Fitness-seller.nl Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden over Fitness Seller en vooral over de klantenservice! Vanaf het eerste contact ben ik uitstekend geholpen. De communicatie is snel, vriendelijk en persoonlijk, en er wordt echt meege... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wederom zeer tevreden over Fitness-seller. De bestelling werd sneller geleverd dan verwacht, maar daar werd uitstekend over gecommuniceerd. Alles wat ik tot dusver heb besteld is van uitzonderlijke kw... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

5 sterren voor de service, levering en kwaliteit van de producten. Bij de levering bleek één rubbermat beschadigd te zijn. Ik had dit zelf eigenlijk te laat gemeld, maar een medewerker van Fitnes... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Wilde graag de lokale economie ondersteunen dus in de buurt het product gekocht zodat ik het ook niet thuis hoefde laten bezorgen, maar kon ophalen. Prijs was ook zeker in orde: Ongeveer de helft van... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med fitnessudstyr
  2. Engrossalg af fitnessudstyr

Skrevet af virksomheden

Fitness Seller is specialist in krachtsport. Ontdek het grootste assortiment trainingsmaterialen voor krachtsport en functional fitness, van professionele krachttoestellen tot halterstangen, halterschijven, dumbbells, sportvloeren en talloze accessoires. Met onze exclusieve merken zoals ATX en Fortex bieden wij de nieuwste innovatieve producten aan. Onze webwinkel is er voor alle liefhebbers van krachtsport, van thuisgebruikers tot ervaren atleten, personal trainers, fysiotherapeuten, sportscholen en andere bedrijven en verenigingen.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

18 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Goede service, Goede producten

Mijn bestelde spullen snel in huis, ook nog super geholpen door Marvin van de klantenservice zodat ik uiteindelijk het perfecte product had!

Daarnaast is de kwaliteit van de producten van hoge kwaliteit en voor elke prijssegment het juiste product. Ga zo door!

8. marts 2017
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ontzettend onbeschofte klantenservice

Alhoewel de producten tijdig en in goede staat zijn afgeleverd, zal ik hier nooit meer bestellen. De "klantenservice" was uitermate onbeschoft. Op zaterdag besteld, op dinsdag gevraagd of er een indicatie was wanneer de producten verzonden zouden worden. Een brutaal e-mailtje waarin ik erop werd gewezen dat het carnaval was en ik dus even geduld moest hebben, was het resultaat. Ineens werd ik bericht dat de producten de volgende dag zouden worden bezorgd. In het belang van eenieder dat er iemand thuis is, dus ik stelde de vraag of er bijvoorbeeld nog een e-mail met een tijdsindicatie zou komen van te voren. Het stellen van een dergelijke simpele vraag werd afgeblaft met: "dat heb ik toch al gezegd". De "klantenservice" ging vol de discussie met mij aan over de onnozelheid van mijn vraag, terwijl ik gewoon wilde weten hoe het afleveren van de producten zou gaan. Dat er overigens nog een e-mail volgde die middag, had ik ook niet voorzien (en had hij mij ook prima - op normale toon - kunnen vertellen). Daarnaast ging het om een bestelling van ruim €1.200, -, een beetje vriendelijkheid en meedenkendheid is dan wel op zijn plaats. Ik heb de medewerker op zijn gedrag gewezen en gevraagd of hij zich van de vijandelijkheid bewust is, dat interesseerde hem blijkbaar niet. Kortom, 3x ontzettend slecht contact gehad met de klantenservice, ik koop hier nooit meer.

7. marts 2017

Besvarelse fra Fitness-seller.nl

Hallo Iris, bedankt dat je de tijd en moeite hebt genomen om een review te schrijven, hoewel deze voor ons buitengewoon slechte beoordeling natuurlijk schrikken is. Erg jammer dat je ervaring met één van onze medewerkers aanleiding is voor zo'n lage beoordeling, ondanks dat afhandeling van de bestelling verder naar wens is verlopen. In ieder geval onze excuses hiervoor.

Ik heb de e-mails waar je het over hebt er even bij gezocht en daarin wordt uitgelegd dat wij gesloten waren vanwege carnaval en bestellingen daardoor een dag later werden verwerkt. Vervolgens werd je gewezen op de verwerkingstijden waar jullie rekening mee konden houden. Later diezelfde middag hebben jullie toen nog een tweede e-mail van ons ontvangen waarin werd aangegeven dat de bestelling al klaar was en jullie de levering de volgende dag konden verwachten. In die twee e-mails kan ik niets brutaals herkennen maar mijn excuses als jij dit wel zo hebt ervaren. Het telefoongesprek kan ik helaas niet terugluisteren maar als je door onze medewerker werd verwezen naar de informatie in de verzendbevestiging e-mail, dan moet dat inderdaad gewoon op een normale toon en zonder discussie kunnen.

Ondanks je persoonlijke geschil met één van onze medewerkers ben ik blij dat de bestelling wel snel en probleemloos werd geleverd. Ik hoop dat jij en je vriend tevreden zijn met jullie nieuwe equipment. Hopelijk neem je ook nog even de tijd om de equipment te reviewen, zodra jullie deze intensief hebben kunnen testen!

Niks te klagen

Voor het eerst besteld bij "fitness seller".
De halterschijven waren netjes verpakt en op tijd geleverd!
Hier zal ik vaker mijn fitness spullen vandaan bestellen.

