Levering blev forsinket en dag ift. ordren. Om det var Postnord eller hos fixpart vides ikke, men ellers gik alt som det skulle.
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Useriøs virksomhed.
Kiggede omkring på nettet efter en ny motor til min støvsuger. Jeg har et hus der bliver brugt til AirBnB, hvor denne støvsuger havde ristet motoren, og grundet udlejninger, var det vigtigt, at jeg skulle bruge motoren hurtigst muligt. Fixpart havde den på lager med 1-2 dages leveringstid. Jeg købte med det samme, så jeg kunne få den fikset.
Lynhurtigt blev pengene trukket fra min konto, så jeg gik selvfølgelig ud fra at det måtte betyde at delen var afsendt.
Dagen efter, undrede det mig at der ikkebvar kommet et trackingnummer, så jeg skrev en mail for at høre om jeg kunne få dette.
Svaret var dagen efter, at det var en del de alligevel ikke havde på deres lager, og skulle bestilles ved deres fjernleverandør, som faktisk heller ikke havde den, og at der derfor var ukendt leveringstid.
Nu ville det i min optik være god pli, at tilbyde mig som kunde, at sende pengene retur, således den ville kunne købes et andet sted. MEN det bliver aldrig et tilbud, tværtimod kommer der en melding om at jeg nok skal få besked når de får den afsendt!!!!
Nu har jeg lejet en støvsuger, til min motor dukker op.
De leverede kun halvdelen af ordren og…
De leverede kun halvdelen af ordren og varen var beskadiget.
Deres kundeservice er ikke til at få fat i, har skrevet flere henvendelser de seneste måneder uden svar.
Jeg ville holde mig langt væk fra deres firma, hvis der er problemer med ordren er de ikke til at få fat i.
Retur undskyldt og afbrudt -standset den lovpligtige retur fra shops side - nu er fristen for retur overskridtet.
1. Stor udvalg og god søgning
2. Relativt hurtig levering og matchende dele
3. Har bestilt en klinge til Bosch stavblender, men det passede ikke modellen.
4. returen virkede ikke
5. e-mail undskyld for forsinkelsen af behandlingen og standsede behandlingen - nu er fristen for retur overskridtet.
Kun henviser til trusted shops og ikke trustpilot, som virker utroværdig i den tilgang.
Varen blev leveret en dag senere end…
Varen blev leveret en dag senere end lovet på hjemmesiden. Men er ellers tilfreds med pris udvalg og levering. Vil handle der igen
Fixpart leverer hurtigt
Fixpart leverer hurtigt, men den fragtmand (Post Danmark) i benytter er et snøvl. Er 4 dage om at levere, hvad andre kan gøre på 1-2 dage.
Den sidste stjerne kommer på, hvis I skifter fragtmand.
God hjemmeside og hurtig levering
God overskuelig hjemmeside og hurtig levering! Min pakke blev leveret på under 24 timer! 🙏🏼
Nemt, stort udvalg og hurtig forsendelse, men dyrt.
Nemt at finde frem til produktet på hjemmesiden. Købte en drivrem til min pladespiller og kunne slå såvel fabrikat som model op på hjemmesiden - og efterfølgende hurtig levering. Eneste minus er prisen - det var meget dyrt for et gummibånd, men det var det rigtige.
Originale reservedel til en rigtig fin…
Originale reservedel til en rigtig fin pris, samt lyn hurtig levering. Alt i top.
Alt for lang leveringstid
Alt for lang leveringstid. Længere end lovet.
Fixpunkt har sendt en forkert vare til…
Fixpunkt har sendt en forkert vare til mig. Nu har jeg skrevet 2 gange til kundeservice uden svar, så det er nok bare spil af penge.
Der skal jeg ikke handle længere.
Kan ikke anbefales
Kan ikke anbefales. Langsom kommunikation. Vil ikke være med til telefonopkald, selvom det gør det hele nemmere. Fixpart sagde, at de havde afleveret min pakke hos naboer (naboerne havde ikke fået noget). Hvorfor der ikke kunne leveres til den rigtige adresse, forstår jeg ikke - der var folk hjemme.
Har aldrig i mit liv fået så ringe en …
Har aldrig i mit liv fået så ringe en service.
Bestille en Fryseskuffe den 21. december da den desværre var for store bedte jeg om en retur anmodning den 21. december og varen er stadig ikke sendt retur Tor den 8 januar da de nu vil have 250 kr. I returomkostninger og har betalt 380 for skuffen
Man kan ikke ringe til dem når man har brug for hjælp og de returmetoder de bruger er helt hen i vejret der står endda på deres hjemmeside at de betaler returomkostninger hvad de ikke gør
Dårlig service.
22/11 Bestiller vare. De hæver pengene med det samme.
Der står 2-4 dages leveringstid.
14/12 står der 4-6 ugers leveringstid.
Jeg skriver 3 mails til dem, 14/12, 19/12 og 29/12 og forsøger at annulere ordren.
6/1, får jeg pludselig en mail ud af ingen ting, at varen er sendt.
7/1 et svar på min mail om at jeg vil annullere ordren. Det kan de desværre ikke, da varen er sendt.
Jeg bliver træt og sur over dårlig service.
Find et andet sted at handle.
Ikke komplet
Købte en reservedel, og jeg modtog den. Det eneste problem er at ikke alle delene som skal bruges følger med...
Jeg vil ikke købe herfra igen.
Hurtig levering 🚚 og god fjernbetjening 👍 meget tilfreds
Lynhurtig ekspedition og levering.
Lovede 1-2 dages levering d
Lovede 1-2 dages levering d. 18/12. Det blev i den virkelige verden til levering d. 2/1 hvilket er knap 14 dages levering.
Efter lidt vanskeligheder med at gå den…
Efter lidt vanskeligheder med at gå den fornødne kontakt. Så ok
Super hurtig afsendelse
Super hurtig afsendelse, selv henover nytår. Intet at klage over. Købte en reservedel til en epilator