Firmoo Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dobry produkt. Okulary przeciwsłoneczne są bardzo ładne, chociaż nie kosztowały dużo. Świetny kontakt ze sprzedającym, ponieważ na bieżąco otrzymywałam informacje o statusie zamówienia.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Już kupiłem 2 pary okularów za +-400zł, jedne metalowe, dobrze się trzymają na nosie, są do komputera więc mają skupienie ostrości wzroku w jednym miejscu i kupiłem do jazdy autem które są świetne - s... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

To mój pierwszy zakup z wielką obawą czy będzie tak dobrze jak u optyka stacjonarnego. I było warto. Oprawki są świetne, ale najważniejsze, że soczewki progresywne są na świetnym poziomie. Nieco węższ... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wygląd 10/10, cena 10/10 jakość 10/10 w zależności od oprawek. To już moja druga para okularów od tej firmy i jestem niesamowicie pozytywnie zaskoczony jak i bardzo zadowolony. Okulary przeciwsłoneczn... Se mere

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

51 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Okulary są niesamowicie piękne

Okulary są niesamowicie piękne. Zakochałam się w nich i zamówię napewno kolejne , są tak super wykonane ze mam wrażenie jakby wogole szkieł nie było. Naprawdę jeśli lubisz stylowe i wygodne okulary to właśnie okulary od firmoo.pl . Z całego serca polecam .

19. marts 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Choć dosc długo czekałam to okulary…

Choć dosc długo czekałam to okulary były tego warte. Bałam się bo to okulary korekcyjne ale naprawdę nie żałuję. Cudowne lekkie wyraźne polecam!!!

7. februar 2025

Besvarelse fra Firmoo

Cześć Anita. Dziękujemy za opinię. Postaramy się jak najlepiej udoskonalać wysyłkę, aby zapewnić Ci lepsze wrażenia z zakupów. Życzymy Ci wszystkiego najlepszego!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zamówiłam dwie pary okularów

Zamówiłam dwie pary okularów. Wpisałam to co miałam na recepcie i pomimo mojego strachu okazało się że okulary dotarły. Jestem bardzo zadowolona. Oprawki wyglądają na solidne, szkła dopasowane do wady. ja ze swojej strony polecam.

12. februar 2025

Świetne okulary

Bardzo ładne okulary , pięknie wyglądają na żywo ! Ceny mega przystępne :) Mam 2 pary i na pewno zamówię kolejne ❤️

17. februar 2025

Polecam 💕

okulary są bardzo dobre jakościowo, bardzo wygodne, zamówienie przyszło szybko. duży plus za niską cenę i różne promocje na oprawki

17. januar 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Jakość szła

Okulary ładne wszystko spoko tylko widzę w nich trochę gorzej niż w okularach zrobionych u optyka. Nie wiem co jest nie tak może to szkło jest jakieś inne bo wady są dokładnie takie same. Więc chyba jakość optyczna szła jest gorsza.

10. januar 2025

Besvarelse fra Firmoo

Cześć Marta. Dziękujemy za opinię. Firmoo ma 30-dniową politykę wymiany i zwrotu, prosimy o kontakt w przypadku jakichkolwiek problemów z okularami. Pomożemy Ci przeanalizować przyczynę problemu, dzięki czemu unikniesz tego samego problemu w przyszłości. Życzymy wszystkiego najlepszego!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

złodzieje

Zamówiłam okulary, zapłaciłam blikiem, powiedzieli, że płatność nie przeszła, pieniądze z blika wisiały zablokowane na koncie i kazali ponowić płatność. Zapłaciłam przez przelewy 24. Potwierdzono zamówienie. Następnego dnia odebrali blik i pieniądze zniknęły z konta. Zbywają mnie i nie chcą oddać pieniędzy. Poszły dwa przelewy na 500zł. Ciekawe czy wgl dostane jakieś okulary

11. februar 2025

Besvarelse fra Firmoo

Cześć Natalia. Przepraszamy za Twoje doświadczenie. Czy mogłabyś przesłać nam numer zamówienia na adres service@firmoo.pl? Możesz również skontaktować się z naszym przedstawicielem obsługi klienta za pośrednictwem czatu na żywo, który jest dostępny 24/7. Ponadto prosimy o kontakt z bankiem w celu potwierdzenia, czy 2 płatności zostały pomyślnie przetworzone. Jeśli płatności zostały zrealizowane, prosimy o podanie identyfikatora transakcji w celu podwójnej kontroli. Proszę się nie martwić. Jeśli okaże się, że za Twoje zamówienie pobrano podwójną opłatę, niezwłocznie zwrócimy Ci jedną płatność. Dziękujemy za cierpliwość i zrozumienie.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Co do zwrotu to nie dostaje się zwrotu.

Co do zwrotu to nie dostaje się zwrotu, wsparcie udziela omijająca odpowiedź i ani trochę nie próbuje pomóc klientowi.

3. februar 2025

Besvarelse fra Firmoo

Cześć Hak. Przykro mi to słyszeć. Czy możesz wysłać numer zamówienia na adres service@firmoo.pl? Pozwól nam sprawdzić więcej szczegółów dotyczących problemu. Jeśli problem leży po naszej stronie, naprawimy go tak szybko, jak to możliwe. W przypadku zwrotu pieniędzy, zazwyczaj trwa to tydzień, aby odzwierciedlić go na oryginalnym koncie płatniczym, jeśli zapłaciłeś kartą kredytową, ale czasami może to potrwać do 30 dni, w zależności od tego, jak szybko Twój bank to przetworzy. Dziękujemy za cierpliwość i zrozumienie.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Rewelacja za niską cenę

Pierwszy raz zamówiłam okulary przez internet i jestem naprawdę bardzo pozytywnie zadkoczona. Okulary są bardzo ładne, dobrze wykonane i nie odbiegają od tych w salonach okulistycznych a ich cena jest zdecydowanie konkurencyjna. Zamówiłam kolejne. Jestem bardzo zadowolona. Jedynym minus to czas oczekiwania na dotarcie okularów.

21. januar 2025

Besvarelse fra Firmoo

Cześć Dorota. Dziękujemy za opinię. Prosimy o zrozumienie, że obecnie standardowa wysyłka do Polski trwa 8-17 dni. Będziemy nadal udoskonalać wysyłkę, aby zapewnić Ci lepsze wrażenia z zakupów. Życzymy Ci wszystkiego najlepszego.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Trochę niepewnie podchodziłam do…

Trochę niepewnie podchodziłam do zamówienia okularów z internetu, bez przymierzenia. Jednak po otrzymaniu przesyłki zmieniłam zdanie. Okulary solidnie wykonane, wszystko zgodne z opisem. Zarówno oprawki i jak i szkła. Już wybieram następny model. Polecam.

14. januar 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Z pewną ostrożnością podeszłam do…

Z pewną ostrożnością podeszłam do oferty tej firmy, zamówiłam jednak okulary i jestem bardzo zadowolona. Oprawki , zgodne ze zdjęciem, dobrej jakości, szkła zgodne z receptą. Zaskoczyło, oczywiście pozytywnie wszystko- jakość, cena oraz tempo dostawy. Już mam w planach zamówienie kolejnych okularów z tej firmy, gorąco polecam!

27. januar 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.