FirstVetAnmeldelser

7.461

3,1

Har haft første konsultation ved Firstvet og på ingen måder sidste gang, hvis vi er i tvivl om hvor vidt vores kat bør ses af en dyrelæge. Camilla var bare super sød, kom med gode råd og fortalte hvad... Se mere

Rystet over de anbefaler, at man skal fodre sin hund med kylling og ris i opkastningsfasen. Når min hun har haft maveonde har den ikke engang kunne holde vand i sig. Og så anbefaler de at man skal fod... Se mere

Vi skulle finde ny forsikring, da vi har 2 Yorkshire terrier og de skal have det bedste, vi faldt for et med online dyrelæge (Firstvet) for det ville give os en tryghed, hvis hundene blev syg eller... Se mere

Spild af penge. Jeg snakkede med Firstvet i går aftes da min hund havde fået øjnbetændelse. Lidt i ti skrev jeg, og jeg kunne få en tid kl 22:30, men inden jeg fik tilmeldt min hund var je... Se mere

1. Dyrlæge

No need to rush off to the local vet – meet up with us online instead. You will get help and treatment and if you need it, a referral to the nearest veterinarian. Download the FirstVet app today to get started.

Middel

7 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

(7.461)

App fungerer super fint :) 10 min lyder…

App fungerer super fint :) 10 min lyder ikke af meget. Men det er faktisk en fin tid. Det virker godt fordi man let kan vise dyrlægen hvordan hesten har det, i stedet for blot at skulle beskrive det :)

19. september 2020

Besvarelse fra FirstVet

Hej Rikke. Ja, kan kommer overraskende godt rundt på "bare" 10 minutter! Glad for at du fik god hjælp :) Håber at din hest har det bedre igen! //Kundeservice DK

Kan absolut anbefales:)

Har idag, for første gang brugt FirstVet. Virkelig én god oplevelse, så kan absolut anbefale, at bruge dem. Vi stod i den situation, at vores egen dyrlæge var lukket, og vi havde brug for et godt råd, om hvordan vi skulle forholde os, ang. vores hund:)

15. september 2020

Besvarelse fra FirstVet

Hej Britta. Hvor er det dejligt at læse din anmeldelse her til eftermiddag, og at vi har formået at give dig en god oplevelse og et godt råd med på vejen! Tak for de fem stjerner :) //Kundeservice DK

FirstVet er en fantastisk service

FirstVet er en fantastisk service. vil anbefale den til alle. altid kompetent og god hjælp. og sparer en køretur til dyrelægen.

15. september 2020

Besvarelse fra FirstVet

Tusind tak for dine fine ord og de fem stjerner! Dem er vi meget stolte af. Hvor er det skønt at læse, at du havde en god oplevelse hos os :) God tirsdag! //Kundeservice DK

Fantastisk mulighed

Fantastisk mulighed! Fik en tid i løbet af 30 minutter en søndag aften, og dyrlægen gav en god faglig vurdering af vores hund og hjalp os videre.

14. september 2020

Besvarelse fra FirstVet

Hej Mathilde. Hvor er det bare dejligt at du fik hurtig hjælp. Tusind tak for dine fem stjerner og for at du gav dig tid til at skrive en anmeldelse :) Håber det går bedre med hunden! //Kundeservice DK

God hjælp hver gang

13. september 2020

Hej Oscar. Tusind tak for de fem stjerner og dine pæne ord :) //Kundeservice DK

God oplevelse...

God oplevelse, men er ikke sikker på om det var nok... har ikke prøvet det før... Mvh.

10. september 2020

Besvarelse fra FirstVet

Hej Susannah. Tak for din fine anmeldelse, og tak fordi du gav dig tid til at skrive den! Den er vi meget glade for. Hvad tænker du, ikke har været nok? :) Vi er meget lydhør for både ris og ros, og vil gøre alt for at yde den bedste service. Hvis der er noget du gerne vil drøfte med os, er du velkommen til at skrive en mail til support@firstvet.dk, så kan vi hjælpe :) //Kundeservice DK

God og kompetent vejledning

God og kompetent vejledning. Sød dyrlæge der forklarede alt på en forståelig måde.
Desværre mistede vi vores hund hos dyrlægen da han ikke tog højde for blæren trak sig sammen.

