En udmærket frokost-menu, der smagte godt. Der var rigeligt af det hele. Kunne vi sagtens se os selv bestille igen. Det eneste minus: Kartoflerne i kartoffelsalaten var ikke kogt nok. Ingen havde lyst... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Rosbjergvej 33, 8220, Brabrand, Danmark
Vores bestilling var ikke pakket, da vi kom, vi var der ikke før tiden. varerne vi fik var ok

Besvarelse fra føtex
Let at bestille og hente. Flot smørrebrød , jeg havde bestilt luksus, eneste minus var den med hønsesalat, jeg havde bedt om franskbrød, det var meget tykke skiver og for lidt hønsesalat i forhold til det andet smørrebrød, jeg havde bestilt.

Besvarelse fra føtex
For nemhedens skyld forudbestiller jeg morgenbrødet, da jeg henter til cirka 40 personer ad gangen – både for at spare tid for mig og for at personalet i bageren ikke skal stå og lave ordren, når jeg kommer. Tidligere har bestillingen stået klar på en vogn til hurtig afhentning, men de seneste uger har jeg måttet stå i kø for at få den udleveret bag kassen i bageren i Føtex. Spild af tid når ordren nu er forudbestilt
Derudover oplever jeg, at wienerbrødsstænger i poser bliver stablet, så glasuren ofte ender i papiret.

Besvarelse fra føtex
Altid go service ved bageren og brød klar til aftalt tid

Besvarelse fra føtex
Maden fra delikatessen i Ro's torv er virkelig god. Hvis jeg havde fået alle retterne med havde I fået 5 stjerner. Jeg savnede lakserilette og hønsesalat i mine 9 luksus hapsermenuer i dag. Jeg kommer helt sikkert igen da maden er god. Men næste gang tjekker jeg i butikken for om alt er med i kassen.

Besvarelse fra føtex
Nemt at bestille på nettet og hurtig levering. Havde dog problemer med post nr. 4300 og 4305 men da vi har have på Amager kunne vi bestille via den adresse. Men kunne jo så ikke hente så hurtigt som vi gerne ville.

Besvarelse fra føtex
Stor stor tak tilkundeservice Føtex Lautrup🙂hun har hjulpet mig med en pakke hvor jeg havde problemer, fantastisk kundeservice 🙂 utrolig god oplevelse TAK til kundeservice

Besvarelse fra føtex
Da jeg skulle hente dem havde ikke lavet dem
De undskyld med at papir var blevet væk
Men personalet som var på arbejde der gjorde hvad de kunne

Besvarelse fra føtex
En fantastisk flot service og lækkert smørrebrød
Det kan varmt anbefales

Besvarelse fra føtex
Hurtig levering og varen svarer til mine forventninger.
Varene ankom Hurtig og perfekt stand. Som altid ingen problemer med Føtes

Besvarelse fra føtex
Jeg har modtaget en havesofa med levering. Sofaen var fundstændig smadret ved leveringen og armlænet er knækket helt af. Det er mig en gåde, hvordan chaufføren kan sætte den af hos mig, når den er så smadret. Jeg har med det samme sendt billeder af sofaen og skrevet, at jeg gerne vil have en ny snarest muligt, men har stadig ikke fået andet end et svar om, at man er ked af, at man ikke har svaret på min henvisning endnu her en uge senere.

Besvarelse fra føtex
Det gik som lovet. Levering på en lørdag mel. 17-21 den kom ved en 18 tiden så ug herfra

Besvarelse fra føtex
Ret skal være ret.... jeg har købt mange ting på føtex.dk og altid været fuldt tilfreds.
Men denne gang har jeg fået et stort havebord leveret, med de forkerte skruer. Det er hvad der kan ske, men jeg får ingen respons på, hvordan det vil blive løst, heller ikke på min efterfølgende henvendelse på mail.