Vi købte et KØLE-FRYSESKAB - er tilfreds med købet og den tid, det tog for at få det leveret. Monterings prisen var dog i overkanten, da det blot var at sætte hanstikket i hunkontakten og hele leveran... Se mere
Vi bestilte et køleskab til levering i vores sommerhus, og var afhængige af, at det kunne ske i weekenden. Prisen var højere end ellers, men det var prisen værd. Chaufføren ringede ret præcist en halv... Se mere
Hos foetex.whiteaway.dk finder du udvalgte hvidevarer fra mange velkendte brands. Har du brug for hjælp er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 60 69 89
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Bestilte en emhætte som skulle komme med fragtmand. Helt igennem en god oplevelse, på trods af, at leveringen blev udsat 3-4 gange. Meget flink fragtmand, som ringede 1/2 time før ankomst. Det var desværre et fejlkøb fra vores side af, og vi måtte betale 399kr for at få hentet den retur. Vi kunne ikke selv returnerer emhætten og sparer de 399kr. Det var lidt ærgerligt. Kan helt klar anbefale Føtex webshop, men vær sikker på det du bestiller, ellers kan det godt blive en lidt dyr oplevelse.

Besvarelse fra foetex.whiteaway.dk
Alt løb som lovet. God service og levering som lovet.

Besvarelse fra foetex.whiteaway.dk
Eneste at klage over var, at der stod gratis fragt, men der var sat fragt på ved betalingen. Ringede ind og det blev ordnet.
Hurtig levering og en god oplevelse

Besvarelse fra foetex.whiteaway.dk
Vi bestilte komfuret d 6/3 og den blev allerede leveret d 7/3 ved kl 13.00, det må kaldes hurtig og god service 👍🏻

Besvarelse fra foetex.whiteaway.dk
Jeg fik en opringning fra en medarbejder fra Føtex, der vil sikre sig at min bestilling af en opvaskemaskine passede til mit køkken. Ganske flot service. Ja, det hele var bare perfekt.

Besvarelse fra foetex.whiteaway.dk
Det var en meget behagelig oplevelse at handle med føtex. Har bestilt en opvaskemaskine og en emhætte af god kvalitet og til næsten halv pris af hvad det koster hos andre. Kundeservice var meget flinke og hjælpsomme. Varerne blev leveret som aftalt af en meget flink og høflig fragtmand. Tak for en god handel.

Besvarelse fra foetex.whiteaway.dk
Produktet blev leveret til tiden, hvor chauffør ringede 20 min. inden han var på adressen.

Besvarelse fra foetex.whiteaway.dk
God pris og levering præcist som aftalt. Så det kan ikke gøres bedre.
Tak for det.

Besvarelse fra foetex.whiteaway.dk
Jeg købte en Siemens opvaskemaskine på foetex.whiteaway.dk, da prisen var særdeles attraktiv. Der var god feedback undervejs om leverancen, forventet afsendelsestidspunkt, vare sat på lastbil og sms med forventet ankomsttidspunkt, der var spot on. Chaufføren var flink nok til at køre maskinen til døren selvom der kun var bestilt til kantsten. Prikken over i'et er at maskinen var nem at installere.

Besvarelse fra foetex.whiteaway.dk
Super service ved levering og montering af vaskemaskine.

Besvarelse fra foetex.whiteaway.dk
Effektiv og hurtig levering - med nøje estimeret ankomsttid, der holdt!
Tidligere fik man et tidsinterval på ca 6 timer - og det var svært at stå til rådighed så længe.
Kæmpe forbedring!

Besvarelse fra foetex.whiteaway.dk
Super god service og kvalitet og hurtigt levering.

Besvarelse fra foetex.whiteaway.dk
Expedienten fandt hurtigt modellen som blev forespurgt
Betaling og adresse ca 5 min så var alt klar og vare blev leveret som aftalt

Besvarelse fra foetex.whiteaway.dk
De tilbød en dyrere vaskemaskine i stedet for dén, jeg havde bestilt. God service hele vejen igennem, både telefonisk og da de kom for at installere maskinen.

Besvarelse fra foetex.whiteaway.dk
Super betjening og levering til tiden. Emhætten var som forventet og fungerer perfekt.
Da jeg ikke skulle anvende det bestilte monteringssæt, blev det afhentet af fragtmand uden for min dør - uden omkostninger og pengene blev sat ind på min konto - det kalder jeg service. 😀

Besvarelse fra foetex.whiteaway.dk
Meget hurtig levering 👍 og god service på information. Men vi fik at vide flere gange, at fragtmanden ville ringe en halv time før han ankom.
Og det stod også på siden af tørretumbleren, men vi fik ikke besked, da jeg kikkede ud af døren, var den afsat og fragtmanden var ved at kører, han havde ikke engang ringet på døren.
Bare lige så I ved det.
Emballagen var helt iorden, også tørretumbleren. Så vi gjorde ikke noget ved det, (før nu)