Flowering.dk Anmeldelser

1.432

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 131 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver gentagne gange, at hele bestillingsprocessen online er utrolig nem, og at blomsterne altid leveres hurtigt til den præcist aftalte tid. Forbrugerne roser de utrolig smukke og friske buketter, som holder længe, har god kvalitet og konsekvent vækker stor glæde hos de heldige modtagere. Nogle anmeldere var ikke glade for oplevelser med alvorlige problemer som manglende levering eller pakker, der aldrig nåede frem til de rette adresser. Folk nævnte også mindre udfordringer med specifikke leveringsdetaljer samt uventede ekstra omkostninger, som først fremgik sent i forbindelse med betalingen.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed med produktet og fremhæver de smukke og friske blomsterbuketter.... Se mere

Delivery service

Forbrugere udtrykker stor tilfredshed med leveringsservicen, idet de fremhæver de smukke og friske buketter... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver stor tilfredshed og glæde over kvaliteten af blomsterne, som konsekvent beskrives som sm... Se mere

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service og fremhæver den fantastiske oplevelse samt sans for... Se mere

Order

Kunder udtrykker stor tilfredshed med en nem og overskuelig bestillingsproces samt hurtig levering.... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Virkelig flot stor rosenhavekrans med pæne bånd. Dejligt med hurtig feedback på spørgsmål og foto af leveret vare. Så meget bedre end et andet netfirma, hvor jeg blev slemt skuffet og pinligt berørt t... Se mere

Super super service. Både via mail (kundeservice) og butikken. Bestilte den smukkeste buket kl. 7 og den var leveret inden kl. 11. En meget glad fødselar kunne nyde de smukke blomster til morgenbu... Se mere

Fantasisk god service. Jeg var selv en lidt besværlig kunde, men de imødekom alle mine behov langt over hvad kan forventes. De foreslog selv at holde butikken yderlige åben på en helligdag, for at jeg... Se mere

Venlige og behjælpelige over telefonen. Kan høre smilet gennem mobilen. Fin levering, smukke blomster og lækker chokolade. Har et lille ønske, at når der leveres uden for kbh, at man ville få beske... Se mere

1 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

(1.432)

Fin service

Fin buket til aftalt tid- og med dokumentation af at blomsterne blev overrakt.

12. september 2025

Hej Kristi,

Tusind tak for din kommentar.

Det er rigtig rart at høre at både timing og overlevering sad lige i skabet præcis som det skal være.

Sødeste og utroligt imødekommende…

Sødeste og utroligt imødekommende personale der tog telefonen, selv på en stresset søndag. Bukketten var mega flot ift. de billeder jeg så efterfølgende.

24. august 2025

Hej Helle,

Tusind tak for din fine tilbagemelding.

Det gør os virkelig glade at høre, at både servicen og buketten ramte plet især på en travl søndag. Din ros er givet videre til teamet!

Hurtig levering og flotte blomster!

Nemt at bestille på siden.
Ca. 3 timer senere var en meget stor, lækker og smuk buket leveret til en super glad modtager.

27. august 2025

Hej Ann,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre at bestillingen var nem og at buketten nåede hurtigt og sikkert frem. Endnu bedre at modtageren blev så glad for den oplevelse ønsker vi at skabe hver gang.

Vi håber at få lov til at levere for dig igen.

Flot og lidt anderledes buket

Flot og lidt anderledes buket, hvilket var dejligt. Super også at billederne skiftede efter den valgte størrelse, så man kunne få en idé om buketten.
Det er dog pænt dyrt - endte med 500 kr. for en mellemstørrelse buket.
Prisen for levering kommer oveni, og den fremgår først, når man færdiggør ordren. Det ville have været rart at vide på forhånd.

30. august 2025

Hej Louise,

Tak for din feedback.

Dejligt at høre at buketten faldt i din smag, og at vores billeder gav et godt indtryk af størrelserne.

Vi tager dine kommentarer om pris og levering til os, så vi kan gøre oplevelsen mere gennemsigtig fremover.

Bestilte en buket til et familiemedlem…

Bestilte en buket til et familiemedlem og valgte en fin buket med Hortensia.
Modtageren blev glad og den holdt rigtig længe

22. august 2025

Hej Per,

Tak for din flotte feedback.

Det glæder os virkelig at høre, at buketten med hortensia blev modtaget med glæde og at den holdt længe. Det er netop sådan, vi gerne vil levere.

lang holdbarhed

hurtig aflevering som aftalt. Lang holdbarhed på buketten selvom der gik lang tid før den kom i vase.

8. juli 2025

Hej Vibeke,

Det er dejligt at høre at buketten holdt lang tid og at leveringen var som aftalt. Vi vil gerne sikre at blomsterne altid er flotte og klar til at glæde, selv hvis de får lov at vente lidt inden de kommer i vase.

Vil til hver en tid vælge Flowering! 🌸

Jeg har benyttet Flowering op til flere gange – og de skuffer bare aldrig! Hver gang har oplevelsen været intet mindre end fantastisk – fra de fineste forårsbuketter til den seneste smukke sommerbuket. Man mærker tydeligt, at Flowering brænder for det, de laver – både i deres mission og i deres æstetik.

Desuden, oplever jeg det som yderst meningsfuldt at støtte en mindre dansk virksomhed, hvor man ikke bare er endnu en ordre i køen, men faktisk bliver mødt med nærvær og personlig service. Hertil et særligt tak til Signe fra kundeservice, som var utrolig sød og hjælpsom. Hun sørgede for at tilrette leveringsadressen og følge op for at sikre, at buketten var korrekt leveret. Den slags service gør hele forskellen – og det bekræfter mig i, at jeg altid vil vende tilbage til Flowering.

