En udmærket frokost-menu, der smagte godt. Der var rigeligt af det hele. Kunne vi sagtens se os selv bestille igen. Det eneste minus: Kartoflerne i kartoffelsalaten var ikke kogt nok. Ingen havde lyst... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Rosbjergvej 33, 8220, Brabrand, Danmark
Nem at bestille og afhente lækre tapas kager til en fest 🥳

Besvarelse fra føtex
Heller ikke denne gang var der styr på den ordre vi afgav for en uge siden. Vi havde lavet en ordre på Føtex Egedal bagerens morgentilbud, til vores 20 gæster. Personalet kendte intet til vores ordre, da vi kom for at hente vores brød til aftalt tid. Personalet måtte i gang med at pakke vores ordre, altså det de havde. Det eneste der fungere er, at pengene bliver trukket dagen efter ordren er givet, samt en mail natten før bestillingen skal hentes, hvor Føtex ønsker en bedømmelse af ens oplevelse.
Vi kommer i hvert fald ikke til og benytte os af den mulighed igen.

Besvarelse fra føtex
Tør og kedelig kagemand. Det virkede som om den var bagt dagen før udlevering. Ikke godt når man har gæster.
Lækkert mad, noget for en hver smag.
Kan helt klart anbefales 👍
Nem at bestille og betale online 😊

Besvarelse fra føtex
Nemt at bestille hvad vi ville have
Hurtig levering hos bageren på leveringstidspunktet
Lækker kage -som altid 😊

Besvarelse fra føtex
Nem at bestille venligt personale ved afhentning igen en god oplevelse

Besvarelse fra føtex
Klik og hent Salling Isterningemaskine, 2,1 liter, sølvfarvet.799kr. I Helsingør. Reklamerede ved afhentning at emballagen så slidt ud og at den har været åbnet. Spurgte om det var en udstilings produkt. Nej da.men den var den sidste på lager. Hjemme åbnes den af fødselaren - men der ligger en anden model sort, 1,2 liter. Kan se på Føtex hjemmeside at den koster 399. Øv
For andet år i træk gik det galt. Sidste år kunne de ikke finde kagemanden, og vi måtte i stedet servere kanelstang og dagmartærter (smagte fint, men ikke så fedtligt til en børnefødselsdag).
Denne gang fik vi to kagemænd, men ikke de 60 hveder vi havde bestilt. Efter lang tids søgning måtte de give op. Ingen hveder. En kvinde sagde at det ikke længere var i deres sortiment, men så giver det jo ingen mening, at man kan bestille det på hjemmesiden med leveringidag.
Grunden til de 3 stjerner (og ikke 1) er den service som en medarbejder leverede. Han gjorde virkelig hvad han kunne og vi gik derfra med krydderboller og chokoladeboller. Og vi fik pengene tilbage. Så stor ros til medarbejderen og absolut ingen ros til Føtex som helhed.
Vi bestiller nok fra en anden bager næste gang, da vi ikke føler os sikre på at få det vi bestiller.

Besvarelse fra føtex
Hurtig afhentning, pakket fint, så maden ikke tog skade under hjemtransport

Besvarelse fra føtex
Jeg har brugt "Føtex Ud af Huset" flere gange og jeg er faktisk tilfreds...M. E. N. - bestillingssiden er vild u-flexible.
Jeg ønsker på ingen måde, at portionerne bliver mindre, men hvis jeg skal have 25 personer til spisning, så skal jeg begynde ordren med X-antal personer.
Min erfaring er, at der altid bliver store mængder mad til overs, så jeg bestiller kun til 20 personer, til et selskab på 25.
Men skal der bestilles brød, forret og dessert, så kan jeg ikke bestille til 25, når jeg begyndte ordren med at bestille til 20.
Så kommer vi til levering af maden.
Hvorfor i alverden tilbyder Føtex ikke levering?
Her hvor jeg bor, ser jeg dagligt Føtex-transportbiler.
Kan de ikke tåle at kører med tilberedt mad eller hva'??
Og helt ærligt Føtex: Hvad skete der lige med smørbrikkerne?
Sidst jeg bestilte mad til en 60-års fødselsdag, havde man smidt 2 bakker Kærgården i ordren, til et selskab på 28.
Det sgu en ommer.

Besvarelse fra føtex
Vi har købt et havemøbelsæt hvor det viser sig at der er fejl på den ene hynde (Et hul) Det vi ønsker er at returnere den ene hynde. Hvilket ikke er muligt. Føtex ønsker at vi skal pakke hele sættet sammen igen i en kasse og klargøre det til afhentning. Noget af et arbejde efter at det hele er samlet. Kundeservice tilbuder 400kr i refusion. Men vi ønsker bare at få en ny hynde og det kan tilsyneladende ikke lade sig gøre.
Jeg tilbyder selv at hente den, hvis dette er en mulighed. Men det har vi aldrig fået svar på. Nu har jeg så bed om at nøjes med de 400kr i refusion. Og det svare de hellere ikke på længere. Så alt i alt en meget dårlig kundeservice.

Besvarelse fra føtex
Der er aldrig nogen ved slagterne når man skal hente noget man har bestilt klokken bliver også gemt væk bliver nød til at fange en anden medarbejder der i butikken for at have en mulighed for at få fat på dem
Det er i Glostrup

Besvarelse fra føtex
Bestilling og levering var ok, men da vi fik pakket havemøblerne ud, var det ene armlæn på en havestol ødelagt. Vi opretetede en reklamation og fik et sagsnummer, men derefter har vi ikke hørt noget.
Ringer til dem på mandag, det er bare ikke godt nok.

Besvarelse fra føtex
De første 2 gange var det fint morgenbrød, det er blevet tørt og svinger meget i størrelse, ved godt det er billigt, men nu vil vi prøve noget andet måske hvis i tager jer sammen vender vi tilbage.

Besvarelse fra føtex
det er så super nemt at kunne bestille på forhånd. Dog kunne det være smart at afhentning ikke skal stå og vente på dem der blander morgenbrød. Men ikke noget vildt. Jeg elsker dette koncept.

Besvarelse fra føtex
Jeg modtog en kasse med pander og gryder, De var bare smidt ned i en papkasse. Uden boobleplast eller andet. Så de var blevet helt bulede og meget ridsede. Så jeg måtte returnere dem. Det tog en uge før Føtex overhovedet svarede. Først sagde jeg, at jeg ville beholde dem, hvis de betale mig 80% tilbage, det accepterede det, men fortrød og bad om dem retur. Så stakkels den næste de prøver at sælge dem til.