Fitnesspigen Anmeldelser

3,7

Købte i februar 2017 et par 2XU tights hos fitnesspigen.dk. Dem har jeg været glad for, men da en syning gik i stykker i oktober kontaktede jeg fitnesspigen pr. mail for at høre, om de kunne hjælp... Se mere

Helt vildt dårlig service. Skriver de sender varerne indenfor 1-2 hverdage, først da jeg selv rykker efter et par dage, får jeg afvide at varerne ikke er på lager men jeg kan have varen tirsdag, det... Se mere

Det er svært at finde en virksomhed, der er villig til at hjælpe deres kunder ud over grænserne, som der er sat af loven. De er i deres gode ret til at lade være, men Fitnesspigen vælger at sætte kun... Se mere

Middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hurtig og fleksibel service

Købte et par 2XU træningstights, men var desværre ikke helt tilfreds med størrelsen.
Jeg kontaktede derfor Fitnesspigen.dk og allerede inden jeg havde sendt de andre retur fik jeg en melding om at den nye str. var sendt.
Det må man sige er fleksibelt og god service :)

1. marts 2017

Fantastisk service

Jeg købte et par woofit høretelefoner for nogle mdr siden som desværre gik i stykker, jeg skrev en chat besked på deres hjemmeside og fik svar med det samme, jeg kunne desværre ikke finde min kvittering men det var ingen problem og jeg blev slået op i systemet med det samme. Jeg er så heldig at bo tæt ved deres lager, sp jeg fik lov at tage derhen med de defekte høretelefoner og fik et par nye med hjem med det samme, fra jeg skrev på fred hjemmeside og til jeg havde de nye gik der 40 min!! Det altså god service og super flinke mennesket bag det hele :-)

21. februar 2017

Hey Pernille

Vi elsker service og vi var da ekstra glade for at kunne hjælpe dig til god lyd til din træning.

Fitnesspigen.dk

Dårlig service og ingen varer

Har overført penge via mobile pay - og har ikke fået mine varer. Har sendt flere emails til dem, men intet svar! Håber snart der sker noget.

6. februar 2017

Hey Susan.

Øv vi ved vi har fejlet ;-) I mellemtiden ved vi også du har modtaget din bestilling og vi håber du er glad for den.

Ha en super dag og vi håber den ene stjerne fortjener lidt selskab af flere stjerner snart :-)

Fitnesspigen.dk

En negativ oplevelse vendt til en positiv

Jeg bestilte en pakke til min kærestes fødselsdag fra fitnesspigen.dk. Der gik desværre noget galt med ordren, og pakken blev ikke afsendt til tiden, og den kunne derfor ikke nå at komme hjem til fødselsdagen.
Jeg blev dagen inden fødselsdagen ringet op ad firmaet, som gav en undskyldning og samtidig gjorde alt for at pakken skulle nå at komme frem med det samme. Jeg fik en forklaring på fejlen og en kompensation for ubelejligheden.
Min oplevelse af købet endte derfor med at være rigtig positiv og jeg vil klart anbefale andre at handle på siden.

28. januar 2017

Hey Claus

Tusind tak for de 4 stjerner, jeg er sikker på vi kan klare 5 næste gang du shopper en gave til din kæreste :-)

Ha en super dag.

Sen levering

De reklamere med 1-3 dages leveringstid men i mit tilfælde er der gået 8 dage før pakken er sendt. Jeg synes det er dårlig service at man ikke informere om at pakken er forsinket hvis det er tilfældet. Jeg stod og skulle bruge pakken ret hurtigt og derfor valgte jeg dem.

25. januar 2017

Blev snydt

Var meldt til deres affiliate program gennem et affiliate netværk. Brugte krudt på at reklamere for dem men er ikke blevet betalt i kommission fordi de ikke har betalt netværket.

16. januar 2017

Hey Mette

Det ville være super om du kunne kontakte os, før du bare skriver sådan.

