Fitnesspigen Anmeldelser

3,7

Købte i februar 2017 et par 2XU tights hos fitnesspigen.dk. Dem har jeg været glad for, men da en syning gik i stykker i oktober kontaktede jeg fitnesspigen pr. mail for at høre, om de kunne hjælp... Se mere

Helt vildt dårlig service. Skriver de sender varerne indenfor 1-2 hverdage, først da jeg selv rykker efter et par dage, får jeg afvide at varerne ikke er på lager men jeg kan have varen tirsdag, det... Se mere

Fitnesspigen.dk svarede virkelig hurtigt på mit spørgsmål ang. korrekt størrelse af et par 2XU tights. Bestilte dem sent lørdag aften, og de blev leveret tirsdag. Meget professionel virksomhed med høj... Se mere

Middel

Super god service!

Et par af mine 2xu tights gik i stykker, og jeg skrev herefter til Fitnesspigen.dk
Jeg fik super god service, samt et nyt par bukser :-)
Kun ros herfra!

16. april 2016

Verdens klasse, service!

Jeg har netop bestilt varer, hvor thights var udsolgt (restordre) da jeg gerne ville have dem på til Hamborg Marathon, kørte Michelle ekstra for at få dem sendt afsted, så jeg kan få dem på i Hamborg! Super service med opfølgning fra start til slut :-)

13. april 2016

Hurtig levering og god vejledning

Rigtig god service, jeg fik hurtig svar min henvendelse vedr. et par træningssko. Det var god vejledning og skoene blev leveret allerede dagen efter. De levede helt op til beskrivelsen af dem fra fitnesspigens blog indlæg, jeg er meget tilfreds med mit køb :)

12. april 2016

Super oplevelse

Jeg kan kun anbefalede fitnesspigen.dk til andre. Super god services og god kvalitet af produkterne. Leveringen går stærkt og har man spørgsmål kan man skrive en mail og få svar lynhurtigt. Det er ikke sidste gang jeg handler her, jeg er rigtig glad for mine vare.

6. april 2016

Usandsynlig god service!

Jeg kan kun anbefale Fitnesspigen.dk. Jeg har handler der nogle gange nu og har nydt godt af deres gode priser og hurtige levering. Som ved al internethandel, kan der også forekomme fejl hos fitnesspigen - dette kom jeg ud for, men det endte som en positiv oplevelse, da der hurtigt blev responderet og kompenseret (FLOT!) efterfølgende. Jeg vil ikke blot anbefale Fitnesspigen.dk, men det er også min "go-to" virksomhed, når jeg søger bestemte varer på nettet. Tak til dem.

20. marts 2016

Perfekt service! :-)

Mine træningsbukser var ikke kommet, og jeg skrev til Michelle fra Fitnesspigen, at jeg ikke kunne forstå jeg endnu ikke havde modtaget mine bukser. 15 min senere, fik jeg en mail. At jeg nu kan hente mine bukser hos paskkepost, og jeg kan så alligevel få dem med på træningsferie! SUPER GOD OG HURTIG SEVICE! :-) Det er 3 gang jeg handler hos Fitnesspigen, og hver gang sammme gode og meget søde service!

15. marts 2016

Ingen respons eller levering

De har trukket pengene, har ingen mail fået på at varen skulle være afsendt på trods af at det er 9 dage siden jeg bestilte. Har henvendt mig til kundeservice, der fik jeg bare en mail tilbage, om at jeg gerne skulle have fået en mail om at det skulle være afsendt! Og så kaldte de mig oveni købet Layla - og hedder altså Line... Hvilket også fremgår af e-mail adresse og i mailen.
Og herefter har de ikke svaret på besvarelse. Selvom kundeservice har åbent fra 10-21.30.
Kanon dårlig service!

26. februar 2016
Fitnesspigen-logo

Besvarelse fra Fitnesspigen

Hey Line

Vi er rigtig kede af din dårlige oplevelse hos os, det er slet ikke vores standard med kun en sølle STJERNE.

Her på Fitnesspigen, vil vi så gerne have en chance for at gøre det godt igen. Kontakt os gerne på info@fitnesspigen.dk, så vi kan finde en løsning.

kh, Michelle

Overgår standarderne for service

Det er svært at finde en virksomhed, der er villig til at hjælpe deres kunder ud over grænserne, som der er sat af loven. De er i deres gode ret til at lade være, men Fitnesspigen vælger at sætte kunden frem for alt, hvilket skaber præferencer for netop denne butik!
Man får også virkelig lyst til at anbefale Fitnesspigen til alle sine fitfriends!

25. februar 2016

Fantastisk service og rigtig god rådgivning

Fitnesspigen har det seneste år været en af mine faste steder og handle løbegear. Af flere grunde: fantastiske produkter, ofte gode tilbud. Er man i tvivl er de altid klar med super god rådgivning ;) Og nu hvor mine vintertights gik i stykke, ja så er der hurtgt sendt et par nye afsted. God og hurtig service, fantastisk rådgivning er kendetegnet for fitnesspigen ( og følger man hende på Face, er der super motiviation at hente )

24. februar 2016

Dårlig responstid

De svarer ikke på ens henvendelser, og når de så endelig gør, mener de ikke at have modtaget nogle. Har nu købt den rigtige størrelse på en anden hjemmeside, hvor det også var billigere. Jeg vil ikke handle hos fitnesspigen.dk igen.

5. januar 2016

Næsten perfekt :)

Jeg har for noget til siden efterhånden købt nogle 2XU produkter. Jeg fik hurtigt min pakke, men nogle af varene manglede desværre. Jeg kontaktede Fitnesspigen og fik tilsendt de manglende varer. Så trods skuffelsen i første omgang er jeg meget tilfreds med min handel hos jer! :)

3. september 2015

Verdensklasse service

Jeg havde bestilt et par tights hos fitnesspigen, hvor jeg i min iver havde revet prisskiltet af, da jeg modtog dem med posten. Fortryder så købet, og henvender mig til fitnesspigen om det kan lade sig gøre at få pengene tilbage selvom jeg havde revet prismærkning af. Dette fik jeg lov til med pengene retur! Suveræn service og hurtig tilbagemelding

3. juni 2015

Fantastisk service også når der opstår fejl

Jeg købte nogle proteinbarre via fitnesspigen.dk, som blev leveret hurtigt efter bestilling, desværre var et par af barrene for gamle ved levering, så jeg tog kontakt til firmaet og fik lynende hurtigt svar, en seriøs undskyldning, nye barre og der var endda kommet lidt ekstra i den nye pakke jeg fik.

Jeg synes altid at man skal bedømme firmaer på hvordan de handler når fejl sker (for det gør de) og der har fitnesspigen.dk været en sand fornøjelse at handle med.

2. juni 2015