Fineste unike kreation
Fineste kreation, som skaber glæde hos børn og voksne og giver ens hjem noget helt særligt. Man kan tydelig mærke den energi der ligger bag.
Flickering Light er en installation, der reflekterer lys, farver og giver det fineste lysspil. En visuel oplevelse, som ved første øjekast synes simpel, men giver en stærk visuel effekt, uanset hvor den placeres. Flickering Light er dansk produceret og håndlavet på et socialt ansvarligt værksted, der tilbyder håndgribelige opgaver til folk, der af forskellige årsager ikke kan have et fuldtidsjob.
Danmark
Meget meget smuk uro 🌈 Den blev sendt hurtigt og er af en meget fin kvalitet.
Virkelig smuk uro!
Pakken blev sendt umiddelbart efter at jeg havde bestilt uroen. Pakken blev sendt med brevpost som quickbrev, så den leveres direkte i postkassen. Meget nemt og smart.
Jeg kontaktede deres kundeservice, da der var lidt lang leveringstid. Jeg fik hurtigt svar fra Sofie fra Flickering, som var meget behjælpelig.

Besvarelse fra Flickering
Er så glad for min solfanger. Alt var smooth med bestilling og leveringstid, og produktet var præcis som beskrevet.

Besvarelse fra Flickering
Super smukt med det fineste lysspil. Den kan varmt anbefales til både de små og store, vi har nydt at kigge på de forskellige farver der afspejles på væggen i sollyset. Nem at bestille og kom hurtigt.

Besvarelse fra Flickering
Sikke vinder som barselsgave! Jeg har givet til flere i min omgangskreds

Besvarelse fra Flickering
Min datter er så glad for at ligge og kigge på de mange forskellige farver der glimter i solen.. har hængt den i vinduet..

Besvarelse fra Flickering
Virkelig fin lys-installation som glæder både børn og voksne🤩 Jeg er sikker på min nevø bliver super begejstret for denne. Og så er Sofie super sød og hjælpsom, når man skriver med hende☺️

Besvarelse fra Flickering
De smukkeste farver og lysspil, som bare gør en rigtig glad. Kæmpe anbefaling herfra.

Besvarelse fra Flickering
Vi er super begejstret for vores Flickering. De reflekterer flot i solen og giver et fantastisk farvespil til rummet.
Rigtig god kundeservice og kæmpe anbefaling herfra.

5 stjerner!
Vi har regnbuen til vores datter - en klar succes.
Utrolig smukke og levende farver når lyset rammer.
Hurtig og god levering.
Vil absolut handle fra Flickering igen 😊

Besvarelse fra Flickering
Vi er så glade for vores Flickering! Den giver det fineste lys i vores vindue

Besvarelse fra Flickering
Børnene og vi voksne elsker farverne, når den rammes af lys og vind i vinduet. Skaber en dejlig ro. Fantastisk gave til fx babyshower eller barnedåb. Vi har både en i grøn og regnbue.
Nem hjemmeside og hurtig levering.

Besvarelse fra Flickering
Uroen/lys installationen kom hurtigt efter bestilling og den var pakket flot ind. I det daglige hænger den så fint i vinduet på min datters værelse og spreder farver og glæde.
Jeg drømmer om at man i fremtiden også kan købe en udgave der har samme reflekterende effekt som en diskokugle 🪩

Besvarelse fra Flickering
Jeg købte en regnbue på deres hjemmeside. Det gik nemt og jeg modtog den hurtigt flot pakket ind.
Jeg er overrasket over hvordan den bringer glæde hele døgnet rundt, udover den selvfølgelig er pæn at kigge på i sig selv. Om formiddagen dannes en regnbue på væggen, om eftermiddagen reflekteres den hen over stuegulvet og om aften/natten dannes en sort/hvid udgave med et helt andet udtryk med hjælp fra gadebelysningen.
Jeg er SÅ glad for den.

Besvarelse fra Flickering
Jeg har to Flickering hængende i mit hjem. Ud over at være smukke, elsker min datter at kigge på de fantastiske reflektioner de skaber. 5/5 herfra.