Det eneste lille minus er, at de desværre ikke leverer til Fyn (endnu?) – ellers var jeg blevet skamkunde! Med så flotte og unikke buketter, føles det virkelig som en gave, hver gang man bestiller!

2. juli 2025

Hej Freja,

Det var en rigtig fin og varm anmeldelse at læse. Vi er stolte over at kunne skabe personlige oplevelser og at Signe kunne hjælpe dig med det hele.

Vi håber snart at kunne levere til Fyn!

Endelig fandt jeg en buketleverandør

Endelig fandt jeg en buketleverandør, der også havde en holdning til klima mm. Det, kombineret med flotte buketter til overkommelige priser, gør valget af Flowering.dk nemt. Håber nu de vokser så meget, at de kan levere i hele landet :-)

25. juni 2025

Hej Bente,

Det betyder meget for os at vores klima- og prisfokus også bliver set og værdsat. Vi håber også at kunne nå ud til hele landet snart så flere kan opleve det samme.

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling! Har brugt Flowering flere gange, og hver gang overrasker de med smukke buketter i sæsonens stil!
Hurtig og effektiv service - helt i top!

4. juli 2025

Hej Signe,

Tusind tak for din flotte anbefaling.

Det betyder meget at høre, at vi gang på gang kan overraske med noget smukt og sæsonaktuelt og at du oplever god og hurtig service.

Vi glæder os til at sende flere buketter til dig!

Ødelagde giver glæden. lavt kvalitetsniveau

valgte en buket farverigt lys med smukke bærende blomster og grønt, til en glædelig familiebegivenhed.
Modtog en kedelig buket hvor de bærende blomster var knækket det grønne hang allerede ved ankomsten dagen efter begyndte blomsterne at afblomstret.
Jeg kan ikke anbefale at handle med denne virksomhed da deres kvalitetsniveau simpelthen er for lavt og efter at have kontaktet dem også deres egen indsigt.

To dage senere. Seneste udvikling
Efter flere kontakter til firmaet blev jeg i flere omgange kontaktet af dem og ud fra den vedlagte dokumentation vurderede de at det ikke levede op til deres normale standard og ejerenbeklagede meget.
Da vores dag som skulle fejres med blomster var forpasset bad jeg om en refundering hvilket firmaet til sidst gik med til så enden er at det har været en en svipser som de har erkendt og efterfølgende håndteret på tilfredsstillende måde.
Desværre kommer dagen så til at koste mig endnu mere da jeg har invitere min kone i byen :-) men det kan jo også noget ;-)

2. juli 2025

Hej Møller,

Tak for din anmeldelse og fordi du har opdateret den med forløbet.

Vi er naturligvis ærgerlige over, at din oplevelse med buketten ikke levede op til dine forventninger på en særlig dag. Siden din første henvendelse har vi haft tæt kontakt over både mail og telefon, vurderet billedmaterialet med vores florist, tilbudt kompensation og endt med at refundere det fulde beløb.

Vi er glade for, at vi trods alt fandt frem til en løsning, du kunne acceptere – og vi tager din feedback alvorligt ift. både kvalitetskontrol og proces. At oplevelsen ender på to stjerner alligevel, respekterer vi selvfølgelig, men vi håber, at vi får mulighed for at give dig et bedre indtryk en anden gang.

Mangler i levering

Jeg har valgt at opdatere min anmeldelse, nu hvor forløbet er afsluttet.

Jeg havde en ærgerlig oplevelse med en kurv, der blev leveret over flere dage – og med dele, der aldrig kom frem. Kundeservice kunne i første omgang have håndteret situationen bedre.

Men jeg er blevet kompenseret, og det virker til, at der hos Flowering sidder nogle mennesker med forståelse og overskud til at tage ansvar og rette op, når noget går galt. Det sætter jeg pris på.

22. juni 2025

Hej Hillary,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Det er helt rigtigt, at der var fejl i forløbet med din levering, og det har vi taget alvorligt. Vi har fulgt op internt både på processen og på den kommunikation, du blev mødt af. Vi beklager, at det overhovedet blev nødvendigt.

Vi har forsøgt at finde en løsning – først med en ny buket, derefter med et tilgodebevis, og med en fuld refundering. Undervejs har vi fulgt op ad flere omgange over en periode på næsten to uger før vi fik svar. Det kan naturligvis skyldes travlhed eller andre omstændigheder, hvilket vi har fuld forståelse for, men det gør det desto sværere at forstå, at der ikke var overskud til en kort tilbagemelding, mens der til gengæld var tid til en meget omfattende anmeldelse.

Vi er en lille dansk virksomhed, der gør os umage hver eneste dag, og vi er kede af, at vi i dette tilfælde ikke levede op til det, du (og vi) havde håbet.

Altid helt fantastiske blomster og…

Altid helt fantastiske blomster og service

5. juni 2025

Hej Alexander,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os altid at høre, når både blomster og service lever op til forventningerne.

Vi håber at kunne sende flere flotte buketter til dig fremover.

Hurtig levering og smuk buket

Min kæreste blev helt utrolig glad for den smukke og duftende lilje-buket.

Jeg kan kun rose Flowering.

6. juni 2025

Hej Lasse,

Hvor dejligt at høre at din kæreste blev så glad for lilje-buketten. Vi sætter stor pris på din ros og håber vi kan gøre mange flere glade med vores blomster.

Alt var godt

Levering til tiden, blomsterne fine og helt i tråd med forventning og ønsker.

5. juni 2025

Hej Simon,

Tak fordi du deler din oplevelse.

Vi går altid efter at levere til tiden og med blomster, der matcher ønsker og forventninger!