Fitpro

Varer ødelagt efter kun en uge

Købte en abs wheel hos dem d. 25. dec., som jeg modtog tre dage senere. Efter kun en uges brug er den knækket. What??!

Når man skriver en mail til dem, får man flere dage senere, uden at have hørt fra dem, en mail om, at leveringen af mailen mislykkedes og at man derfor skal ringe til dem og informere dem om, at deres mail ikke virker. Total dårlig stil!

Godt nok har jeg kun handlet for 58 kr. inkl. fragt, men det er penge lige ud af vinduet. Handler ikke der igen!

11. januar 2018

Dårlig kundeservice

Man kan ikke regne med Fitpro.dk når der står at varerne er på lager.

De hævede pengene fra min konto uden at sende de vare, som jeg havde bestilt.

Jeg fik dog pengene tilbage.. efter jeg både havde henvendt mig til deres kundeservice via email og telefon.

13. november 2017

Hurtig service

Modtog hurtigt min pakke. Da jeg opdagede en mangel ved noget af udstyret (hvilket formentligt ikke var fitpros skyld), skrev jeg med det samme en mail, og til min overreskelse havde jeg inden for 10 minutter allerede fået svar og tingene blev ordnet. Jeg modtog allerede min vare dagen efter.

25. marts 2017

God og hurtig service

min bestilling blev behandlet virkelig hurtigt, og modtog varerne efter 1 dag. Der var desværre fejl ift. Farven på den ene varer. Da jeg ringede fik jeg fat i service med det samme, og der er nu en ny vare med i den rigtige farve, uden jeg behøver sende den anden retur! Det er kundeservice!
Kan kun anbefale at handle her.

3. februar 2017

Hurtig levering & god service

Deres hjemmeside var nem at naviger rundt i. Efter at have frigivet min bestilling på kr. 357.- (gratis fragt) havde jeg glemt et lille reskab til en beskeden pris. Men ved efterbestlling skulle jeg betale fragt, da bestillingen var så lille. Jeg sendt dem en mail, om de ikke kunne sende den med, så ikke skulle betale den fragt.
Ikke nok med de sendte den med min første bestilling, men de gav mig den med gratis - det er sgu da god service.

26. januar 2017

Perfekt!

Jeg bestilte mine varer klokken 8, og kunne hente dem dagen efter klokken 10. Det synes jeg er i orden :-) Jeg fik de varer jeg skulle bruge, og det var super billigt - har ikke set det så billigt andre steder. Og kvaliteten er som den skal være. Jeg er tilfreds :-)

4. februar 2016
Vis anmeldelser på alle sprog. (12 anmeldelser)