Hans fik mig til at føle mig sikker i trafikken. Han var aldrig opfarende eller irettesættende. Han tog det hele i et roligt og afstressende tempo. Hans er utrolig god til at vejlede omkring... Se mere
Bestod både teori- og køreprøve i første hug Jeghavde en god oplevelse ved First Drive, der blev lært i et roligt tempo så alle kunne følge med i teori undervisning. Med den praktisk undervisnin... Se mere
Kan varmt anbefale Hans/first drive. Rolig, tålmodig og tryg oplevelse ved at tage kørekort her. Der bliver taget højde for elevens værdag og Hans er derfor god til at være flexibel. Mindre og... Se mere
First Drive's principper synes at være fokuseret på omhyggelighed, grundighed og ro. Både teori og kørsel er nøje tilrettelagt efter at få den nødvendige viden og mere til. Hvis man er nervøs over... Se mere
En mindre, men uhyre effektiv køreskole beliggende mellem Valby og Frederiksberg i København. - Undervisning i mindre hold, hvor du er i fokus - Ingen overfyldte teorilokaler, hvor du overses - Nemmere at få tid til dine kørelektioner - Klart de bedste muligheder for at bestå første gang
Bag Søndermarken 1, 2000 Frederiksberg, København, Danmark
- +45 26 161 161
- info@firstdrive.dk
- firstdrive.dk
Jeg har haft et virkelig godt forløb…
Jeg har haft et virkelig godt forløb hos First Drive. Hans er en rolig og behagelig kørelærer, som skaber en tryg stemning i bilen, hvilket gjorde det meget nemmere at lære at køre. Han er tålmodig, god til at forklare tingene på en forståelig måde og giver konstruktiv feedback undervejs.
Jeg følte mig godt forberedt til både teori og køreprøve, og hele forløbet har været en positiv oplevelse. Kan helt klart anbefale First Drive og Hans til andre, der skal tage kørekort!
Toprating og topforløb
Jeg fandt Hans på Trustpilot, fordi han havde den højeste rating – og det levede i den grad op til forventningerne!
Mit forløb hos Hans har været i absolut første klasse. Jeg bestod både teori- og køreprøven i første hug, og det skyldes uden tvivl Hans’ dygtige og rolige tilgang til undervisningen. Han er en utrolig behagelig og rolig læremester, som skaber tryghed fra første køretime og gør læringssituationen på vejen både overskuelig og rar.
Det er en lille køreskole med fokus på personlig læring, og det mærker man tydeligt. Man får en nærværende og individuel undervisning, som man simpelthen ikke finder mange andre steder.
Jeg er kæmpe glad for mit forløb og kan kun give mine varmeste anbefalinger herfra!
God oplevelse
Super søde lærer med masser af gode timer kan helt klar anbefales
Jeg havde en god oplevelse ved First…
Jeg havde en god oplevelse ved First Drive, teori undervisningen var overskuelig og let at følge, og der blev altid taget sig tid til at sikre, at alle var med. Når det kommer til den praktiske undervisning der havde Hans stor tålmodighed og der var generelt styr på tingene
Jeg kan klart anbefale at tage kørekort hos First Drive.
Bestod både teori- og køreprøve i…
Bestod både teori- og køreprøve i første hug
Jeghavde en god oplevelse ved First Drive, der blev lært i et roligt tempo så alle kunne følge med i teori undervisning. Med den praktisk undervisning blev der udvist stor tålmodighed og der var generelt styr på tingene og ens spørgsmål hen af vejen blev altid besvaret med seriøsitet lige meget vigtigheden af dem.
Jeg ville klart anbefale en hver der skal tage kørekort at tage det hos Firstdrive😀
Hans tog hele forløbet i et rolig tempo...
Hans tog hele forløbet i et roligt tempo, som gjorde det nemt og overskueligt. Man følte sig ikke presset af at man skulle flere ting om ugen, som var rar følelse. Teori undervisning var helt i top, da jeg nemlig bestod i første forsøg. Det samme med køretimer, var hans rigtig god til at hjælpe en med at huske orienteringer, som gjorde det nemmere til køreprøven, som jeg også bestod i første huk.
Så kan varmt anbefale Hans til andre.
kørekort i første huk
Jeg var så nervøs for hele processen og prøverne, men hans hjalp mig igennem det hele, så man blev rolig. Jeg har lige fået mit kørekort i første huk, både med teori og køreprøven. hans er en mega god lære og meget lige ud person. det var en god processe. og det var til at finde rundt i. KAMPE anbefaling her fra.
kh Leonora Kamby
Jeg kan 100% anbefale first drive
Jeg kan 100% anbefale first drive. Let og glidende forløb, og en super kørelærer, tak Hans.
