Flowering.dk Anmeldelser

1.432

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 131 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver gentagne gange, at hele bestillingsprocessen online er utrolig nem, og at blomsterne altid leveres hurtigt til den præcist aftalte tid. Forbrugerne roser de utrolig smukke og friske buketter, som holder længe, har god kvalitet og konsekvent vækker stor glæde hos de heldige modtagere. Nogle anmeldere var ikke glade for oplevelser med alvorlige problemer som manglende levering eller pakker, der aldrig nåede frem til de rette adresser. Folk nævnte også mindre udfordringer med specifikke leveringsdetaljer samt uventede ekstra omkostninger, som først fremgik sent i forbindelse med betalingen.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed med produktet og fremhæver de smukke og friske blomsterbuketter.... Se mere

Delivery service

Forbrugere udtrykker stor tilfredshed med leveringsservicen, idet de fremhæver de smukke og friske buketter... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver stor tilfredshed og glæde over kvaliteten af blomsterne, som konsekvent beskrives som sm... Se mere

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service og fremhæver den fantastiske oplevelse samt sans for... Se mere

Order

Kunder udtrykker stor tilfredshed med en nem og overskuelig bestillingsproces samt hurtig levering.... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Virkelig flot stor rosenhavekrans med pæne bånd. Dejligt med hurtig feedback på spørgsmål og foto af leveret vare. Så meget bedre end et andet netfirma, hvor jeg blev slemt skuffet og pinligt berørt t... Se mere

Super super service. Både via mail (kundeservice) og butikken. Bestilte den smukkeste buket kl. 7 og den var leveret inden kl. 11. En meget glad fødselar kunne nyde de smukke blomster til morgenbu... Se mere

Fantasisk god service. Jeg var selv en lidt besværlig kunde, men de imødekom alle mine behov langt over hvad kan forventes. De foreslog selv at holde butikken yderlige åben på en helligdag, for at jeg... Se mere

Venlige og behjælpelige over telefonen. Kan høre smilet gennem mobilen. Fin levering, smukke blomster og lækker chokolade. Har et lille ønske, at når der leveres uden for kbh, at man ville få beske... Se mere

1 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

(1.432)

138 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Blomsterne til bisættelsen kom frem til…

Blomsterne til bisættelsen kom frem til tiden. Dog ville det have været rart at papiret var fjernet fra den inden billede for aflevering blev taget så man kunne se hvad man havde betalt for

29. november 2025

Kære Anette,

Mange tak for din feedback. Det er desværre ikke muligt for vores chauffør at tage et billede af bårebuketter uden indpakning, da mange kirker og kapeller, kræver at indpakningen forbliver på, når leveringen sker, men vi forstår dit synspunkt. Vores chauffører forsøger derfor altid at tage et billede der så vidt muligt viser indholdet i indpakningen.

Du er meget velkommen til at tage fat i os på info@flowering.dk, hvis du har yderligere tanker. Vi er altid åbne overfor feedback og ideer.

Super smukke buketter

Super smukke buketter, afleveret til tiden og fin pris! Det bliver ikke sidste gang.

9. december 2025

Mange tak, Marie! Det er vi rigtigt glade for at høre 😊

5stjerner

Altid friske blomster. Og bliver leveret til tid 👍

6. december 2025

Besvarelse fra Flowering.dk

Tak for de fem fine stjerner Wini; dem er vi stolte af, og vi ser frem til at levere flere blomster til tiden fremadrettet :)

Tak for et rigtig godt samarbejde

Vi har samarbejdet med Flowering længe. De giver os altid en super stabil og pålidelig oplevelse. De har rigtig god og hurtig service og selvfølgelig smukke buketter 🌸

11. december 2025

Besvarelse fra Flowering.dk

Tak for anmeldelsen og det gode samarbejde, Rikke! Vi ser frem til at være behjælpelig fremadrettet :)

Smuk buket og lang holdbarhed

Fik den smukkeste buket bundet af Signe- har sjældent haft buketter der har haft så god holdbarhed. Absolut anbefalelsesværdigt!

8. november 2025

Hej Bianca,

Mange tak fordi, at du har taget dig tid til at give os en 5 stjernet anmeldelse. Jeg har sendt din oplevelse videre til Signe, som blev meget glad. Dejligt at høre at buketten både var flot og holdte i lang tid.

Super god service

Super god service, ekstrem hurtig levering, sød kundeservice, flot buket

26. november 2025

Besvarelse fra Flowering.dk

Mange tak for den fine anmeldelse! Det er bare skønt at høre at både servicen, leveringen, kundeservicen og buketten klarede sig godt ☺️

Nemt at bestille, effektiv levering.

Nemt og hurtigt at bestille blomster og effektiv levering.

