Jeg oplevede mit forløb hos egen læge ret besværligt og bøvlet. Egen læge krævede kontrolvejninger hver måned før de ville udskrive nye recepter. Hos Fit for Livet har der været opfølgning online, h... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
FIT for LIVET / LIVET is an online medical weight loss clinic founded by specialist physician Jesper Nygart. The clinic offers individualized treatment for obesity in Denmark, Sweden, Germany, and the Netherlands, using medications such as Wegovy, Ozempic, and Mounjaro. We combine medical treatment with dietary and exercise guidance, helping members achieve better health, quality of life, and well-being. - - - - - FIT fürs LEBEN ist eine Online-Klinik für medizinische Gewichtsreduktion, gegründet von Arzt Jesper Nygart. Wir bieten individuelle Behandlungen von Übergewicht mit Medikamenten wie Wegovy, Ozempic, Saxenda und Mounjaro an. Wir kombinieren medizinische Behandlung mit Ernährungs- und Bewegungsberatung, damit unsere Mitglieder bessere Gesundheit, Lebensqualität und Wohlbefinden erreichen. fitforlivet.dk, fitforlivet.se, fitfursleben.de & livet.nl
Landskronagade 11c, 2100, København Ø, Danmark
Det tager typisk over 1 måned at svare
Super god og behagelig behandling.
Fagligt har de en professionel og tryg tilgang til de emner vi måtte vende.

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Jeg har fået meget stor støtte, vejledning og top professionel hjælp her i en periode. Jeg har været fuldkommen tryg med alt under hele perioden.

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Altid klar til dialog, hurtigt svar på spørgsmål og imødekommende personale.

Meget professionelt og omsorgsfuldt
Super service, svarer lynhurtigt på spørgsmål 🫶👌

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Jeg får intet ud af abonnementet.
Den gode oplevelse var at jeg kunne tabe mig og det gode ved fedt for livet er at efter man har fået skrevet sin og recept er at man kan hente den indenfor 24 timer

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Hurtigt, nemt og klar kommunikation som jeg følte mig helt tryg ved.

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Er fuldt ud tilfreds med forløb hos jer. i svarer hurtigt på mail og hvis man ringer. Kan kun anbefale jer.

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
God vejledning og hurtig respons! Altid venlige og imødekommende

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Det har indtil videre været super nemt sødt personale der er til rådighed hele tiden 🙂 jeg har foreløbig tabt 10 kg og fortsætter stadig.

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Jeg er godt tilfreds med Fit for livet. Det var let at komme igang og jeg har ingen betænkeligheder ved at bruge det.

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
For mig er det vigtig at der nærmeste altid er kompetente medarbejder man kan sparre med ved behov. Super god opfølgning og forståelse for de individuelle behov

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Jeg opsagde mit medlemskab hos Fitforlivet den 13. oktober via deres hjemmeside, efter ikke at have brugt tjenesten i flere måneder. På trods af dette har de efterfølgende trukket penge igen.
Det er dybt uprofessionelt og giver indtryk af, at opsigelser enten ikke bliver håndteret korrekt eller bliver ignoreret. Som kunde forventer man, at en opsigelse respekteres – det gjorde den ikke her.
Jeg sidder nu tilbage med ekstra arbejde for at få penge retur, som aldrig burde være trukket. Tilliden er væk, og jeg kan på ingen måde anbefale Fitforlivet til andre.

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Jeg er meget tilfreds . Og faktisk Lykkelig for at kunne ha et normalt liv. Spise som andre mennesker uden at overspise . Jeg er dybt taknemmelig.

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Gode og saglige samtaler. Kan klar anbefales.

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Jeg har brugt fit for livet til et forløb med vægttabsmedicin. Fit for livet har været en kæmpe hjælp, har der været det mindste problem har de hjulpet med det samme. De er utrolig dygtige og jeg har følt mig i så gode hænder. Jeg er blevet mødt af det sødeste personale men stor viden.
Jeg vil helt klart give Fit for livet min største anbefaling.

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Havde ladet et abbonement løbe uden at bruge det, fik penge tilbage fra det meste af perioden, utrolig fair behandling, der var intet som tvang dem til at give penge tilbage - tak til jer og god jul.

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Jeg har talt med både læger og sygeplejersker hos fit for livet og alle har været de mest positive og hjælpsomme mennesker som jeg har mødt i sundhedssektoren. Har virkelig følt mig godt vejledt af empatiske specialister med faglig stolthed og nysgerrighed. Mine varmeste anbefalinger.