FirstVetAnmeldelser

7.461

3,1

Har haft første konsultation ved Firstvet og på ingen måder sidste gang, hvis vi er i tvivl om hvor vidt vores kat bør ses af en dyrelæge. Camilla var bare super sød, kom med gode råd og fortalte hvad... Se mere

Rystet over de anbefaler, at man skal fodre sin hund med kylling og ris i opkastningsfasen. Når min hun har haft maveonde har den ikke engang kunne holde vand i sig. Og så anbefaler de at man skal fod... Se mere

Vi skulle finde ny forsikring, da vi har 2 Yorkshire terrier og de skal have det bedste, vi faldt for et med online dyrelæge (Firstvet) for det ville give os en tryghed, hvis hundene blev syg eller... Se mere

Spild af penge. Jeg snakkede med Firstvet i går aftes da min hund havde fået øjnbetændelse. Lidt i ti skrev jeg, og jeg kunne få en tid kl 22:30, men inden jeg fik tilmeldt min hund var je... Se mere

1. Dyrlæge

No need to rush off to the local vet – meet up with us online instead. You will get help and treatment and if you need it, a referral to the nearest veterinarian. Download the FirstVet app today to get started.

Middel

7 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

(7.461)

40 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Venlig dyrlæge

Lægen var meget sød og tale med, meget hjælpsom, og lyttede.
Havde en video konsultation, de ringede på tiden, meget fint og nemt :))

Vh Melissa

15. august 2020

Besvarelse fra FirstVet

Hej Nursen. Tusind tak for den fine anmeldelse! Vi håber at gøre os fortjent til fem stjerner fra dig en dag :) God weekend! //Kundeservice DK

Meget ros til Christine

Meget ros til Christine som hjalp os på en kyndig og meget professionel måde samtidig med hun viste omsorgfor vores lille hund, selvom vi ikke mødtes fysisk.

14. august 2020

Besvarelse fra FirstVet

Hej Lotte. Så fine ord! TAK! Dem sender jeg videre til Christine - det bliver hun glad for :) Håber det går bedre med din lille vuf. God weekend! :) //Kundeservice DK

Meget tilfreds

Meget tilfreds - god service og gode råd. Kan klart anbefales.

12. august 2020

Besvarelse fra FirstVet

Hej Anne. Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse om os! Vi er meget glade for, at du vil anbefale os :) Rigtig god weekend! //Kundeservice DK

Dygtige dyrlæger.

11. august 2020

Besvarelse fra FirstVet

Hej Mie. Tak for de fem stjerner og den fine anmeldelse! Dejligt at læse, at du er glad for vores dyrlægeteam. God weekend :) //Kundeservice DK

God tryghed at få det vendt med en…

God tryghed at få det vendt med en dyrlæge

11. august 2020

Besvarelse fra FirstVet

Hej Litta. Hvor er det skønt at vi kunne hjælpe med bekymringerne! Det er meget vigtigt for os at være tilgængelige til en snak omkring ens højtelskede familiemedlem. Tak for den fine anmeldelse! God weekend :) //Kundeservice DK

Super vejledning og råd .

Super vejledning og råd .. Kan klart anbefale at bruge Firstvet .. Dygtige dyrlæge man snakker med ,
har brugt dem 2 gange nu og har hver gang været fuldt tilfreds .

Besvarelse fra FirstVet

Hej Anncharlotte. Tak fordi du har taget dig tid til at skrive os så fin en anmeldelse! Dejligt at læse, at du havde en god oplevelse begge gange :) God weekend! //Kundeservice DK

Tak for hjælpen

Dyrlægen dirigerede mig nemt igennem at mærke på min hund, så hun kunne konkludere, hvad hun fejlede. Vi blev enige om, at jeg alligevel skulle møde fysisk op hos dyrehospitalet, men de bekræftede FirstVet dyrlægens mistanke.

Besvarelse fra FirstVet

Hej Amalie. Jeg håber, at det gik godt på dyreklinikken og at det ikke var noget alvorligt! Tusind tak for de fem stjerner og den flotte anmeldelse. God weekend :) //Kundeservice DK

Nemt og hurtigt

Vi fik en tid ellerede efter 30 min. Og super sød dyrlæge, der hurtigt kunne fortælle os hvad vi skulle gøre.

Besvarelse fra FirstVet

Hej Natascha. Dejligt at høre, at du kom hurtigt igennem! Det er vigtigt for os at være tilgængelige til bekymrede dyreejere, så det er bare helt vidunderligt at du fik god hjælp! God weekend :) //Kundeservice DK

Dette er en yderst fremragende møde at…

Dette er en yderst fremragende møde at gøre tingene på.
Professionelt og hjælpsom personale.
Kan stærkt anbefales

Besvarelse fra FirstVet

Hej Kent. Tusind tak for de fem stjerner og den flotte anmeldelse! God weekend :) //Kundeservice DK

En positiv oplevelse

En positiv oplevelse. Fik engageret og kompetent vejledning der gav ro til nattesøvn.

Besvarelse fra FirstVet

Hej Elena. Tusind tak for de fem stjerner! Det varmer på en grå fredag :) //Kundeservice DK

Super god oplevelse og yderst kompetent…

Super god oplevelse og yderst kompetent dyrlæge, som fik os til at føle os i trygge hænder. Vil til enhver tid anbefale FirstVet.

Besvarelse fra FirstVet

Hej Helene. Sikke skøn fredagslæsning! Tusind tak for din flotte anmeldelse. God weekend til dig :) //Kundeservice DK

De er mega dygtige

De er mega dygtige det er 2. Gang jeg bruger dem . Er så tilfreds .

Besvarelse fra FirstVet

Hej Tine. Tusind tak for din anmeldelse! Dejlig læsning på en fredag :D //Kundeservice DK

Helt fantastisk

Helt fantastisk.
Er virkelig imponeret - og helt tryg efter den allerbedste rådgivning og hjælp.

1000 tak Christina.

7. august 2020

Besvarelse fra FirstVet

Hej og TUSIND tak for de fem stjerner! Hvor er det dejligt, at du fik hjælp :) God sommer! //Kundeservice DK

Fantastisk service

6. august 2020

Besvarelse fra FirstVet

Hej Christina. Tak for de pæne ord og de fem stjerner! Glad for at du havde en god oplevelse :) //Kundeservice DK

Rigtig god

Rigtig god og hurtig service som sparede mig for 500 kroner 😁

5. august 2020

Besvarelse fra FirstVet

Hej Marianne. Tusind tak for anmeldelsen og de pæne ord :) God sommer! //Kundeservice DK

Jeg har en god oplevelse af dyrlægen

Jeg har en god oplevelse af dyrlægen, som fik mig forsikret om at det ikke var nødvendigt at søge fysisk dyrlæge denne gang, men give min hvalp noget skånekost.
Han har det fint igen:-)
Jeg har nok tidligere været slem til at gå til dytlæge i mange tvivlssitustioner, og har dermed betalt for mange unødige konsultationer. Det er slut. Nu vil jeg klart bruge First Vet i disse situationer

5. august 2020

Besvarelse fra FirstVet

Hej Britta. Tusind tak for de pæne ord! Dejligt at du finder os brugbare :) Og hvor er det dejligt at læse, at din lille pelsklump har det godt igen! :) //Kundeservice DK