26. januar 2017

Goede en snelle service

Zaterdag avond mijn pakketje besteld vanuit belgie en dinsdag voor de middag al ontvangen , powertower, squatbuis , gewichten en rubbertegels. alles was zeer goed en netjes verpakt, enkel de handleiding van de Powertower was niet aanwezig , ik had woensdag een email gestuurd rond 11.30 uur en binnen de 10 minuten al een antwoord met de handleiding in mijn email erbij. Ik heb in het verleden ook hier al kettlebell's besteld en dit was altijd in orde. Top bedrijf en zeer goede service, zoek je goed en professioneel sportmateriaal koop dit dan zeker bij fitness-seller.nl

28. december 2016

Besvarelse fra Fitness-seller.nl

Hartelijk dank voor de review Yuri! Veel succes met je training!

Super klantenservice

Na een email te sturen naar de klantenservice over het niet leveren van een deel van mijn pakketje, had ik binnen nog een eens 5 minuten reactie. Het ging om een laadfout en ik zal morgen mijn andere deel van het pakket ontvangen. Super snelle en vriendelijke klantenservice.

21. juni 2016

Besvarelse fra Fitness-seller.nl

Hallo Paul, bedankt voor je begrip en om de moeite te nemen een beoordeling te schrijven! Hopelijk komt het ontbrekende deel van je bestelling snel aan zodat je voluit kunt trainen!

Goede communicatie

Ik heb onlangs een halterstang bij fitness-seller besteld. Ik was een beetje argwanend geworden nadat ik bij een andere bekende webshop een halterstang had besteld van woordeloze kwaliteit. (ja, wat kun je verpesten aan een halterstang??). Er volgde vlotte en complete communicatie via de mail. Er is duidelijk veel moeite gedaan om mijn vraag te beantwoorden voor een halterstang van een paar tientjes. Ik ben erg tevreden.

Levering was na 2 dagen. 1 dag had beter geweest. Maar 2 dagen is acceptabel.

25. april 2016
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Top kwaliteit producten, slechte service

Hier 2 orders geplaatst. Het bestellen gaat over algemeen erg makkelijk. Je krijgt netjes een bevestiging mail. In vergelijking met andere webwinkels is dit een webshop die er erg lang over doet om het hele proces door te lopen, althans dat vond ik. Het nadeel is dat deze webshop gebruik maakt van DPD dat niet levert in het weekend en PostNL wel. En het te laat te reageren op de mail. Track en trace ontvang je pas op laatste moment vn DPD. Ik had per mail aangegeven dat als ik niet thuis ben het pakketje bij de buren te laten afleveren. Daar kreeg ik einde van de dag het volgende excuus antwoord op "We hebben het mailtje pas later gelezen." en dan de klant de schuld te geven dat ik het had in moet voeren tijdens het plaatsten van de order. En dan word er nog eens maar bij geschreven dat ik maar een briefje op de deur moet plakken. Ik heb nu 2 keer wat bestelt en dit is ook de laatste keer. Excuus als "we hebben je mail later gelezen " en "je plakt maar een briefje op de deur" gaat mij iets te ver . Daarbij komt ook nog eens de trage levering door DPD bij en ik moest zelf nog eens achter de track en tracé code aan om te vragen wat me track en tracé code is. Ik heb slechte ervaringen met deze webshop en zal hier ook nooit meer bestellen. Afgezien hiervan zijn de producten wel van top kwaliteit. Dus voor deze webshop 3 sterren

26. februar 2016

Besvarelse fra Fitness-seller.nl

Bedankt voor je eerlijke review Danny. Jammer dat je onze service als slecht hebt ervaren. Je twee bestellingen zijn binnen anderhalf uur en 45 minuten verzonden maar bij je eerste bestelling was dat helaas "te snel". Deze bestelling was namelijk al verzonden voordat onze klantenservice je e-mail kon behandelen, waardoor wij je opmerking niet meer konden toevoegen aan het pakket. Wij hebben je toen als tip meegegeven om zelf een briefje op de deur te plakken, zodat je de bezorger alsnog kon vragen om bij je buren te leveren. Dit was een oprechte poging om met je mee te denken over een mogelijke andere oplossing. Jammer dat jij dit beschrijft alsof je door ons werd afgescheept.

Daarnaast werd je er inderdaad op gewezen dat je dit soort opmerkingen ook direct bij de bestelling kunt plaatsen, in plaats van in een aparte e-mail. Deze functie is er specifiek voor om opmerkingen aan de bestelling toe te voegen en situaties zoals hierboven te voorkomen. Wij hebben je ingelicht over deze mogelijkheid zodat je hier in de toekomst gebruik van zou kunnen maken. Het is vervelend dat jij dit opvat als "de klant de schuld geven", dat was natuurlijk niet onze intentie.

DPD levert inderdaad niet standaard in het weekend (binnenkort overigens wel op zaterdag) en de mogelijkheden voor de klant zijn hier en daar misschien wat minder uitgebreid dan bij PostNL. Wij hebben na lang testen met meerdere partijen echter voor DPD gekozen omdat zij onze zware pakketten (wij versturen elke dag ontzettend veel pakketten met het maximum gewicht van 30 kg) het beste en met de minste problemen konden verwerken. In onze ogen is DPD dus de beste optie voor onze klanten, al is het natuurlijk jammer dat jij wellicht wat extra service hebt gemist.

coolbeans

snelle levering; alles aanwezig; werkt perfect

17. februar 2016

Besvarelse fra Fitness-seller.nl

Bedankt voor je beoordeling Jorge. Succes met je training!

goede service

Goede sevice
Helaas was een handvat beschadigd bij uitpakken ,niet ernstig maar tog

Verder puik

9. februar 2016

Besvarelse fra Fitness-seller.nl

Bedankt voor je beoordeling Ricardo. Beschadigingen aan producten mag je natuurlijk gewoon melden aan onze klantenservice. Stuur even een foto, dan zullen wij dit even bekijken en indien nodig een oplossing aanbieden :-)

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.