Flashbay Anmeldelser 2.276

TrustScore 5 ud af 5

5,0

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Firma świetnie się spisała. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko i bez żadnych problemów. Przez cały czas mieliśmy stały kontakt zarówno mailowy, jak i telefoniczny, co było dużym plusem. Tor... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bardzo profesjonalna i rzeczowa obsługa, a przy tym bardzo miła i pomocna (P. Julia Chudek). Zamówienie zostało zrealizowane i dostarczone w ekspresowym tempie! Bardzo duży plus za darmowe przesłanie... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jestem bardzo zadowolony z jakości obsługi. Zamówienie zostało zrealizowane przed podanym terminem. Cały proces od momentu projektowania do samego końca jest prowadzony przez jedną osobę. Dziękuję Pan... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Współpraca z Panem Miłoszem mega! Od pierwszego telefonu, po projekt i dostawę. Butelki PRZE-PIĘK-NE! Czuć jakość z daleka. Mega się cieszę, że nie szukaliśmy nigdzie indziej tylko powierzyliśmy preze... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Reklameartikelbutik
  2. Drev- og lagringstjeneste
  3. Gavebutik

Om Flashbay

Skrevet af virksomheden

Flashbay jest jednym z największych producentów spersonalizowanych pamięci USB na świecie, spełniających wszystkie wymagania tego typu produktów. Firma oferuje bezkonkurencyjne ceny w połączeniu z szybką i efektywną obsługą Klienta.

Flashbay proponuje szeroką gamę pojemności pamięci oraz metod umieszczenia logotypów.

Dodatkowo w każdym możliwym przypadku firma angażuje się w ochronę środowiska, wykorzystując materiały pochodzące z recyklingu. Zaś od 2008 roku fabryka Flashbay i siedziba w Wielkiej Brytanii zyskały status neutralnych pod względem emisji dwutlenku węgla.

Dlaczego wybrać Flashbay?

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Dobrze zrealizowana usługa

Jestem bardzo zadowolony z usług Flashbay. Bardzo dobra komunikacja. Zamówienie zrealizowane bez zastrzeżeń

31. januar 2025

Szanowny Panie Pawle,

bardzo dziękujemy i cieszymy się, że jest Pan zadowolony.
Zapraszamy przy następnych realizacjach!

Shaker

Super kontakt, profesjonalna obsługa, a także szybka realizacja. Zachęcam do współpracy i polecam.

30. januar 2025

Baner reklamowy

Przemiła obsługa i szybka wysyłka! Jestem zadowolona z otrzymanego produktu, spełnił wszystkie moje oczekiwania, a nawet je przewyższył, dziękuję!

21. januar 2025

EE - Ekspresowi eksperci

Zamówienie zostało błyskawicznie przetworzone, czas realizacji był rewelacyjny, a kontakt przebiegł sprawnie i bezproblemowo – czego chcieć więcej? Polecam z całego serca! 😊

20. januar 2025

Dzień dobry,

Bardzo dziękujemy za miłe słowa. Liczymy, że jeszcze wiele wspólnych projektów jest jeszcze przed nami!

Pozdrawiamy serdecznie,

Znakomita jakość produktów

Wszystko w jak najlepszym porządku. Jakość produktów znakomita. Bardzo sprawny kontakt i szybka realizacja. Polecam! Nie mogę się doczekać kolejnych realizacji.

20. januar 2025

Dzień dobry,

Dziękujemy za 5 gwiazdek. Serdecznie zapraszamy do kontaktu przy okazji nowych pomysłów na gadżety.

Pozdrawiamy serdecznie,

Poelcam!

Fantastyczna obsługa klienta, pełna informacja o zamówieniu i dopracowany każdy etap współpracy. Produkty w bardzo dobrej jakości.

16. januar 2025

Dzień dobry,

Bardzo dziękujemy za zamówienie oraz wystawiony komentarz. Gorąco zapraszamy przy okazji nowych pomysłów na gadżety.

Szybka realizacja zamówienia

Szybka realizacja zamówienia i dobry kontakt na każdym etapie sprawił, że możemy polecić tę firmę.

30. december 2024

Szanowni Państwo,

dziękujemy za komentarz oraz rekomendację. Jakość i obsługa klienta są dla nas niezmiernie ważne. Cieszymy się, iż spełniliśmy Państwa oczekiwania w tym temacie.

Pozdrawiamy,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Flashbay nie ma sobie równych!

Świetny nadruk i jakość produktów.
Szczególne podziękowania dla Pana Miłosza M., który był wsparciem przez cały okres realizacji zamówienia.
Myślę, że zrealizujemy jeszcze niejeden wspólny projekt.

17. december 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

W pełni polecam współprace z firma Flasgbay, cały proces zamówienia przeszedł bardzo sprawnie, szybko i w miłej atmosferze. Pani Julia z pełnym zaangażowanie odpowiadała na moje kolejne pytania, wysyłając nowe wyceny wraz z projektem, który za każdym razem uwzględniał estetykę i wszystkie szczegóły. Firma posiada tak duży asortyment że nie mogłam się zdecydować co wybrać…. Kiedy doszło już do finalizacji zakupu miałam małe obawy, zamówienie nie należało do małych a fv była z zagranicy. Odważyłam się i totalnie NIE żałuję. Zakupione produkty są bardzo dobrej jakości, nasze logo na nich tez bez zastrzeżeń. Jestem pewna że kolejne firmowe gadżety już tylko FLASHBAY 😉

12. december 2024

Szanowni Państwo,

Pozdrawiamy,

BARDZO POLECAM!

Świetna, profesjonalna i przemiła obsługa, sprawna i terminowa realizacja zamówienia, pendrive i ich znakowanie najwyższej jakości. Pan Kamil Król, który zajmował się naszym zamówieniem, na każdym etapie wykazywał się profesjonalizmem, wiedzą, rzetelnością oraz wspaniałym podejściem do klienta :)

2. december 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bardzo miły i szybki kontakt był z…

Bardzo miły i szybki kontakt był z opiekunem - Panem Miłoszem. Realizacja zamówienia zgodnie z wyceną, żadnych zastrzeżeń, przesyłka dotarła na miejsce. Doradztwo i obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie. Serdecznie polecam Firmę !

29. november 2024
Uopfordret anmeldelse

Dokładność

Szybkość, dokładność i przede wszystkim opiekun Pan Kamil przemiły i poprowadził zamówienie od a do z :)

13. november 2024

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.