Zeer tevreden over Fitness Seller en vooral over de klantenservice! Vanaf het eerste contact ben ik uitstekend geholpen. De communicatie is snel, vriendelijk en persoonlijk, en er wordt echt meege... Se mere
Virksomheden har svaret
Wederom zeer tevreden over Fitness-seller. De bestelling werd sneller geleverd dan verwacht, maar daar werd uitstekend over gecommuniceerd. Alles wat ik tot dusver heb besteld is van uitzonderlijke kw... Se mere
5 sterren voor de service, levering en kwaliteit van de producten. Bij de levering bleek één rubbermat beschadigd te zijn. Ik had dit zelf eigenlijk te laat gemeld, maar een medewerker van Fitnes... Se mere
Virksomheden har svaret
Wilde graag de lokale economie ondersteunen dus in de buurt het product gekocht zodat ik het ook niet thuis hoefde laten bezorgen, maar kon ophalen. Prijs was ook zeker in orde: Ongeveer de helft van... Se mere
Virksomheden har svaret
Fitness Seller is specialist in krachtsport. Ontdek het grootste assortiment trainingsmaterialen voor krachtsport en functional fitness, van professionele krachttoestellen tot halterstangen, halterschijven, dumbbells, sportvloeren en talloze accessoires. Met onze exclusieve merken zoals ATX en Fortex bieden wij de nieuwste innovatieve producten aan. Onze webwinkel is er voor alle liefhebbers van krachtsport, van thuisgebruikers tot ervaren atleten, personal trainers, fysiotherapeuten, sportscholen en andere bedrijven en verenigingen.
Dr. Nolenslaan 113, 6136GM, Sittard, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik heb kort geleden een rubberen halterset van 20 KG aangeschaft inclusief losse gewichten van 4x 0,5 kg. Hele goede prijs/kwaliteit verhouding om bijna geluidloos te trainen.
Door de vervoerder een beschadigd pakket ontvangen, waardoor er een onderdeel beschadigd was. Snel en goed opgelost. De volgende dag al vervangend materiaal ontvangen.
Zal in de toekomst nog zeker uitbreiden!
Toen ik een set van halters met gewichten bestelde kwam alles in 3 dagen tijd aan. Een van de schijven was beschadigd, maar na een klein mailtje met foto’s van de schijf naar de klantenservice kreeg ik al meteen antwoord en een nieuwe schijf opgestuurd zonder extra kosten! Echt een zeer betrouwbare site met een geweldige klantenservice!
Gedurende het hele keuze- en leveringsproces stond Fitness Seller mij correct en snel bij. Het geleverde materiaal voldoet beter dan de verwachtingen. Voor een correcte service en een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding kan ik Fitness Seller alleen maar aanbevelen.

Besvarelse fra Fitness-seller.nl
Al twee keer fitness attributen gekocht, alles in goede orde ontvangen en heb veel plezier van hun spullen.
Tweede keer zat er een productiefout in een halterschijf. Ik heb dit aangegeven en een vervangende schijf ontvangen. Top service!

Besvarelse fra Fitness-seller.nl
Ik had enkele weken geleden een salmon ladder in men tuin geplaatst.
Nu om er voor te zorgen dat alles veilig was,
Was ik op zoek gegaan naar rubberen tegels.
Ik ben zo bij Fitness-seller.nl uitgekomen en ik was direct onder de indruk van hun aanbod.
In vergelijking met andere leveranciers zijn ze zeer mooi van prijs.
Los van al de artikels die ze verkopen zijn ze ook zeer behulpzaam.
Ik had enkele vragen ivb met sommige artikels en ben direct verder geholpen geweest via mail door mevrouw Bianca.
Binnenkort worden men spullen geleverd, en ik ben er zeker van dat die van top qualiteit zullen zijn net zo als de service.
Zeker een aanrader!
Ja deze site kwam toevallig tegen 2 jaar geleden. Bestelde ooit bij gorilla sport maar als je zooi wilt daarheen gaan. En helisport prima bedrijf waar wat attributen van heb. Maar wou fitness bench hebben die stabiel was en kwam hierop terrecht via via. Besteld en bankje barbarian kwam aan. Top verpakt 1 nadeel hoge verzendkosten en zelf naar boven sjouwen. Later wou ik lat pulley met steekgewichten barbarian line. Mails worden snel beantwoord. Verzending gaat goed. Kwaliteit spul. Marvin van de klantenservice heeft echt geduld met je mails beantwoorden.
Denk dat fitness seller 1 van de beste fitness webshop is waar je echt zware kwaliteit koopt en geen zooi zoals gorilla. Binnenkort komen er meer spullen binnen zodra multi bench er is gaan we benen knallen

