Besvarelse fra Verdi Data & IT-Drift AS
I hjertet av Sarpsborg finner du Verdi Data, et IT-firma dedikert til å levere skreddersydde løsninger som møter dagens behov og imøtekommer morgendagens utfordringer. Med vårt hovedkontor strategisk plassert i Sarpsborg, er vi ideelt posisjonert for å tilby rask og effektiv service til våre kunder, ikke bare lokalt, men over hele Østfold. Hos Verdi Data er vårt mål å skape verdi for våre kunder gjennom innovativ bruk av teknologi. Vi forstår at hver virksomhet er unik, og derfor tilbyr vi skreddersydde IT-løsninger.
Hjalmar Wessels vei 10, 1721, Sarpsborg, Norge

Besvarelse fra Verdi Data & IT-Drift AS
Jeg ble virkelig imponert av Verdi Data sin kombinasjon av gode kundeservice og ekspertise på WooCommerce-nettbutikker. Hele prosessen, fra oppstarten til butikken vår var i full drift, ble håndtert over all forventning. Hver gang vi hadde spørsmål, fikk vi raske, hjelpsomme svar, og vi følte oss ivaretatt hele veien. Verdi Data kjenner WooCommerce til fingerspissene og hjalp oss med å sette opp en profesjonell nettbutikk som ikke bare ser fantastisk ut, men som også fungerer feilfritt. Alle aspekter, fra betalingsløsninger til produktoppdateringer, ble integrert uten problemer. Gjennom effektiv kommunikasjon og tett oppfølging sørget de for at vi alltid var oppdatert og trygge på fremdriften. De tilpasset butikkens funksjoner til våre behov, noe som resulterte i en mye bedre opplevelse for kundene våre enn vi hadde forestilt oss. Jeg anbefaler Verdi Data på det sterkeste til alle som ønsker å starte eller forbedre en WooCommerce-nettbutikk – de leverer en løsning som fungerer og gir resultater. Fantastisk samarbeid!

Besvarelse fra Verdi Data & IT-Drift AS
Responstiden og servicen selskapet yter.
Kundebehandling i særklasse!

Besvarelse fra Verdi Data & IT-Drift AS
Veldig fornøyd med Verdi Data sine tjenester. Alltid tilgjengelige, god kundeservice.

Besvarelse fra Verdi Data & IT-Drift AS
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.