Superleuke bootcamp! 💪 De trainingen zijn lekker afwisselend en soms best pittig… maar gelukkig kun je na afloop weer trots naar huis. 😉 Goede begeleiding, een gezellige groep en altijd genoeg moti... Se mere
Leuke training op een leuke locatie gehad. Fijne groep en een professionele trainer(s) die aandacht voor je heeft. Op naar de volgende bootcamp training!
Sinds kort doe ik aan bootcamp bij FitFam! Heerlijk om te sporten in de buitenlucht en met een groep mensen, het uur vliegt voorbij. Af en toe krijg ik tips bij de oefeningen, dit vind ik fijn want b... Se mere
Als trainer kan ik natuurlijk alleen wat meegeven over mijn collegatrainers en leden: Altijd lekkere trainingen waarbij iedere training anders is. Er wordt veel uitgedaagd op kracht, conditie en een b... Se mere
Bootcamp, outdoor training en buitensport in Leeuwarden en omgeving. Prettige familiesfeer, 6 dagen per week, op je eigen niveau en met ervaren trainers.
Elizabethstraat 35B, 8913 CN, Leeuwarden, Holland
Persoonlijke aandacht van instructeurs met kennis! Leuke lesjes van een uur waar je helemaal afgemat wordt. Perfecte trainingen voor je hele lichaam.
Fitfam is een topclub en ik sport er al heel lang met volle tevredenheid. De trainers bedenken steeds nieuwe oefeningen, dit maakt de trainingen erg gevarieerd. Daarnaast heb je bijna elke dag van de week de mogelijkheid om te trainen door het grote aanbod. Het is altijd gezellig en de communicatie vanuit de club krijgt een 10!!
Hele fijne manier om te sporten in Leeuwarden! Bijna iedere dag is er training en de trainers begeleiden je hier heel goed. Top!
Je wordt goed geholpen met oefeningen en actief betrokken bij de groep. De trainingen zijn altijd lekker buiten en als het regent is er plek onder het gebouw van NHL
Hele professionele trainers die je goed motiveren om het uiterste er uit te halen! De lessen zijn erg leuk!
Wat ik zo fijn vind aan sporten bij FitFam is dat het altijd buiten is én de vele lessen die aangeboden worden. Zo is er altijd wel een moment dat je fit kan worden! De zondagochtend is mijn favoriet. De dag beginnen met sporten, buiten met vaak het zonnetje erbij en dat in de Prinsentuin. Wat wil je nog meer?
Nadat ik had gevraagd waarom ik mijn geannuleerde training niet terugkreeg op mijn “strippenkaart”, bleek dat ik te laat had afgezegd. Dit kon kosteloos tot 2 uur voor de training. Toch heb ik het terug gekregen en ze hebben zelfs de annuleringstermijn aangepast naar een uur voor de training! Toppers!
Top bedrijf! Op persoonlijk niveau echt sterk. Altijd vrolijk en leveren kwaliteit.