Jeg oplevede mit forløb hos egen læge ret besværligt og bøvlet. Egen læge krævede kontrolvejninger hver måned før de ville udskrive nye recepter. Hos Fit for Livet har der været opfølgning online, h... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
FIT for LIVET / LIVET is an online medical weight loss clinic founded by specialist physician Jesper Nygart. The clinic offers individualized treatment for obesity in Denmark, Sweden, Germany, and the Netherlands, using medications such as Wegovy, Ozempic, and Mounjaro. We combine medical treatment with dietary and exercise guidance, helping members achieve better health, quality of life, and well-being. - - - - - FIT fürs LEBEN ist eine Online-Klinik für medizinische Gewichtsreduktion, gegründet von Arzt Jesper Nygart. Wir bieten individuelle Behandlungen von Übergewicht mit Medikamenten wie Wegovy, Ozempic, Saxenda und Mounjaro an. Wir kombinieren medizinische Behandlung mit Ernährungs- und Bewegungsberatung, damit unsere Mitglieder bessere Gesundheit, Lebensqualität und Wohlbefinden erreichen. fitforlivet.dk, fitforlivet.se, fitfursleben.de & livet.nl
Landskronagade 11c, 2100, København Ø, Danmark
Det tager typisk over 1 måned at svare

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Jeg synes at fit for livet har super god service, og alle deres medarbejdere er super søde og venlige. Man kan altid skrive til dem og tage en snak hvis man er i tvivl om noget. Jeg giver 10 ud af 10 ❤️

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Det har været super nemt at komme i gang. Jeg har på syv uger tabt 5kg. Ingen gener overhovedet. Mad har fået en anden placering i mine tanker. Sukker/slik har ikke plads mere. Jeg tænker simpelt hen ikke på det. Jeg er glad.

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Det bedste jeg har gjort for mig selv!
Super nemt, professionelt og de er der altid hvis man har spørgsmål.
Har tabt 24,5 kg på 2,5 md. og er halvvejs….jeg fortsætter til jeg når mit mål. Og tak for jer 🥹

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Grundig vejledning og altid svar på mine spørgsmål indenfor 1 time.

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Min oplevelse med Fit For Livet har været virkelig positiv. Jeg startede min rejse på 130 kg, og efter 11 måneder på Wegovy er jeg nu nede på 103,7 kg – et samlet vægttab på 26,3 kg. Det er en forandring, jeg er utrolig stolt af, og som jeg ikke havde klaret uden den støtte, jeg har fået undervejs.
De sidste otte uger har mit vægttab stået stille, og derfor føler jeg selv, at det er det rette tidspunkt at stoppe behandlingen. Beslutningen har jeg kun kunnet tage med ro i maven, fordi jeg hele vejen igennem har følt mig godt guidet og tryg hos Fit For Livet.
Allerede fra første dag blev jeg mødt af super søde, rummelige og imødekommende mennesker. Deres svar har altid været ekstremt hurtige, og hver eneste besked er blevet besvaret med professionalisme, forståelse og venlighed. Det har gjort hele processen overskuelig og motiverende.
Jeg kan på den baggrund varmt anbefale Fit For Livet til alle, der ønsker støtte, hurtig respons og et engageret team, som oprigtigt gør en forskel. Det har været en virkelig god oplevelse.

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
I gør hvad I siger, resten er eget ansvar og hvis ansvaret bliver for stort, så er I klar indenfor et splitsekund.

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Jeg har været medlem i 2 måneder og der har aldrig været nogle problemer. Fit for Livet besvare spørgsmål inden for kort tid , er der dybere spørgsmål eller svar ringer de gerne en op . Jeg er fyldt tilfreds med mit forløb indtil videre.

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Trygt og yderst informativt. Lynhurtig feedback hvis man er i tvivl om noget.

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Fantastisk bekvemt og professionelt. Jeg har altid en super dialog med det søde personale og det er nemt at få kontakt, hvis man har brug for støtte. 100 % anbefalelsesværdigt.

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Søde og professionel medarbejder føler mig i meget trykke hænder

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Har været tilmeldt Fit for Livet igennem et halvt år nu og kan varmt anbefale dem. Har fået reduceret vægten med over 10 kg og har fået meget mere energi og overskud i hverdagen.

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
God service, hurtige svar alle ugens dage

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Har været glad for min oplevelse og de er behjælpelige og tager det seriøst.man bliver holdt øje med og man kan få hjælp når man har brug for det

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Nemt at komme i kontakt og hurtigt svar

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Dejligt nemt forløb at komme igang med.
Ledige konsultationstider med kort varsel.
Hurtigt svar på spørgsmål, ny recept mm. Også i weekenderne 😊
Alt i alt en skøn oplevelse

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Rigtig god service og behandling. Meget empatisk personale der altid står klar med gode råd. Mange anbefalinger herfra
Mvh Sille Clemmensen