Jeg tror ikke butikken findes mere. Mails kommer ikke frem og telefonnummeret på siden, er til en der ikke har noget med Flyvende.dk at gøre mere.

Det er Danmarks bedste butik, man får altid fantastisk kvalificeret rådgivning, der er altid en kop kaffe eller andet på kanden og så er de samtidig fantastiske til også at afholde events for os all... Se mere

Jeg havde bestilt en transportabel kurv hos Flyvende.dk, men der var desværre en fejl i deres lagerbeholdning, så den viste at produktet var på lager, selvom det ikke var. Flyvende tog straks kontakt... Se mere

Bedste oplevelse EVER ! Jeg har efterhånden købt rigtig mange disc på nettet fra forskellige webshops men ingen har fløjet så langt og træfsikkert som dem fra Flyvende ! Modvind, sidevind og rimshot... Se mere

1. Butik med udstyr til udendørssport

Vi sælger disc golfudstyr til alle der er interesseret i disc golf. Med mere end 10 års erfaring fra disc golfverdenen kan vi rådgive og vejlede dig bedst muligt når det kommer til disc golfudstyr og træning. Fade og turn, Star eller Champion, Innova eller Discraft? Vi kan svare på alle dine spørgsmål og guider dig til en bedre disc golfoplevelse.

3,9

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

3,9

Hurtig afsendelse var ikke mit tilfælde.

Sender inden for 1-2 hverdage var ikke tilfældet i min, ordrer. jeg ligger en ordrer den onsdag d.14/08 jeg modtager så en mail fra dem af en af mine produkter som jeg har bestilt ikke er på lager og vad mine muligheder er, jeg svare så tilbage inden 15min. efter at jeg ønsker et andet produkt. Torsdagen går og jeg høre intet fra dem, så ringer jeg til dem fredag d.16/08 og ingen tager telefonen (de ringer heller ikke retur) kort efter får jeg en mail med at ordrer er afsendt og svar på mailen om at de har erstattet produktet med de ønskede produkt. Men på trods af de har afsendt ordren om fradagen bliver den først sendt mandag og jeg modtager først ordren Tirsdag d.20/08. overordnet vil jeg ikke sige det er hurtig afsendelse og jeg vil heller ikke sige at servicen er i top, jeg kommer ikke til at handle her igen, når der er mange andre gode danske alternativer til at handle disce på. Mvh. Emil

14. august 2024

Hej Emil,

Jeg beklager din dårlige oplevelse. Vi stræber altid efter at levere en god service, så det skærer selvfølgelig at din oplevelse har været så dårlig.

Ifht. afsendelse, så kan jeg se den er afsendt fredag 16/08, og du placerede din ordre onsdag d. 14/8.

Vi har været ramt af tekniske problemer ifht. arbejdstelefon, så det er bestemt ikke fordi at vi ikke vil returnere dit opkald.
Vi er selvfølgelig ked af at høre du ikke har lyst til at handle hos os igen.

Du er meget velkommen til at sende en mail til steffen@flyvende.dk, så håber jeg vi kan kompensere på bedste vis.

De bedste hilsner Daniel Schweitz - Flyvende.dk

Måtte vente lidt på svar på en mail jeg sendte. Men de svaret og fik en super løsning. Stærk anbefale dem

28. juli 2024

Hurtig levering, fede discs og en sød besked. Selvfølgelig også en gratis mini i metal. Giga god oplevelse.

27. juli 2024

Hej Sebastian

Mange tak for de utrolig fine ord. Vi er glade for at alt var som det skulle være og håber at du nyder din nye discs.
God vind!
Steffen, Flyvende.dk

Blev sendt iden for 2 timer og god…

Blev sendt iden for 2 timer og god service og produktet er som forventet

2. august 2024

Hej
Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for at pakken kom frem lynhurtigt og håber at du kommer til at nyde discene.
God vind!
Steffen, Flyvende.dk

Tingene er altid i orden

Tingene er altid i orden , hurtig levering

26. juni 2024

Hej Søren
Tak for den dejlige anmeldelse! Vi håber du bliver glad for discene. Det er jo bare sådan det skal være og vi er glade for at kunne levere en god oplevelse.
Steffen, Flyvende.dk

Varen kom hurtigt var i fin stand og…

Varen kom hurtigt var i fin stand og var nem at bestille

19. juni 2024

Hej Hanne
Mange tak for den flotte feedback. Vi er glade for at alt var som det skulle være og håber på at du får masser af glæde ud af dine discs.

Godt udvalg og forrygende service

Godt udvalg og forrygende service

2. juli 2024

Hej Steven!

Mange tak for den fine anmeldelse. Det varmer altid når vi får et par gode ord med på vejen. Vi håber på at vi får lov til at sende flere lækre sager afsted til dig i fremtiden og indtil da, så må du have masser af god vind derude. ;)

Steffen, Flyvende.dk

Altid god og hurtig service.

Altid god og hurtig service.
De har stort set alle de discs du kan ønske dig, kan klart anbefales.

14. juni 2024

Hej Martin
Mange tak for den dejlige anmeldelse! Vi sætter stor pris på det og håber på at se dig igen inden længe. Sortimentet bliver altid større og servicen den samme. ;)
Steffen, Flyvende.dk

Kundeservice af højt flyvende kvalitet

De er hamrende flinke og altid gode at tage en snak med om discs og diverse tilbehør. Hvis du skal købe en disc, så kan du trygt gøre det igennem Flyvende.

21. maj 2024

Hej Andreas
Mange tak for den dejlige anmeldelse! Som du siger, så står vi altid klar med gode råd og vejledning og er superglad for at du har kunne bruge det til noget.
Vi håber at se dig igen inden længe i vores showroom i Birkerød! :)