Flashbay Anmeldelser 2.276

2. Drev- og lagringstjeneste
  3. Gavebutik

Om Flashbay

Skrevet af virksomheden

Flashbay jest jednym z największych producentów spersonalizowanych pamięci USB na świecie, spełniających wszystkie wymagania tego typu produktów. Firma oferuje bezkonkurencyjne ceny w połączeniu z szybką i efektywną obsługą Klienta.

Flashbay proponuje szeroką gamę pojemności pamięci oraz metod umieszczenia logotypów.

Dodatkowo w każdym możliwym przypadku firma angażuje się w ochronę środowiska, wykorzystując materiały pochodzące z recyklingu. Zaś od 2008 roku fabryka Flashbay i siedziba w Wielkiej Brytanii zyskały status neutralnych pod względem emisji dwutlenku węgla.

Dlaczego wybrać Flashbay?

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Długopis z logo firmy

Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy – długopisy z logiem zostały wykonane starannie, estetycznie i zgodnie z naszymi oczekiwaniami. Profesjonalna obsługa, szybka realizacja oraz wysoka jakość produktów sprawiają, że z przyjemnością polecamy tę firmę.

29. maj 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bardzo profesjonalna i rzeczowa…

Bardzo profesjonalna i rzeczowa obsługa, a przy tym bardzo miła i pomocna (P. Julia Chudek). Zamówienie zostało zrealizowane i dostarczone w ekspresowym tempie! Bardzo duży plus za darmowe przesłanie próbki produktu, żeby można było w realu ocenić jego jakość i przydatność. Gorąco polecam!

13. maj 2026

Firma świetnie się spisała

Firma świetnie się spisała. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko i bez żadnych problemów. Przez cały czas mieliśmy stały kontakt zarówno mailowy, jak i telefoniczny, co było dużym plusem. Torby przyszły, bardzo dobrej jakości - solidnie wykonane i zgodne z oczekiwaniami. Zdecydowanie polecamy współpracę :)

27. maj 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jestem bardzo zadowolony z jakości…

Jestem bardzo zadowolony z jakości obsługi. Zamówienie zostało zrealizowane przed podanym terminem. Cały proces od momentu projektowania do samego końca jest prowadzony przez jedną osobę. Dziękuję Pani Anno! Zamówione bidony są świetnej jakości oraz wykonanie naszego brandingu na najwyższym poziomie.

4. maj 2026

100% satysfakcji

Współpraca z Panem Miłoszem mega! Od pierwszego telefonu, po projekt i dostawę. Butelki PRZE-PIĘK-NE! Czuć jakość z daleka. Mega się cieszę, że nie szukaliśmy nigdzie indziej tylko powierzyliśmy prezenty dla naszych uczniów właśnie dla FlashBay 🙏 będziemy wracać po kolejne. Jedyny minus to wysokie koszty dostawy przy naszych 25 sztukach, ale mam nadzieję, że przy kolejnym zamówieniu będzie już ten problem rozwiązany na korzyść klienta :)

25. maj 2026

współpraca na najwyższym poziomie

współpraca na najwyższym poziomie, o każdym kroku realizacji zamówienia firma informuje na bieżąco. współpraca z Panem Miłoszem godna polecenia, bardzo fachowa opieka nad klientem. sam produkt solidnie wykonany spełniający oczekiwania. na pewno jeszcze podejmiemy współpracę

25. maj 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nie kupujesz kota w worku.

Nie kupujesz kota w worku.

Nie wiesz, jak coś wygląda? Dostaniesz próbkę. Masz wątpliwości? Piszą albo dzwonią i odpowiadają na wszystkie pytania. Cenniki? Żadnych ukrytych kosztów. Owszem, nie jest tanio – bo mają dobrą jakość. Jak chcesz tańsze rzeczy gorszej jakości, to nie u nich (nie mówię, że to źle – po prostu w tym się specjalizują). Nie wiesz, czy będzie dobrze wyglądać? Masz wizualizację. Niewyraźnie? Masz powiększoną. Nie podoba się? Masz alternatywną.

13. maj 2026

Doskonała obsługa klienta

Rzetelna obsługa klienta, bardzo dobry kontakt w sprawie zamówienia. Bardzo duży plus za przesłanie próbek aby na żywo ocenić stan techniczny zamawianych produktów. Zamówione produkty przyszły zgodne z zamówieniem. Serdecznie polecam

11. maj 2026

Profesjonalna i przemiła obsługa

Profesjonalna i przemiła obsługa, bardzo dobra jakość produktów.

11. maj 2026
Flashbay-logo

Besvarelse fra Flashbay

Dzień dobry Pani Zofio,

cieszymy się, że nasza obsługa i jakość produktów spełniły Państwa oczekiwania. Dziękujemy za miłe słowa i serdecznie zapraszamy ponownie!

Pozdrawiamy,
Zespół Flashbay

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zamawiałam długopisy z logo instytucji

Zamawiałam długopisy z logo instytucji, łatwo było wybrać długopis, cena była przejrzysta już na tym etapie, bardzo szybko dostałam projekt do akceptacji, całość zrealizowana w mgnieniu oka. Bardzo przyjemny kontakt, z jedną osobą od początku do końca. Daję 5 gwiazdek z plusem !!

20. april 2026

Notatniki Helix

Notatniki reklamowe dobrej jakości, bardzo estetycznie wykonane nadruki, szybka realizacja, ponadto świetny kontakt na całym etapie realizacji zamówienia, możliwość wprowadzenia zmian w wizualizacji według własnych upodobań, współpraca przebiegła bardzo miło i profesjonalnie. Dziękujemy.

20. april 2026

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.