1. Webhostingvirksomhed

FjordHost er en norsk hostingleverandør som tilbyr webhotell, VPS-hosting og webutvikling med fokus på sikkerhet, ytelse og kundetilfredshet. Med høy oppetid, lynrask tilkobling og dedikert support sikrer FjordHost pålitelige og fremtidsrettede digitale løsninger. De tilbyr også personlig e-post, 1-klikk WordPress-installasjon og skreddersydde løsninger for bedrifter som ønsker å styrke sin digitale tilstedeværelse.

4,1

God

Dette fungerer

Dette funket ikke, jeg bestilte både domene og FiveM server men ingenting funker. Er nå rettet opp

30. juni 2025

Hei F,

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding.

Vi beklager at du opplevde problemer etter bestillingen din. Vi ser at dette ble løst kort tid etter, og vi håper alt fungerer som det skal nå. Dersom du fortsatt har utfordringer eller ønsker videre oppfølging, ber vi deg gjerne ta kontakt med oss via chat, ticket eller e-post – vi står klare til å hjelpe deg!

Vennlig hilsen
Fjordhost-teamet

Fikk satt opp en nettbutikk (shopify)…

Fikk satt opp en nettbutikk (shopify) med domene ++ veldig flink og profesjonell. Anbefales!

6. januar 2025

Takk for din tilbakemelding, vi setter utrolig stor pris på tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med supporten og produktet du fikk levert. Vi håper å kunne beholde deg som kunde og hjelpe deg mere i fremtiden.

Fjordhost.com

Bestilte fivem server her fra

Bestilte fivem server her fra, fikk den levert veldig kjapt. Har også vært i kontakt med support via discord. Fornøyd med kjøpet! Stå på.

14. maj 2025

5 Stjerner

Sikkelig Bra og dere kan det dere driver med så sjukt brae ting og enkelt og finne fram

27. april 2025

Veldig hyggelig eier

Veldig hyggelig eier, hjalp meg med å sette opp og sjekket om alt fungerte:) Vil absolutt anbefale denne måten å en serve på:)

24. marts 2025