Fik hjælp af Christian Klingert. Enormt proffesionel behandling, og kunne spare 6000 kr. Om året på bilforsikring alene ifht. Tryg. Har samlet alle forsikringer hos Forsia og fik et overraskende godt... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Forsia Forsikring er forsikring for alle. I mere end 165 år har vi håndteret forsikringer med personlig og nærværende rådgivning, der giver dig tryghed til at leve dit liv, som du ønsker det.
I en verden i konstant forandring hjælper vi med, at du har præcis den forsikring, du har brug for – ikke mere, ikke mindre. Vi tilbyder de mest relevante forsikringsløsninger til fornuftige priser, skadeforebyggende rådgivning og effektiv skadebehandling – formidlet af mennesker til mennesker.
Ingen skal stå alene, når uheldet er ude. Derfor besvares vores telefon af engagerede medarbejdere, og derfor investerer vi i digitale løsninger, der forstærker vores tilgængelighed og reaktionstid, så vi altid er til rådighed. Vi har f.eks. udviklet ForsiaTjek – din digitale forsikringsrådgiver, som kan give dig en personlig anbefaling til valg af forsikringer, sammensat ud fra data omkring dig og andre som dig. Du kan benytte ForsiaTjek døgnet rundt, beregne din pris og bestille med det samme. Nemmere bliver et forsikringstjek ikke.
Hos Forsia Forsikring er vi ca. 180 medarbejdere, der arbejder ud fra 4 afdelinger i Aabenraa, Odense, Esbjerg og København.
Kontakt os på tlf. 98 98 98 98, info@forsia.dk eller få et ForsiaTjek på forsia.dk/tjek/
Jens Terp-Nielsens Vej 13, 6200, Aabenraa, Danmark

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer

Besvarelse fra Forsia Forsikring A/S
Jeg vil gerne takke Emil Thinggaard Andersen for en sublim service!
Hurtig tilbagemelding, klar kommunikation, nem og tryg proces.
Kan helt klart anbefales.

Besvarelse fra Forsia Forsikring A/S
Medarbejderen, Celal, lyttede og svarede på alt, hvad jeg spurgte om. Gav klare og entydige svar, og så var prisen også god.

Mads Hansen er en super flink fyr 🔥
God samtale, god service

Besvarelse fra Forsia Forsikring A/S
Tak til Mads Hansen for en rigtig god og kompetent behandling af veteranbil forsikring

Besvarelse fra Forsia Forsikring A/S
Rådgiver Celal Köycü, var god til at rådgive mig ift. mine forsikringer og tilgængelig når jeg har haft spørgsmål.

Super opfølgning.
Gennemgang af forsikringer i forhold til konkurerende produkter.
Fagligt og sagligt gennemgang. Meget professionel.

Besvarelse fra Forsia Forsikring A/S
fin og forståelig information af Celal, tak

Til britta ranch
Det var skønt at snakke med dig.
Jeg fik den hjælp jeg ønsket mig.
God service.
Du for 5/5 stjerner.
Virkelig Sød kvinde og snakke med.

Besvarelse fra Forsia Forsikring A/S
Vi købte ny bil 11/2 hvor der i købet var 1 mdr. gratis forsikring med, da vi ville skifte til vores eget forsikringsselskab pr. 11/3 kommer der besked tilbage med at forsikringen først kan flyttes 1/2 2027
Vi har aldrig skrevet under på at skulle forsikres hos Forsia, men står nu med en forsikring vi ikke kan komme af med. og en præmie der er væsentlig højere end andre forsikrings tilbud og en dårligere dækning.

Besvarelse fra Forsia Forsikring A/S
Købte en bil 3.marts 2026 og fik en "gratis" forsikring af Forsia Forsikring med " det hele" i en måned via sælgeren, en Toyota forhandler, som udleverede en brochure, som oplyste jeg vil blive kontaktet..
4. marts fik jeg en.mail fra Skjold Forsikring, som oplyste, at jeg ville blive kontaktet af en medarbejder inden for 72 timer.
Jeg er endnu i dag den 12. marts ikke kontaktet.
Den 11. marts modtog jeg i E-Box en opkrævning på forsikring af min bil med ikrafttrædelse 4. april 2026 på kr. 6.711,39.
Jeg har ikke modtaget en police eller oplysninger om vilkår på forsikringen.
Jeg er ikke blevet kontaktet af Forsia Forsikring, og mine forsøg på at ringe dem op drukner i telefonkø.
Jeg ville være meget betænkelig ved at være kunde i et selskab, som forsøger at kapre kunder på den måde.
Jeg har nu tegnet forsikring i mit hidtidige Forsikringsselskab, GF, og betaler ca. kr. 3.000.00 mindre i årlig præmie.
Fortsat 17. marts: ???
Underligt at mailen med opkrævning kom frem, mrn ikke forsøg på kontakt. Mit telefonnummer er offentligt.

Besvarelse fra Forsia Forsikring A/S
Jeg fik et tilbud på at overflytte min bil-, indbo- og rejseforsikring og fik at vide, at alt var i orden og blot skulle sendes til godkendelse. De lovede at vende tilbage, men jeg hørte aldrig fra dem. Hver gang jeg ringede ind for at høre om der var nyt, fik jeg en ny medarbejder i røret, som sagde, at den salgsansvarlige ville kontakte mig i løbet af dagen - hvilket aldrig skete.
De løber fra tilbuddet og spilder kundens tid. Dårlig kommunikation og kundeservice.