9. september 2020

Besvarelse fra FirstVet

Hej Heidi. Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at kunne hjælpe dig :) //Kundeservice DK

God hjælp og service

God hjælp og service. Dejligt at kunne få vejledning om aftenen, så man ikke skal være bekymret.

Besvarelse fra FirstVet

Hej Lea. Tusind tak for de fem stjerner! Vi er meget glade for at kunne hjælpe dig :) //Kundeservice DK

FirstVet er et super smart koncept og…

FirstVet er et super smart koncept og godt redskab til at kunne få lidt vejledning uden at fare til dyrlæge med det samme inden man har en idé om hvad man er ude i. Imødekommende dyrlæger på appen, som fortæller tingene ligeud, gode til at vejlede og være realistiske. :-)

Besvarelse fra FirstVet

Hej Nadia. Tusind tak for de flotte ord og fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse om os. TAK! Hvor er vi bare stolte af den! Og skønt at du fik brugbar hjælp :D //Kundeservice DK

Firstvet er en fantastisk oplevelse

Firstvet er en fantastisk oplevelse, vi fik fat i den sødeste dyrlæge Tina Tranebæk, der svarede på spørgsmål, og forklarede super godt!

Besvarelse fra FirstVet

Hej Izabel. Tusind tak for din fine anmeldelse og dine pæne ord om Tina! Det bliver hun glad for at høre :) //Kundeservice DK

Dejligt at man lige har en hurtig back…

Dejligt at man lige har en hurtig back Up af søde og kompetente mennesker da dyr bliver altid syge i aftentimerne eller i weekenden😀
god oplevelse som fungerer godt .👍

Besvarelse fra FirstVet

Hej Dorte. Det er nærmest universets lov, at dyrene kommer til skade eller bliver syge i weekenderne, ja :D Men hvor er det dejligt at vi kunne hjælpe dig. Håber det går bedre nu. TUSIND tak for din flotte anmeldelse! :) //Kundeservice DK

Dejlig nemt

Dejlig nemt, når man er i tvivl, om ens hund skal til dyrlæge. Meget kompetent dyrlæge, som fik beroliget mig. Min lille hund var faldet ned fra min seng, og selv om jeg godt vidste, at han ikke havde brækket noget, var der nogle andre tegn, som jeg var usikker på. Og hun fik spurgt ind til det hele. Jeg er meget tilfreds .

Besvarelse fra FirstVet

Hej Anne Marie. Tusind tak for dine fine ord, og fordi du gav dig tid til at skrive anmeldelsen! Jeg håber din hund har fået det bedre igen :) //Kundeservice DK

God og kompetent hjælp.

God og kompetent hjælp.
Ville være optimalt med mulighed for at udskrive medicin.

Besvarelse fra FirstVet

Hej Maria. Tusind tak for din fine anmeldelse og fordi du gav dig tid til at skrive den :) Vi kommer desværre aldrig til at udskrive medicin, da lovgivningen i Danmark fortæller, at man ikke må udskrive medicin til dyr, man ikke har et fysisk kendskab til. //Kundeservice DK

Altid gode og brugbare råd

Altid gode og brugbare råd, når jeg som førstegangshundeejer er i tvivl om noget 😊

Besvarelse fra FirstVet

Hej Birgitte. Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse! Vi er glade for at du havde en god oplevelse. Hvis du får flere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os igen - vi hjælper gerne! :) //Kundeservice DK

Fantastisk god vejledning og kompetent…

Fantastisk god vejledning og kompetent dyrlæge! Gratis videokonsultation og kig på billeder kl 19:45, en lørdag aften! Sikke en service 🙌🏼

5. september 2020

Besvarelse fra FirstVet

Hej Anne. Ja, det er jo altid i weekenden dyrene kommer til skade eller andet :D Hvor er det skønt, at du fik hurtig hjælp, og at du havde en god oplevelse :) //Kundeservice DK