Vi snyder bestemt ikke nogen, heller ikke bloggers delight

Du er velkommen til at skrive til os direkte på info@fitnesspigen.dk

mvh, Fitnesspigen.dk

Dårlig service

Da jeg først skulle bestille et par nye 2XU tights var de så søde, da jeg havde nogle spørgsmål. Men da jeg så bestiller og efter et par dage, skriver til dem igen, grundet nogle spørgsmål jeg gerne ville have svar på, får jeg intet svar. Heller ikke bagefter. Jeg skrev til dem flere gange, hvor de ikke har svaret tilbage på nogle af mine beskeder. Der står bl.a. af leveringstiden er 1-2 dage, men nu er der gået 12-13 dage og har først fået dem i dag.

En del utilfredshed....

13. januar 2017

Hey Anne.

Tusind tak for både Roser og ris :-)

Du har helt ret, det for ringe vi ikke har svaret dig på dine henvendelser efter din bestilling. Vi skal stramme op og som kompentation sender vi dig en lille ting inden for 14 dage.

God træning i de nye 2XU tights :-)

Knus Michelle

Super god og hurtig service

Var i tvivl om hvilken størrelse sko jeg skulle vælge. Fik muligheden for at betale for et par, og så sendte hun to forskellige størrelser, så kunne jeg sende det par retur jeg ikke kunne brug. Super god service.
Skoene kom allerede dagen efter.
Kan klart anbefales

8. januar 2017

Verdensklasse!!!!!!!

Fitnesspigen gav den bedste service og hjalp både med at finde den rigtige størrelse og model. De svarede lyn hurtigt tilbage på mine spørgsmål og pakken kom allerede dagen efter.
Helt sikkert ikke sidste gang jeg bruge dem:-)

14. december 2016

Gode varer, nogenlunde levering, men knap så god service

Jeg havde fået et gavekort, hvor min giver var blevet informeret om, at der skulle bruges en bestemt kode ved bestillingen. Da jeg forsøgte at bestille, blev koden dog ikke accepteret. Efter 2 afsendte emails med en uge imellem hver, hvor jeg ikke blev svaret, fik jeg kontakt over deres chat. De ændrede straks, så koden kunne bruges, hvilket var rigtig fint og virkede upåklagelidt. Som "plaster på såret" fik jeg at vide, at der ville ligge "lidt ekstra" i min pakke, men der var intet udover mine bestilte varer. Leveringen var en smule langsom sammenlignet med andre virksomheder med samme leveringsform.

26. oktober 2016

Ingen respons

Har henvendt mig flere gange til fitnesspigen angående en reklamation, har dog ikke hørt noget fra dem endnu.

11. oktober 2016

Hurtig og god service

Jeg bestilte et sæt træningstøj på Fitnesspigens facebookside som en del af en slags oprydningstilbud. Jeg var lidt i tvivl om, hvordan det hele ville fungere, når kontakten var formidlet via Facebook, men det hele gik hurtigt og nemt. Sættet blev afsendt dagen efter og jeg havde det den følgende dag. God service, god stemning og god pris. Kan varmt anbefales.

30. juli 2016

God service, men..

Mine elskede 2XU tights gik i stykker i syningen efter kun et halvt år. Jeg skrev til Fitnesspigen i håbet om, at der måske var noget af gøre. Det var der heldigvis - jeg blev lovet et nyt par tights. Dette er rigtig god service, synes jeg. Problemet er blot, at jeg i dag, en måned efter, stadigvæk ikke har modtaget noget som helst. Dette trækker desværre ned i den samlede vurdering, da jeg simpelthen synes, det er for lang ventetid. Så alt i alt - god service, knap så meget handling ;-)

3. maj 2016

Super god service!

Fitnesspigen.dk svarede virkelig hurtigt på mit spørgsmål ang. korrekt størrelse af et par 2XU tights. Bestilte dem sent lørdag aften, og de blev leveret tirsdag. Meget professionel virksomhed med høj service og lækre varer af høj kvalitet. Er yderst tilfreds med min tights, og det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller der fra igen! Meget anbefalelsesværdigt :-)

3. maj 2016