Jeg tror ikke butikken findes mere. Mails kommer ikke frem og telefonnummeret på siden, er til en der ikke har noget med Flyvende.dk at gøre mere.

Det er Danmarks bedste butik, man får altid fantastisk kvalificeret rådgivning, der er altid en kop kaffe eller andet på kanden og så er de samtidig fantastiske til også at afholde events for os all... Se mere

Jeg havde bestilt en transportabel kurv hos Flyvende.dk, men der var desværre en fejl i deres lagerbeholdning, så den viste at produktet var på lager, selvom det ikke var. Flyvende tog straks kontakt... Se mere

Bedste oplevelse EVER ! Jeg har efterhånden købt rigtig mange disc på nettet fra forskellige webshops men ingen har fløjet så langt og træfsikkert som dem fra Flyvende ! Modvind, sidevind og rimshot... Se mere

1. Butik med udstyr til udendørssport

Vi sælger disc golfudstyr til alle der er interesseret i disc golf. Med mere end 10 års erfaring fra disc golfverdenen kan vi rådgive og vejlede dig bedst muligt når det kommer til disc golfudstyr og træning. Fade og turn, Star eller Champion, Innova eller Discraft? Vi kan svare på alle dine spørgsmål og guider dig til en bedre disc golfoplevelse.

3,9

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

3,9

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hurtigt hjælp til internetordre og…

Hurtigt hjælp til internetordre og hurtig afsendelse efter køb. Meget imponerende.

8. maj 2024

Hej Line

Mange tak for de fine ord. Vi er glade for at vi kunne hjælpe og sørge for at du fik dit udstyr så hurtigt som muligt. Vi håber at se dig i ordre-indbakken igen inden længe.
Steffen, Flyvende.dk

Afhentning i butikken rigtig god…

Afhentning i butikken rigtig god rådgivning og vejledning af vidende personale

7. maj 2024

Hej Flemming
Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er altid glade når folk kommer forbi vores butik og får en god oplevelse med derfra. Vi håber at du kommer til at nyde discene og at vi snart ses igen!

Steffe, Flyvende.dk

fremragende købs oplevelse

fremragende købs oplevelse, kom med posten 1 dag før forventet...

14. april 2024

Hej Peter

Mange tak for den fine anmeldelse! Vi er glade for at kunne sende pakken afsted med raketfart og at den ankom tidligere end forventet. Det er altid en fornøjelse når hurtig håndtering bliver kombineret med et hurtigt postvæsen.

Vi håber at du har lyst til at handle hos os igen og så må vi jo se om vi kan gøre kunsten efter! :)

Med venlig hilsen og god vind,
Steffen, Flyvende.dk

Blev ringet op da den farve jeg ville have ikke var tilgængelig mere. Super service.

25. februar 2024

Hej Henrik
Mange tak for den fine anmeldelse! Vi er glade for at vi kunne finde en tilfredsstillende løsning og håber at du er blevet glad for din nye disc.
Vi håber at vi snart må få lov til at sende noget til dig igen.

Et stort udvalg

Et stort udvalg, og gode priser. Og så hurtig levering oven i hatten.

26. februar 2024

Hej Johnny
Mange tak for den gode anmeldelse! Det er jo alt det vi gerne vil levere på så det er bare dejligt at få positiv feedback.
Der bliver ved med at komme nye ting på lager og servicen vil selvfølgelig forblive i top!
God vind. :)
Steffen, Flyvende.dk

God betjening og forholdsvis hurtig…

God betjening og forholdsvis hurtig levering

18. februar 2024

Hej Christian
Mange tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på og vi håber at du får stor glæde af produkterne ude på banen.

Jeg bestilte 6 disc og de kom hurtigt

Jeg bestilte 6 disc og de kom hurtigt, men den ene disc var forkert. Skulle have været en glow, men det var det ikke. Det beklage de og sendte den rigtige og jeg endte med 7 disc, mega god service.

16. februar 2024

Hej Dennis
Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er altid kede af det når vi laver en fejl og det retter vi selvfølgelig altid op på, så det kommer til kundens fordel. Vi håber at du bliver glad for discene og får masser af aces! :)

Hej René!
Mange tak for anmeldelsen. Det sætter vi altid pris på.
Vi håber du får mange dejlig kast med dine nye discs.

God kundeservice

Jeg bestilte en enkelt disc, som jeg fik leveret hurtigt. Derudover havde afsenderen været venlig at skrive "God jul" på pakken.
Det er måske en lille ting, men det gør en stor forskel for mig.