Besvarelse fra Forsia Forsikring A/S
Fik en træls skade - men jeg så en meget kompetent sagsbehandling - lynhurtig afklaring.

Besvarelse fra Forsia Forsikring A/S
Forløbet med Forsia Forsikring har været både uprofessionelt og direkte respektløst over for min tid.
Jeg accepterede oprindeligt et tilbud på at flytte mine forsikringer til Forsia og fremsendte dokumentation for renoveringer osv. Da jeg ikke hører mere går jeg ud fra at alt er i orden. Alligevel blev flytningen aldrig gennemført – uden nogen som helst forklaring, andet end at assurandøren vist nok var stoppet.
Da jeg senere fik oprettet præcis det samme tilbud igen, ændrede Forsia pludselig holdning og ville ikke længere forsikre mit hus. Begrundelsen: stråtag på en udbygning, selvom der er tale om én samlet bygning med ét tag, udskiftet samtidig.
Jeg bad om en fysisk besigtigelse, hvilket er helt normalt i tvivlstilfælde. Det blev blankt afvist, fordi deres taksator — som aldrig har været på ejendommen — “allerede havde besluttet sig”.
Alt i alt har Forsia spildt min tid to gange, leveret uprofessionelle forklaringer og ikke vist vilje til at undersøge sagen ordentligt. Jeg kan på ingen måde anbefale dem.

Besvarelse fra Forsia Forsikring A/S
Hurtig kontakt, og godt information om sagen, hurtig afslutning med udbetaling af erstatning, efter indsendelsen faktura(samme dag). Virkelig god og venlig betjening.

Besvarelse fra Forsia Forsikring A/S
Alt var fint under salgstalen - men det er, hvad de kan. Sælge. Tale stort, men undlade alle de vigtige små ting.
Hos Forsia er det ifølge dem selv fuldt ud muligt at tage billeder med et kamarahus uden objektiv. Derfor dækker de ikke objektiver…..
Hos Forsia skelnes ikke mellem egen firmabil og et andet firmas firmabil, hvis der sker indbrud og der stjæles ting. Der dækkes bare ikke, når egne ting er lagt i en firmabil - om end det juridisk går under indbo.
Forsia sælger en vare, de reelt ikke har.
Undgå dem for alt i verden - de er på ingen måde pengene værd!!!!
Forsia vil gøre det, de plejer - snakke, men ikke tage ansvar. Deres besvarelse til denne oplevelse vil uden tvivl vise alt……

Besvarelse fra Forsia Forsikring A/S
Efter at have haft en særdeles god samtale med en medarbejder tidligere på ugen, hvor vi aftalte at flytte vores forsikringer over til Forsia.
Blev så desværre ringet op i dag, at Forsia desværre IKKE kunne forsikre huse med helt eller delvis bindingsværk som vores er.
Dette havde man besluttet uden overhovedet at have set vores hus.
Jeg syntes at vedkommende som har besluttet dette, er MEGET UVIDENDE omkring hvor holdbart bindingsværk lavet af egetræ er. Jeg har noget bindingsværk som er fra 1822 hvor vores hus er opført, som ikke fejler noget som helst.
Så det er så trist at en ellers meget fornuftig samtale omkring vores forsikringer, skal munde ud i at en UVIDENDE TEORETIKKER skal bremse et kommende kundeforhold.
SÅ HUSK AT OPLYSE ALLE JERES ASSURANDØRER AT I IKKE HAR MOD PÅ AT FORSIKRE GODE GAMLE SOLIDE HUSE. MEN VIL NØJES MED HUSE MED RISIKO FOR SKIMMELSVAMP OG RÅD OG DÅRLIGT INDEMILIØ.
PS. JEG HAR BILLEDDOKUMENTATION PÅ TILBUD FRA FORSIA FORSIKRING. Så det med at anmeldelsen IKKE vedrører Forsia Forsikring passer under ingen omstændigheder.

Besvarelse fra Forsia Forsikring A/S
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Forsia Forsikring.
Jeg blev rådgivet af Ferey, som var meget professionel, venlig og tydelig i sin forklaring af de forskellige forsikringsmuligheder. Han tog sig tid til at gennemgå detaljerne og sikre, at jeg forstod både dækning og priser. Jeg oplevede en høj grad af troværdighed og god service gennem hele processen.
Forsia fremstår som et seriøst selskab med konkurrencedygtige priser og god rådgivning.
Selvom jeg i sidste ende valgte at blive hos mit nuværende forsikringsselskab efter et særligt tilbud, har jeg haft en meget positiv oplevelse og vil bestemt overveje Forsia igen i fremtiden.
Tak til Ferey for en rigtig god og professionel service.

Besvarelse fra Forsia Forsikring A/S
Vi ledte efter et selskab der kunne dække os bedre end det selskab vi har haft tidligere og til en god pris. Vi talte med Sabri som gav et rigtig godt tilbud og som har været rigtig god til at svare på stort og småt i forløbet. Vi har nu skiftet til Forsia og Sabri har været meget behjælpelig og grundig så vi føler os trygge i skiftet.

Besvarelse fra Forsia Forsikring A/S
Utrolig dårlig kundeservice vil bestemt ikke anbefale forsia forsikring