Besvarelse fra Fitness-seller.nl
We hebben speciaal langer dan één jaar gewacht met onze beoordeling van de rubberen tegels voor onze fitness om te kijken wat het effect is op lange termijn. Zeer goede tegels, ook na meer dan één jaar nog altijd in super conditie.
Ik heb reeds meerdere artikelen gekocht bij fitness-seller en ben hier zeer tevreden mee. Goede prijs, goede kwaliteit en een hoop aanbod. De communicatie is verder erg toegankelijk en prettig te noemen.
Na een lange zoektocht en veel wikken en wegen bij wie ik mijn trainingspullen ging kopen, uiteindelijk gekozen dit bij Fitness Seller te doen. En dan ook nog een 5 sterren beoordeling.
Waarom?
Perfecte communicatie: Je wordt altijd keurig te woord gestaan( telefoon, email) en alle vragen worden zeer snel beantwoord. Voor, tijdens en na de aankoop. Of dit contact nu is via een forum, rechtstreeks per email of telefonisch, dit maakt geen verschil.
Excellente service: Ja écht! Ook wanneer je zelf niet de 1e eigenaar bent van het materiaal is de service uitmuntend. Garantie is ook echt garantie. Echt TOP! Ook wanneer producten toch defect blijken te zijn na levering wordt direct een oplossing geboden of het item vervangen.
Kwaliteit: al het tot nu toe geleverde materiaal is van zeer goede kwaliteit. Het daarbij gegeven verkoopadvies past dan ook prima bij het uiteindelijk geleverde product en bijbehorende productbeleving. Totaal niet het gevoel een 'kat in de zak' te hebben gekocht. Wel erg belangrijk naar mijn mening.
Ik kan dan ook alleen maar concluderen dat voor alle fitness/krachtsport gerelateerde producten, Fitness Seller een zeer goed adres is om te bestellen. Ze zijn dan wel niet altijd de goedkoopste (verzendkosten zijn aan de hoge kant) maar wel prijs/kwaliteit technisch gezien de beste. En zeg nou eerlijk, uiteindelijk is dat het belangrijkste.
FItness Seller, ga zo door !
Grt
Een zeer tevreden klant
Ordernummers:
100190786,
100191908,
AUF12674
Inmiddels al flink wat bestellingen bij Fitness seller gedaan. Goede shop met een behulpzame helpdesk ook bij kleine defecten word het altijd netjes opgelost. Echt een aanrader voor iedereen die trainingsmateriaal zoekt.
Beste Mensen,
Ik heb tot het heden erg veel producten besteld via Fitness Seller. Mijn ervaring met dit bedrijf is dan ook super en daarom wil ik mijn ervaring graag met jullie delen.
Fitness seller is en bedrijf met een ruim assortiment aan professionele fitness materiaal voor een eerlijke prijs (dit heb ik ook vergeleken met vele andere assortimenten van andere bedrijven). Ook is de klantenservice van Fitness Seller er niet vies van om advies te geven m.b.t. producten en het gebruik ervan, wat mij heeft geholpen bij het kiezen van fitness materiaal (dit gebeurt overigens lekker snel en professioneel). Ten slotte verloopt de levering door Fitness Seller ook lekker vlot en kan er samen met hen een leveringsdatum worden afgestemd. Je bestelde producten zullen dan naar mijn ervaring schadeloos en professioneel worden afgeleverd.
Ook na maanden gebruik van de door mij bestelde producten ben ik nog steeds meer dan tevreden van mijn aankoop bij Fitness Seller. Tot heden ben ik dan ook nog een zeer tevreden klant van Fitness Seller!
P.S. bestel gewoon hier je professionele fitness materiaal als je serieus aan de slag wilt en dat door middel van betrouwbare geleverde producten van een betrouwbaar bedrijf.
Met sportieve groet,
Jake van der Mierden
Bestelnummers: 100178513
We kochten een ATX half rack 240.
In de aanloop van de bestelling kregen we gedetailleerde uitleg, de levering was snel en correct. Ook het materiaal is werkelijk top; het wordt hier veelvuldig gebruikt! Achteraf diende nog een onderdeel teruggezonden te worden, ook dit verliep vlekkeloos (gratis en snelle terugstorting). Kortom Fitness Seller is in alle opzichten echt een aanrader!
* Professionele en goede kwaliteit apparatuur
* Top service en klantgericht
* Breed aanbod
* Snelle levering
* Snelle communicatie
Goed advies gekregen bij mijn vragen voorafgaand aan mijn bestelling. En de producten zijn van top kwaliteit!
Zeer tevreden over fitness seller en zijn producten. Duidelijk communicatie en goede prijs-kwaliteit verhouding
4 sterren omdat 5 perfect is, en perfectie bestaat niet je kan er hooguit naar streven !!!
Met het voornemen om "fitter" te worden, bij Fitness-Seller al het trainingsmateriaal gevonden en natuurlijk besteld. Nu al een tijdje volop in gebruik thuis. Goede prijs kwaliteit verhouding, ruim assortiment en snelle levering. Daarbij ook goed geholpen in het maken van mijn keuzes. Kom hier zeker terug!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.