26. november 2025

Hej Henrik,

Tak for anmeldelsen. Dejligt at høre at det hele var nemt og hurtigt. Vi håber at kunne hjælpe dig en anden gang🌻

Smukke buketter og rettidig levering

Smukke buketter og rettidig levering. Modtagere af buketter, jeg har sendt tidligere med Flowering, fortæller at buketterne holder længe.
Tak for god service

25. november 2025

Hej Lone,

Mange tak for din anmeldelse. Det er altid skønt at få god feedback, og vi er glade for at høre at buketterne holder længe

God og fin behandling

Bestilte en buket forud for datoen. Den blev leveret til tiden. Dog med den undtagelse, at der blev sendt hvidvin ,i stedet for rødvin, sammen med buketten. Men blev ringet op af firmaet som beklagede dette. Så det var så ok.

19. november 2025

Kære Inge,

Mange tak for din anmeldelse. Endnu engang, så vil vi gerne beklage, at der blev sendt en hvidvin fremfor en rødvin, men jeg er glad for at vi fandt en løsning. Du er altid velkommen til at række ud til os igen, hvis der er det mindste vi kan hjælpe med.

Super super service - og en smuk buket

Super super service. Både via mail (kundeservice) og butikken. Bestilte den smukkeste buket kl. 7 og den var leveret inden kl. 11. En meget glad fødselar kunne nyde de smukke blomster til morgenbuffetten

Jeg er fan!

Så hvis du ligesom jeg er til de vilde naturlige buketter, så bestil hos Flowering.dk

25. november 2025

Kære Camilla,

Mange tak for din søde anmeldelse. Den er vi rigtigt glade for at læse. Det varmer altid vores hjerter, når vi hører, at vi har været med til at gøre end fødselars dag endnu bedre 💙

Smuk buket, men uheldig levering

Blomsterne var fine, men leveringen blev lidt ærgerlig og utryg for min veninde, budet kunne ikke forklare i dørtelefonen hvor han kom fra så hun havde ikke lyst til at lukke op, men budet blev ved med at ringe på, så min veninde kigger ud og finder ud af at der står en med en buket blomster, så hun lukker op, men kunne ikke forklare budet hvorfor hun ikke havde lukket op for ham, så glæden ved blomsterne blev ødelagt af en dårlig og øv levering. VH Ⓜ️

20. oktober 2025

Kære M

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse , og dejligt at høre, at buketten var smuk 🌸

Vi er naturligvis kede af, at leveringen blev oplevet som utryg. Når vi leverer blomster, er det ofte på vegne af en afsender, der ønsker at overraske modtageren. Derfor kan vores bude ikke altid oplyse, hvem buketten er fra, før døren åbnes. I de tilfælde vil buddet typisk forsøge igen, netop for at sikre, at blomsterne ikke efterlades forkert eller går til spilde.

Vi beklager, hvis denne procedure har taget fokus fra glæden ved buketten. Din feedback er noteret og givet videre, så vi fortsat kan balancere hensynet til både sikkerhed, diskretion og en god modtageroplevelse.

Tak igen for anmeldelsen og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse.

Nemt at bestille og følge med i…

Nemt at bestille og følge med i leveringen.
Altid flotte buketter.

10. oktober 2025

Hej Birgitte,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os at høre at både bestilling, levering og buketterne spiller. Vi sætter stor pris på din feedback.

En noget bumpy kundeoplevelse

Jeg bestilte farvede gladiolus til en fødselsdagsbuket i god tid. I sidste øjeblik kom en besked om, at de var løbet tør for gladiolus men at de nok skulle sørge for en “flot og farverig” buket. Fair nok. Det er hvad der kan ske. Men den “farverige” buket viste sig at være hvide liljer.

Jeg skrev to mails til Flowering, hvor jeg dels spurgte til den sene besked om ændringen, og dels ærgrede mig over valget af liljer, som jeg havde undgået for deres stærke duft, samt den hvide, begravelses-agtige helhed som udtryk for en “farverig” buket.

Først fik jeg et intetsigende svar, uden forståelse og uden beklagelse, hvor firmaets repræsentant blot gentog, at de ikke havde flere gladiolus. På den baggrund skrev jeg en negativ anmeldelse af min kundeoplevelse.

Efterfølgende er jeg blevet kontaktet med en uforbeholden beklagelse og et tilbud om kompensation i form af en erstatningsbuket. Særligt lægger jeg vægt på, at man tilsyneladende tager min henvendelse til efterretning internt. Når man ulejliger sig med at give respons, vil man gerne mødes med professionalisme.

Så selvom min noget bumpy oplevelse måske kun bør give tre stjerner, får Flowering fire for at komme godt igen.

9. oktober 2025

Hej Gry,

Tak for din grundige og ærlige anmeldelse.

Vi er kede af den skuffelse du oplevede og forstår godt din frustration, især når der er lagt tanker bag valget af buket.

Det betyder meget for os, at du gav os mulighed for at rette op og vi er glade for at vores opfølgning blev modtaget positivt.

Din feedback er taget til efterretning internt og hjælper os med at blive bedre.

Tak tak tak 🙏

28. september 2025

Hej,

Tak for at vælge Flowering, det betyder meget for os. Vi er glade for at kunne levere blomster for dig.

Flotte blomster og god service

Flotte blomster og god service.

31. august 2025

Hej Dennis,

Mange tak for din positive feedback. Vi sætter stor pris på, at både blomsterne og servicen lever op til dine forventninger.