Hela vår familj vill än en gång tacka Fonus för allt det fina arbete och vägledning ni har gett oss. Det blev ett värdigt avsked för vår mamma och alla som deltog i begravning var helt eniga om att de... Se mere
Virksomheden har svaret
Jag var osäker på hur en borglig begravning går till när pappa skulle begravas, men den blev nära, personlig och finstämd med både skratt och gråt. Jag är så nöjd med allt från första mötet till cerem... Se mere
Virksomheden har svaret
Jessica Persson som ordnade med allt för oss, var så inkännande, mjuk i sitt sätt och trevlig. Hon ringde alltid tillbaka som hon lovat och gjorde så att begravningsceremoni blev till en jättefin uppl... Se mere
Virksomheden har svaret
Fint bemötande, tydlig information och vägledning. Fick hjälp att forma begravningen personligt och vackert.
Virksomheden har svaret
Fonus är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och har sedan 1945 hjälpt människor att planera och genomföra personliga begravningar och vackra avsked. Vi är en rikstäckande, medlemsägd ekonomisk förening med begravningsbyråer över hela Sverige. Hos oss på Fonus får du hjälp med hela processen – från hämtning och planering till begravningsceremoni och gravsättning samt gravsten. Vi har lång erfarenhet av alla typer av begravningar, såsom kyrkliga och borgerliga begravningar samt begravningar enligt andra trosuppfattningar. Med kunskap, omtanke och lång erfarenhet finns vi vid din sida för att skapa ett tryggt, personligt och minnesvärt avsked. Tack vare vår rikstäckande verksamhet kan du planera begravningen på en ort och genomföra den på en annan, med stöd av våra lokala begravningsrådgivare. Du väljer själv hur du vill träffa oss: på någon av våra begravningsbyråer, genom hembesök, via video eller telefon. Det går också bra att kombinera ett fysiskt och digitalt möte, så att familjemedlemmar på olika platser kan vara delaktiga i planeringen. Tillsammans skapar vi ett avsked som speglar den avlidnas liv, personlighet och önskemål. Varmt välkommen till Fonus – vi är en begravningsbyrå för alla.
N:a Gubberogatan 7, 41663, Göteborg, Sverige
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mycket vänlig och förstående personal. Tittade och hittade möjligheter.

Besvarelse fra Fonus - Göteborg, Olskroken
Ett kontor som jag varmt rekommenderar. Här blir du omhändertagen på ett varmt och fint sätt i ett skede i livet som känns tungt och jobbigt.
Tack Josefin Nyström

Besvarelse fra Fonus - Göteborg, Olskroken
Fint bemötande och omhändertagande hela vägen, från första mötet till begravningsdagen och även uppföljning.
Vi är väldigt nöjda❤️
ETT STORT TACK till Jessica Persson

Besvarelse fra Fonus - Göteborg, Olskroken
Mycket tacksam att man alltid kunde nå någon på telefon, även om "vår" handläggare tillfälligt var upptagen. Det är mycket info och mycket att ta ställning till och endel tar man inte in på direkten.

Besvarelse fra Fonus - Göteborg, Olskroken
Att vi fick hjälp att strukturera
Vår systers plötsliga dödsfall.

Besvarelse fra Fonus - Göteborg, Olskroken
Väldigt bra personal.Som är lyhört, förstående & finns tillhands. Både vid planering av begravning samt stöd under begravningens gång .

Besvarelse fra Fonus - Göteborg, Olskroken
Myckrt proffsigt företag, lyssnar på kunden och kommer med drt lilla extra.

Besvarelse fra Fonus - Göteborg, Olskroken
Vi blev väldigt tryggt och bra omhändertagna och fint ledda genom hela hanteringen innan begravningen. Begravingsceremonin blev väldigt fin, så stort tack till Fonus Olskroken.

Besvarelse fra Fonus - Göteborg, Olskroken
Bra bemötande och hjälp med planeringen.
Begravningsceremonin med minnesstund blev precis som vi önskade. Mycket nöjd med Fonus.

Besvarelse fra Fonus - Göteborg, Olskroken
Varmt omhändertagande och lyhörd inför våra önskningar men också bra förslag och förbättringar som vi inte tänk på själva
Snabb och bra återkoppling

Besvarelse fra Fonus - Göteborg, Olskroken
Trevligt, tryggt och proffsigt bemötande. Jessica besvarade snabbt våra frågor allteftersom de dök upp. Vi var i de bästa händer.

Besvarelse fra Fonus - Göteborg, Olskroken
Det professionella och samtidigt personliga bemötandet från den underbara personalen gjorde att vi kände att vi verkligen var i trygga händer.

Besvarelse fra Fonus - Göteborg, Olskroken
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.