FirstVetAnmeldelser

7.461

3,1

Har haft første konsultation ved Firstvet og på ingen måder sidste gang, hvis vi er i tvivl om hvor vidt vores kat bør ses af en dyrelæge. Camilla var bare super sød, kom med gode råd og fortalte hvad... Se mere

Rystet over de anbefaler, at man skal fodre sin hund med kylling og ris i opkastningsfasen. Når min hun har haft maveonde har den ikke engang kunne holde vand i sig. Og så anbefaler de at man skal fod... Se mere

Vi skulle finde ny forsikring, da vi har 2 Yorkshire terrier og de skal have det bedste, vi faldt for et med online dyrelæge (Firstvet) for det ville give os en tryghed, hvis hundene blev syg eller... Se mere

Spild af penge. Jeg snakkede med Firstvet i går aftes da min hund havde fået øjnbetændelse. Lidt i ti skrev jeg, og jeg kunne få en tid kl 22:30, men inden jeg fik tilmeldt min hund var je... Se mere

1. Dyrlæge

No need to rush off to the local vet – meet up with us online instead. You will get help and treatment and if you need it, a referral to the nearest veterinarian. Download the FirstVet app today to get started.

Middel

7 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

(7.461)

Det var super fint

Det var super fint. Fungerede rigtig godt. Fik lidt råd ang. øjenbetændelse.

4. oktober 2020

Besvarelse fra FirstVet

Hej Tina. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Håber det går bedre med øjnene! Rigtig god weekend :) //Kundeservice DK

Genialt koncept!

Genialt koncept. Søde og kompetente dyrlæger, der sidder klar hele dagen... :-)

1. oktober 2020

Besvarelse fra FirstVet

Hej Katrine. Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner! :) Rigtig god weekend. //Kundeservice DK

En fantastisk oplevelse hos FirstVet.

En fantastisk oplevelse hos FirstVet.
Da min hund havde fået øjenbetændelse, havde jeg dagen før været ved vores “fysiske” dyrlæge og fået øjendråber.
Da min hund reagerede hårdt på medicinen, var det en fantastisk mulighed med videokonsultation efter kun 30 min.
Dyrlægen hos FirstVet var så fantastisk, helt rolig, empatisk og kom med råd til hvordan vi kunne håndtere det.
Det var en utrolig god oplevelse og jeg vil til hver en tid anbefale FirstVet

1. oktober 2020

Besvarelse fra FirstVet

Hej Nicoline. Sikke en flot anmeldelse - TAK! Og tak fordi du tog dig tid til at skrive den. Vi er meget glade for at kunne hjælpe. Håber stadig det går godt! Rigtig god weekend :) //Kundeservice DK

Super hurtigt og nemt

Super hurtigt og nemt. God service og hjælp. Meget lyttende og forstående dyrlæge, der straks indgød ro til mig. Fin opfølgning, der var let at eksekvere. Tak!

30. september 2020

Besvarelse fra FirstVet

Hej Jannie. Sikken en flot anmeldelse du har skrevet om os - det betyder utroligt meget! TAK! Håber det stadig går godt med dit dyr. Rigtig god weekend :) //Kundeservice DK

Super kompetent dyrlæge

Super kompetent dyrlæge, nemt at bestille tid og behandlingen har virket

29. september 2020

Besvarelse fra FirstVet

Hej Claus. Det betyder meget for os, at du har skrevet os en anmeldelse - og så endda med fem stjerner! Det er vi utrolig glade for :) Og det er dejligt med en solstrålehistorie og opfølgning. TAK for det! Rigtig god weekend :) //Kundeservice DK

Omvendt nysning hos hund konstateret

Meget fin service hos First Vet. I denne omgang sparede de os for et besøg hos dyrlægen udenfor normal åbningstid. Og det kostede ikke noget fordi vi har forsikret vores hund hos Agrea dyreforsikring.

28. september 2020

Besvarelse fra FirstVet

Hej Henrik. Hvor er vi bare glade for at du har givet dig tid til at skrive os en anmeldelse. Tusind tak for det og for de fem stjerner! Vi er meget glade for at kunne give et par gode råd med på vejen, så I kunne springe et dyrlægebesøg over denne gang :) //Kundeservice DK

Super

God oplevelse
Rigtig god oplevelse med en af Firstvets dyrelæger. Rådgivningen omkring vores hest.