Så tak for handlen og den gode kundeoplevelse :-)

17. december 2023

Hej Lasse
Mange tak for den fine anmeldelse!
Vi er glade for at vores ekstra skridt for at give den bedst mulige kundeservice bliver bemærket og værdsat.
Det sætter vi stor pris på og håber at du vil handle hos os igen. :)
Hav en dejlig dag.
Steffen, Flyvende.dk

Super service, blev ringet op før jul, grundet udsolgt vare jeg havde bestilt. Nåede derfor at købe en anden varer hos Flyvende. Varm anbefaling herfra ☺️

17. december 2023

Hej Vibeke
Mange tak for den dejlige anbefaling. Vi er glad for at vi kunne finde en løsning og at alt blev ordnet inden jul. Vi håber at gaven skabte masser af glæde og at I fik en god jul.
De bedste hilsner,

Hej Poul
Mange tak for at du har taget dig tid til at lave en anmeldelse. Vi sætter stor pris på det og håber at du vil handle hos os igen.
Steffen, Flyvende.dk - din discgolfpartner

Super service og skønt personale

Super service og skønt personale. Danmarks bedste discgolfbutik :)

21. november 2023

Hej Danny
Mange tak for anmeldelsen! Vi er super glade for at blive kaldt Danmarks bedste discgolfbutik og arbejder altid på at leve op til forventningerne. Hav en dejlig dag og god vind.
Steffen, Flyvende.dk - din discgolfpartner

Når man lige svinger forbi kan man altid få en snak

Jeg bor i nærheden og kan hente på stedet. Da der samtidig var putting konkurrence var det en win win. Fed butik

20. november 2023

Hej Morten
Mange tak for anmeldelsen og ja, man er altid velkommen til at svinge for til snak. ;) Vi er glade for at du synes om butikken og håber at se dig igen snart.
Steffen, Flyvende - din discgolfpartner

Flyvende fart på!

Hos flyvende er de søde og rare og sørger altid for hurtig sending af ordre 😊

4. november 2023

Hej Jesper
Mange tak for den skønne anbefaling! Vi sætter stor pris på det og håber at du vil handle hos os igen. :)

Hurtig levering god service

Hurtig levering god service, jeg ville gerne have discen til en af deres turneringer og det var ligeså nemt at bestille til den som online. Kan varmt anbefales.

7. november 2023

Hej Julius
Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at alt var som det skulle være og at vi kunne hjælpe med at give dig discene i hænderne hurtigst muligt.

Bedste disc sted i Nordsjælland

Skøn butik, meget behjælpelige og godt udvælg af produkter især Kastaplast, northstar og Lattitude66, innova dog ikke meget i Discmania.

10. oktober 2023

Hej Stephanie
Mange tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for at du havde en god oplevelse i vores showroom og vi vil gøre alt hvad vi kan for at have et endnu større sortiment næste gang du besøger os i butikken.
Steffen, Flyvende.dk - din discgolfpartner

Altid fremragende service og rådgivning…

Altid fremragende service og rådgivning hos flyvende.

31. august 2023

Hej MIkael
Mange tak for det! Det betyder meget for os at vi kan hjælpe alle spillere på vej til den bedst mulige oplevelse med discgolf. :)
Vi glæder os til at se dig igen!

Fin hjemmeside, super service

Fin hjemmeside, super god service ved afhentning i deres shop.

18. august 2023

Hej Jesper
Mange tak for anmeldelsen! Det er altid dejligt med positivt feedback. Vi håber at kunne hjælpe dig en anden gang.
Steffen, Flyvende.dk

Jeg har handlet hos Flyvende 2 gange og…

Jeg har handlet hos Flyvende 2 gange og begge gange havde jeg forventerninger om at pakken ville blive sendt første hver dag..Efter 3-4 hverdage, har jeg måtte skrive i FB messenger, om pakken var på vej.. Dagen efter blev der så sendt. Gad vide hvor lang tid det havde taget hvis jeg ikke havde rykket i dem. Jeg elsker deres produkter, fed butik

1. maj 2023

Hej Martin

Tak for at du skriver til os.

Jeg er selvfølgelig ked af at vi ikke har levet op til dine eller vores egne forventninger angående leveringstid. Vi bestræber os altid på at sende pakker afsted indenfor 1-2 hverdage som vi også annoncere på vores hjemmeside.

Hvis ikke vi sender afsted indenfor 1-2 så er vi altid klar på at tage en snak om kompensation. Send os gerne en mail via steffen@flyvende.dk og så kan vi tage den derfra. :)