Professionel og fleksibel køreskole
Hans er en erfaren og rolig kørelærer, som jeg har været glad for at være førstegangserhverver hos. Der er, ifølge mig, 3 gode grunde til at tilvælge Hans og First Drive køreskolen:
1. Hans er utrolig fleksibel med både teori og køretime tilrettelæggelse hvilket muliggør at man i store træk kan tage kørekortet i sit ønskede tempo
2. Altid var Hans roligt formidlende i bilen hvilket bidrog til et godt læringsmiljø, især som førstegangserhverver
3. Jeg oplevede altid at få svar fra Hans hurtigt og konkret. Der var ikke nogle tvivl om processens forløb og den generelle planlægning af kørsel og teori. Der var styr på tingene
Kan varmt anbefale First Drive!
Kæmpe fornøjelse
Kæmpe fornøjelse at tage kørekort hos First Drive! Bestod begge prøver i første hug alt takket være Hans, der var meget tålmodig og hjælpsom. Kæmpe anbefaling.
Havde et super forløb hos First Drive…
Havde et super forløb hos First Drive med Hans som kørelærer. Hans er en meget erfaren og rutineret kørelærer, udviser stor tålmodighed med eleven, og giver den nødvendige konstruktive feedback på kørslen så man altid ved hvilke forbedringspunkter, man aktuelt skal fokusere på. Der er naturligvis i forløbet fokus på mulige manøvrer og vejforhold ved selve køreprøven med en sagkyndig, og også det bredere mål at eleven bliver sikker kommende billist til gavn for sig selv og andre trafikanter. Som et ekstra plus er Hans hyggelig at tale med undervejs under køreturene om alt muligt ud over det rent trafikale, og der er mange gode og sjove historier. Bestod i første forsøg baseret på relevant og god feedback fra Hans under forløbet.
Anmeldelse af First Drive
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos First Drive. Fra første teori time, og køretime følte jeg mig velkommen og tryg. Hans er professionelle, tålmodige og dygtige. Hans gør det muligt at lære på en måde, der føles både grundig og personlig, hvilket har været en stor hjælp.
Køretimerne har været fleksible og tilpasset mine behov, hvilket gjorde det nemt at finde tid til at køre på trods af en travl hverdag.
Jeg følte mig godt forberedt til teoriprøven og køreprøven, og jeg bestod begge prøver i første forsøg!
Jeg kan klart anbefale First Drive:-)
God og tryg oplevelse hos first drive
Jeg har haft en utrolig god oplevelse med at tage kørekort hos Hans / first drive. Hans er super flink og man føler sig i trygge hænder.
Derudover har det været rart at der bliver taget hensyn til elevens hverdag så man kan få tid til teori og køretimer uden at skulle aflyse andet i hverdagen.
Anmeldelse
Mit forløb hos Hans har været spændene og lærerigt. Hans er en utrolig venlig og påpasselig mand, som har styr på sit fag. First Drive Kan klart anbefales🎖️
Kan varmt anbefale Hans/first drive.
Kan varmt anbefale Hans/first drive.
Rolig, tålmodig og tryg oplevelse ved at tage kørekort her.
Mindre og hyggelig køreskole, hvor der blevet taget hånd om dig.
Bestod teori og køreprøve i første omgang.
Tak Hans
Meget tilfreds
Tryg og rolig undervisning. Kørelærer har været meget hjælpsom gennem hele forløbet.
Min datter bestod både teori- og køreprøve i første forsøg
Kompetent og grundig undervisning
God, tålmodig og udførlig undervisning - både teori og praksis. Fleksible tider hvor der først og fremmest tages hensyn til eleven. Bestod både teori og praksis i første hug. Rart med en mindre køreskole, hvor man har den samme hver gang til både teori og praksis og på den måde lærer sin lærer at kende.
Anbefalingsværdig!
Tålmodig og rolig
Hvis man er lidt usikker og nervøs for at tage kørekort, så er Hans og First drive med til at få dig i mål. Hans rolige sind og tålmodighed har været grunden til at jeg fik mit kørekort 😊
Bestod begge prøver første gang
Bestod begge prøver første gang: Man bliver klædt godt på til prøverne, f.eks. kører man nogle af de tricky steder, hvor mange dumper til køreprøven, for at undgå at lave de fejl til selve prøven
Fremragende køreskole
Det er en dejlig køreskole med mindre hold, der sikrer at man bliver set og hørt af læreren. Atmosfæren er afslappet og tryg, hvilket gør det nemmere at lære både teori og praksis. Da man har den samme kørelærer som teorilærer sker der automatisk en korrelation mellem det teoretiske og det praktiske. Jeg bestod både teoriprøve og praktiskprøve i første forsøg takket være Hans.