja tulevai­suuden älykkäisiin ratkai­suihin.

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

85 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

STYR UNNA

Innviklet historie som hverken er tid eller interessant å ta her
Men har brukt cirka 10 telefonsamtaler over to og en halv uke. Med innbetaling av fakturaer feilregistreringer
lovnader så ingen neste gang jeg sier nei forresten det det må også være i orden
Ringer inn håpefull neste gang om at det er alt i orden som lovet men nei
10 telefonsamtaler cirka tror jeg det har vært

Sist jeg snakka med nå var en avdelingsleder hvor jeg ba om bekreftelse skriftlig på mail om at jeg ønsket abonnement fra en dagsdato som jeg hadde bedt om tidligere men de kontraktene jeg ble tilsendt lå den to uker frem
det kunne de ikke gi meg.
jeg men dere ringer vel kunder hele tiden og spør hvilken dato de ønsker abonnement fra jeg har ønsket så raskt som mulig men har fått en avtale som gjelder fra 1. august kan dere sende meg skriftlig at jeg har ringt inn og at jeg ønsker å har ønsket fra dagsdato. Jeg ønsker nemlig alt på skrift sa jeg for nå har det vært bare rot og hindringer i over to uker
Nei det hadde de ikke mulighet til. Så sa jeg hva er problemet med dere ringer jo kunder stadig vekk og spør hvilken dato og sender det skriftlig. Jeg var frustrert på telefonen grunnet at jeg hadde vært misforståelser og utallige telefoner gjennom flere uker. Så da møtte jeg en som bare sa nei det kan vi dessverre ikke skrive at du ønsker fra dag dato
Totalt motstridende og enormt dårlig kundebehandling etter ekstremt mye feil informasjon hos dem som firma

Fristende å legge inn en klage da denne saken har vært så tidkrevende og det har vært så mye feilinformasjon og ekstraomkostninger for meg. Men det å skrive en klage tar tid og blir som regel avslått eller bortforklart. Styr unna

16. juli 2026

Sopimuksen maksujousto hämää asiakasta…

Sopimuksen maksujousto hämää asiakasta todella paljon, sillä kuukausi maksu on tasainen esim. 30e, mutta todellinen hinta on kulutuksen mukaan ja voi olla 64e. Huomaat vasta tämän lopettaessa sopimuksesi jolloin pamahtaa iso lasku, joka on pakko maksaa.

23. juni 2026

Nettisivu on laskujen osalta…

Nettisivu on laskujen osalta järkyttävän huono ja jäykkä. Laskuihin liittyvät kyselyt ohjautuvat suoraan vielä naurettavammalle perintäfirmalle jonka toiminta ei kestä edes päivänvaloa. Chatbot täysin naurettava. Nykypäivänä näin alkeellista.

12. juni 2026

Ikke bruk Fortum

De sendte faktura på mail. Må skjedd en feil, så hadde ikke mottatt faktura. Gikk da selvfølgelig til inkasso. Ringte og prøvde ordne opp. De var så hyggelige og ordnet alt. Sa jeg ikke skulle tenke mer på det om jeg betalte med en gang og ettersendte faktura.
Betalte med en gang, fikk inkasso igjen. Skjønte ikke noe, ringte å forklarte alt. Da var tonen en annen og jeg måtte ta det med inkassobyrået. Ringte de, de nekter nå for at alt er betalt. De mener nå jeg har sendt pengene til en gammel fortumkonto. Jeg betalte til kontonr på faktura, Hva i alle dager?
man betaler vel til det som står på faktura. Føler meg rett og slett ekstremt lurt. Vet det er min oppgave og følge opp, men det føler jeg vi har gjort. Aldri Fortum igjen. Aldri tro på hva de sier, de har en veldig dårlig innstilling og er ikke veldig imøtekommende. Feil kan skje og helt utrolig at man følger opp og at det skal bli så mye tull. De har virkelig ikke kontroll på noe. Flaut!

9. juni 2026

Exellent Customer Service

Fortum's customer service is excellent. The clerk was very professional and cooperative. They were able to handle all my three questions on the same phone call: editing personal data, invoicing, and power consumption/costs of my newest electrical device.

5. juni 2026

Aggressivt telefonsalg med villedende…

Aggressivt telefonsalg med villedende løfter. Garanterte at det ble billigere enn det vi hadde (og at dette ble tatt opp) og klarte dessverre få til et salg til slutt. Sjekket minutter for sent. Viste seg være flere tusen kr dyrere i året. Sendte angre skjema minutter senere, fikk kun bekreftelse og må betale ut oppsigelsestid for selv å bytte tilbake til avtalen vi hadde. Mye mas og unødvendig styr pga ren bløffing hvilket anses være svindel.

3. juni 2026