FirstVetAnmeldelser

7.461

3,1

Har haft første konsultation ved Firstvet og på ingen måder sidste gang, hvis vi er i tvivl om hvor vidt vores kat bør ses af en dyrelæge. Camilla var bare super sød, kom med gode råd og fortalte hvad... Se mere

Rystet over de anbefaler, at man skal fodre sin hund med kylling og ris i opkastningsfasen. Når min hun har haft maveonde har den ikke engang kunne holde vand i sig. Og så anbefaler de at man skal fod... Se mere

Vi skulle finde ny forsikring, da vi har 2 Yorkshire terrier og de skal have det bedste, vi faldt for et med online dyrelæge (Firstvet) for det ville give os en tryghed, hvis hundene blev syg eller... Se mere

Spild af penge. Jeg snakkede med Firstvet i går aftes da min hund havde fået øjnbetændelse. Lidt i ti skrev jeg, og jeg kunne få en tid kl 22:30, men inden jeg fik tilmeldt min hund var je... Se mere

1. Dyrlæge

No need to rush off to the local vet – meet up with us online instead. You will get help and treatment and if you need it, a referral to the nearest veterinarian. Download the FirstVet app today to get started.

Middel

7 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

(7.461)

40 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God og meget kompetent rådgivning

God og meget kompetent rådgivning. Efterfølgende modtog jeg en mail med beskrivelse af dyrlægens vurdering og fremadrettet behandling af vores hund 😊👍
App fungerer fint og det var nemt og hurtigt at booke tiden.😊
Denne video konsultation er helt sikkert en mulighed jeg vil benytte mig af en anden gang også.

4. august 2020

Besvarelse fra FirstVet

Hej Pia. Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at du havde en god oplevelse. Du er altid velkommen tilbage :) God sommer! //Kundeservice DK

Super informativt og langt bedre end…

Super informativt og langt bedre end hvad man selv kan læse sig til.

3. august 2020

Besvarelse fra FirstVet

Hej Lasse. Tusind tak for din tillid og dine fem stjerner! Det er altid rarere at tale med et levende menneske, end at skulle læse sig frem til et svar på nettet :D Glad for at du havde en god oplevelse. God sommer :) //Kundeservice DK

Dejlig møde med en dyrlæge, der beroligede og ville hører hvad jeg havde af bekymringer.

3. august 2020

Besvarelse fra FirstVet

Hej Rikke. Så skønt at læse, at du havde en god oplevelse. TAK for de fem stjerner :) God sommer! //Kundeservice DK

Rigtig nemt at bruge first vet app’en

Rigtig nemt at bruge first vet app’en.
Dyrlægen jeg kom i kontakt med var super dygtig og enorm beroligende.

31. juli 2020

Besvarelse fra FirstVet

Hej Micha. Tusind tak for den fine anmeldelse! Den varmer på en regnfuld sommerdag. Glad for at du fik hjælp :) //Kundeservice DK

Kompetent og venlig rådgivning

Rigtig fin mulighed for online konsultation når man er usikker på nogle ting. Kompetent og venlig rådgivning. Jeg har ikke brugt så mange andre funktioner så kan ikke udtale mig om resten.

29. juli 2020

Besvarelse fra FirstVet

Hej Katrine. Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det er dejligt, at du fik hjælp og klarhed :) //Kundeservice DK

Det var første gang jeg ringede til…

Det var første gang jeg ringede til FirstVet, havde en rigtig god samtale og fik råd til hvad jeg skulle gøre. Opkaldet varet kun 10 min men på intet tidspukt følte jeg hun havde travlt. Følte virkelig hun lyttede og havde alt tid i verden til mig og min hund.

28. juli 2020

Besvarelse fra FirstVet

Hej Marianne. Hvor er det dejligt, at du havde en god oplevelse. God kommunikation og at lette bekymringerne er utroligt vigtigt for os, så det er bare så skønt at du fik den hjælp, du havde brug for :) TAK for de fem stjerner! //Kundeservice DK

Grei samtale

Grei samtale. Gode råd

26. juli 2020

Hej Torunn! Tak for den fine anmeldelse! :) //Kundeservice DK

Meget let at anvende og professionel rådgivning

Meget let at anvende og professionel rådgivning og vejledning. Fra jeg downloadede app’en og til jeg havde booket mit første møde gik der under 5 minutter. Fik en tid en halv time senere og den efterfølgende mail med gennemgang af hvad vi talte om, råd og vejledning er guld værd.

25. juli 2020

Besvarelse fra FirstVet

Hej Rasmus. TAK for de flotte fem stjerner! Vi er så glade for at læse, at du havde en dog oplevelse - og dejligt at du fik hjælp! :) //Kundeservice DK

Super service og rådgivning

Første gang vi benyttede os af denne service. Meget god oplevelse. Meget professionelt og seriøst.

23. juli 2020

Besvarelse fra FirstVet

Hej Eric. Tusind tak for de pæne ord! Vi er meget glade for, at du havde en god oplevelse :) //Kundeservice DK

Total god opleves

Total god opleves
God service. Og kærlig behandling. De ved hvad de snakker om. Glad for vi har adgang. Til det

23. juli 2020

Besvarelse fra FirstVet

Hej Merle. Tusind tak for så pæne ord! Det er vi MEGET stolte af :) //Kundeservice DK

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse, dyrelægen lytter og snakker i et meget stille og roligt tempo med rolig stemme. Og fortæller så man kan forstå, hvad der bliver sagt

21. juli 2020

Besvarelse fra FirstVet

Hej Rikke. Tusind tak for de fem stjerner! Dejligt at læse, at du havde en god oplevelse - klar og tydelig kommunikation til at forklare komplicerede emner er super vigtigt for os, så TAK for din anmeldelse :) //Kundeservice DK