Allt fungerade till belåtenhet. Visste inte att paketet var för stort för vår postlåda, så Postnord la det i box, som jag ej klarade öppna. men då flyttade PostNord paketet till en ICA - butik, där de... Se mere
Virksomheden har svaret
Leveransen kom fort. Fick rätt storlekar. Tofflorna ser ut som på bilden. Nog de skönaste tofflorna jag ägt. Blir skönare med tiden så trust the process. I början är de ganska hårda men med e... Se mere
Virksomheden har svaret
Beställde två tofflor i samma storlek. Det ena paret var mindre så jag gjorde en reklamation om det. Fick omgående ett nytt par som passade. Paret som var för små behövde jag inte skicka tillbaka... Se mere
Virksomheden har svaret
Det var en lång väntan innan felleveransen. De tofflorna fick jag behålla som kom fel men vi kunder bytte tofflan och lade ut frakt för detta. Sedan kom en ny toffla mycket senare än väntat - bytte... Se mere
Virksomheden har svaret
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Så underbara tofflor.
Ja valde 3 par och morsan fick ett par.
Ett par va dock lite mindre en de andra, men de löste dom och skickade ett par nya gratis och utan krångligheter, och där stämde de som det skulle😁
Så jag är sjukt nöjd med allting, aldrig haft såna tofflor. I början är de som du går på en studsmatta innan man går in i dom och vänjer sig. Dom är därefter väldigt sköna med, men materialet gör så att dom efter ett tag blir lite hårdare eller hur man ska säga, och tofflor ska ju heller inte vara för mjuka enligt mig utan de ska va lite lätt som att du går på en studsmatta men inte gör mycket"Gung".
Hursomhelst så kan jag verkligen rekommendera detta och ger dom fulla stjärnor för bra skor, samt hjälpsamhet.
Och dom är ABSOLUT INTE som liknande skor ifrån Temu/Shein så att folk fattar. De är stor skillnad. Dessutom får du svensk kundservice om de är något!
NJUT OCH KÖP!

Besvarelse fra Foottime
Det är som att gå på moln
Mina knän känns mycket bättre
Har bara haft dessa bara några dagar
Bara positivt hittills

Besvarelse fra Foottime
Har nu köpt ett antal par till familjen alla är supernöjde med dessa

Besvarelse fra Foottime
Inte så mjuka som jag förväntade mig och små i storleken. Ett pluss är att det inte fastnar så mycket sten i hålen som ett annat märke. Snabb leverans.

Besvarelse fra Foottime
Extremt missnöjd. beställde 3 par.
Det var 4 veckors leveranstid och när dom väll komma var det fel storlek på ett av paren. Och färgerna stämmer inte överens med bild

Besvarelse fra Foottime
Jag tycker dom är lite små har 45or. Men annars ok.

Besvarelse fra Foottime
sköna tofflor 👍 bra service support 👍 skulle bara önska att det funnits en storlek (43-44) då hade det varit perfekt 🤩

Besvarelse fra Foottime
Bra kommunikation under leverans och byte av storlek.
Jag är mycket nöjd med CLOUDFLOPS.

Besvarelse fra Foottime
Blev tvungen kontakta företaget via mail, snabbt svar och mycket positivt bemötande.
Men lång leveranstid.
Toffeln är skön, men inte så mjuk och sviktande som reklamen gör gällande. Helt ok toffel att ha på landet men ite att gå några längre sträckor i.
Skickar tillbaka för att få större storlek.
När jag får dem är den ena lika liten som den jag skickade tillbaka och den andra i rätt storlek.
har fått 3 par i samma storlek varav ett par STÅR det att de är rätt storlek men Jämfört med de andra två är de en storlek mindre.
Hur kan samma storlek (3 st) vara att 2 är lika stora och ett par är mindre??? Samma toffel samma storlek men olika stora???
Var mjuka och bekväma men inte fullt så mjuka som jag hade räknat med.

Besvarelse fra Foottime
Fruktansvärt sköna tofflor. Använder t.o.m. på lång promenader med hunden!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.