Fonus - Södermalm Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Högbergsgatan 37, 11826 Stockholm, SE

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Så fint bemötande, svar på alla våra frågor, tålamod när vi var osäkra och innan, under och efter begravningen så fint omhändertagande av oss, våra nära och kära samt av vår älskade anhörig som gått b... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi fick ett väldigt fint bemötande. Vi gick igenom allt i lugn och ro utan att vi behövde känna att vi på något vis behövde välja det dyra eller välja tjänster som gick att vara utan. Det var ej helle... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Proffsigt bemötande och lyhörda! Vi fick hjälp av Monica som hade lång erfarenhet, och som var väldigt förstående under en mycket känslosam tid för oss. Vi fick utforma ceremonin precis så vi ville h... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastiskt fint bemötande! Även om vi avböjde mycket av det som vi blev erbjudna så kände vi oss lyssnade på. Oerhört lyhört och proffsigt bemötande av Max som fick oss alla att känna oss såå bekväm... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Begravelsesforretning

Skrevet af virksomheden

Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1.734 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Kontinuerlig kontakt

Min kundrådgivare ringde upp mig ett antal gånger både före och efter begravningen, för att höra om allt känns bra. Det är klart att jag kunde ha ringt honom själv, men det känns seriöst och omtänksamt när en tjänsteman gör så.

10. marts 2024

Hej Maria!
Stort tack för dina fina ord!
Vi är glada över att du känner dig nöjd med den hjälp du har fått, tack för förtroendet!

Pålitliga

Pålitliga . Redo att ge svar och förklara hela processen kring en begravning. Vi kände oss trygga och fick stöd i det vi visste så lite om. dvs vad händer efter ett dödsfall och hur arrangerar man en begravning.

26. februar 2024

Besvarelse fra Fonus - Södermalm

Hej Karin, tack snälla för ditt fina omdöme!
Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket bra att det i förväg gick att…

Mycket bra att det i förväg gick att förbereda sig på vilka produkter man ville ha genom hemsidan, som är mycket pedagogisk. Där går det också bra att beställa tid för besök.

19. februar 2024

Besvarelse fra Fonus - Södermalm

Hej Ing-Marie, stort tack för ditt omdöme! Tack också för att du berättar vad som hjälpte dig lite extra i kontakten med oss.
Vänliga hälsningar, Mio på Fonus

Proffsig med hjärta

Allt var väldigt proffsigt genomfört och med stort hjärta.

21. januar 2024

Besvarelse fra Fonus - Södermalm

Hej Åsa tack snälla för ditt omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till, Vänliga hälsningar, Katrin på Fonus

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Cccbbbbbbbb

18. december 2023

Besvarelse fra Fonus - Södermalm

Hej, stort tack för ditt fina omdöme. Vi är väldigt glada och tacksamma över att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Berith på Fonus

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Riktigt proffsigt bemötande från både…

Riktigt proffsigt bemötande från både Max och chauffören ( minns ej namnet) som hjälpte oss med allt inför pappas begravning

3. december 2023

Besvarelse fra Fonus - Södermalm

Vad glada vi blir av att höra det!
Det betyder mycket för oss!

Helhetsomhändertagander

Helhetsomhändertagander. Att få vänlig, kunnig och korrekt hjälp.

28. november 2023

Besvarelse fra Fonus - Södermalm

Hej Michéle, Tack för dina fina ord, de betyder mycket för oss att höra att du fått den hjälp du behövt. Jag önskar dig en fin första advents helg. Vänligen, Josefin

Professionella

Professionella, mänskliga och omhändertagande.

20. november 2023

Besvarelse fra Fonus - Södermalm

Hej Roland, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa er i denna svåra stund. Vänliga hälsningar, Josefin på Fonus

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Enkel och smidig process och att man…

Enkel och smidig process och att man kan boka via nätet, få allt material digitalt. Proffsigt, vänligt och snabbt bemötande.

17. september 2023

Besvarelse fra Fonus - Södermalm

Hej! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vänliga hälsningar, Hans på Fonus

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Trevlig personal.

26. august 2023

Besvarelse fra Fonus - Södermalm

Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande. Vänliga hälsningar, Anneli på Fonus

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lätt och snabbt att boka tid

Lätt och snabbt att boka tid. Proffsigt omhändertagande av både planering och genomförandet av begravningen.

7. juni 2023

Hej Anne,
Vad fint att höra att du är nöjd med våra tjänster.
Allt gott
Vänliga hälsningar
Patrik på Fonus

Allting gick perfekt

Allting gick perfekt, trots att det är svårt att mista en kär anhörig. Fick otroligt gott stöd av Fonus

15. april 2023

Besvarelse fra Fonus - Södermalm

Hej Lisbeth, tack för dina fina ord. Det värmer att höra den hjälp du behövde. Vänliga hälsningar Maria på Fonus

Allt var bra

Allt var bra, mycket information som var toppen.

27. marts 2023

Besvarelse fra Fonus - Södermalm

Hej Lennart, tack snälla för ditt omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till, Vänliga hälsningar, Anneli på Fonus

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Trevligt bemötande från första stund

Trevligt bemötande från första stund. Känslan att nästan allt går att ordna och allt levererades enligt plan. Försäkringsutredningen var en besvikelse p g a svarande försäkringsbolag.

2. september 2022

Besvarelse fra Fonus - Södermalm

Hej Olle och tack för fina ditt omdöme! Tråkigt bara att inte försäkringsinventeringen motsvarande dina förväntningar.
Vänliga hälsningar, Katrinpå Fonus

I sin helhet mycket bra

I sin Helhet mycket bra

4. september 2022

Besvarelse fra Fonus - Södermalm

Hej Mats, tack snälla för ditt fina omdöme!
Vi uppskattar verkligen att du tagit dig tid att skriva dessa rader om oss.

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.