28. september 2020

Besvarelse fra FirstVet

Hej Kim! Vi er så glade for at du har givet dig tid til at skrive os en anmeldelse. TAK! Håber din hest har det strålende! Rigtig god weekend :) //Kundeservice DK

Kompetent

Kompetent, tålmodig og yderst venlig rådgivning. Tak!

27. september 2020

Besvarelse fra FirstVet

Hej Charlotte. Tusind tak for de fem stjerner! Vi er meget glade for at kunne hjælpe :) Og selv tak, altså! //Kundeservice DK

God og hurtig rådgivning

God og hurtig rådgivning. Vi blev ringet op før vores aftalte tid, da dyrlægen vurderede at det var hensigtsmæssigt at komme hurtigt til vagtdyrlæge - tak for god service.

Besvarelse fra FirstVet

Hej og tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive os en anmeldelse! Det er bare ikke altid at man har overskud til det, især når man står med et sygt dyr. Så MANGE tak for det! :) Håber det går godt igen. Rigtig god weekend :) //Kundeservice DK

Meget venlig og kompetent dyrlæge

Meget venlig og kompetent dyrlæge . Vi fik et meget god behandling af vores tilskadekommende hund.

Besvarelse fra FirstVet

Hej Birte. Hvor er vi bare glade for dine fem stjerner. TAK fordi du tog dig til at skrive til os! Jeg håber at din hund har fået det meget bedre. Rigtig god weekend! //Kundeservice DK

Super god oplevelse

Super god oplevelse.
Meget kompetent dyrlæge, der havde ret og vi kom afsted og fik noget smertestillende. Så rart at kunne få vejledning når man er i tvivl. Vil helt klart anbefale til andre.

Besvarelse fra FirstVet

Hej Christina. Tusind tak for de fem stjerner! Det er vi meget stolte af. Håber det stadig går godt! :) //Kundeservice DK

Fantastisk koncept

Fantastisk koncept

Som førstegangsejere, har flere gange benyttet os af dyrlægekonsultation til vores lille hvalp. Vi kommer altid hurtigt til og bliver mødt i øjenhøjde af kompetente og venligtsindede dyrlæger, der gør et grundigt stykke arbejde. Så tak for jer og tak for at give førstegangshundejere en livslinje og en masse ro i sjælen!

25. september 2020

Besvarelse fra FirstVet

Hej Celine. Hvor er det bare en dejlig besked at læse, på sådan en kedelig regnvejrsdag! TUSIND tak for de pæne ord :D Det betyder meget. Rigtig god weekend til jer! //Kundeservice DK

Hun var meget hjælpsom og ringede før…

Hun var meget hjælpsom og ringede før tid også.

22. september 2020

Besvarelse fra FirstVet

Hej! Hvor er det skønt at du fik god hjælp. Jeg kan forstå, at dyrlægen ringede dig op før tid, da det ud fra din beskrivelse kunne lyde akut. Men glad for at I fik løst problemet! :) Håber stadig det går dejligt med hunden :) //Kundeservice DK

God oplevelse

Rigtig god oplevelse med en af Firstvets dyrelæger. Rådgivningen omkring vores hund var god og forståelig

Besvarelse fra FirstVet

Hej! Tusind tak for de flotte ord! Glad for at du fik hjælp, når du behøvede det. Håber stadig det går godt med din hund :) //Kundeservice DK

Det var en positiv oplevelse

Det var en positiv oplevelse, god og grundig vejledning

Besvarelse fra FirstVet

Hej Tove. Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive os en så fin anmeldelse! Den varmer på en grå regnvejrsdag :) //Kundeservice DK

Super nemt og hurtig

Super nemt og hurtig
Dog lidt kvalitet på lyden
Men hun ringede mig bare op da hun var færdig med at "undersøge" min kat også snakkede vi over alm mobil 😁
Er meget tilfreds 😁

Besvarelse fra FirstVet

Hej Rebekka. Ja, nogle gange kan teknikken svigte os alle sammen :) Men hvor er det dejligt, at I fik løst problemet trods alt! Håber din kattemis har fået det bedre :) TAK for de fine ord! //Kundeservice DK