Dobry produkt. Okulary przeciwsłoneczne są bardzo ładne, chociaż nie kosztowały dużo. Świetny kontakt ze sprzedającym, ponieważ na bieżąco otrzymywałam informacje o statusie zamówienia.
Se, hvad kunderne siger
To mój pierwszy zakup z wielką obawą czy będzie tak dobrze jak u optyka stacjonarnego. I było warto. Oprawki są świetne, ale najważniejsze, że soczewki progresywne są na świetnym poziomie. Nieco węższ... Se mere
Wygląd 10/10, cena 10/10 jakość 10/10 w zależności od oprawek. To już moja druga para okularów od tej firmy i jestem niesamowicie pozytywnie zaskoczony jak i bardzo zadowolony. Okulary przeciwsłoneczn... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Jestem zadowolona
Jestem zadowolona . Moc soczewek zgodna . Oprawki bardzo ładne . Narazie wszystko dobrze . Komfort widzenia +100
Dobry produkt
Polecam bardzo fajne okulary
Polecam bardzo fajne okulary, przedewszystkim bardzo wygodne i przepiękne ❤️
Okulary bajka szkła idealnie dopasowane…
Okulary bajka szkła idealnie dopasowane ramki petarda
Super okulary
Super okulary! Jestem bardzo zadowolona z oprawek i samych szkieł, z pewnością kupię jeszcze inne.
Wszystko w najlepszym porzadku
Wszystko w najlepszym porzadku. Super produkt szybka dostawa. Calosc na 5+
Solidne okulary w atrakcyjnej cenie
Już kupiłem 2 pary okularów za +-400zł, jedne metalowe, dobrze się trzymają na nosie, są do komputera więc mają skupienie ostrości wzroku w jednym miejscu i kupiłem do jazdy autem które są świetne - szeroki kąt widzenia ale niestety przy mojej wadzie grube nawet przy zwężeniu szkieł. Moja rodzina także od nich kupiła i też zapłaciła 400zł za dwie pary a nie jak u konkurencji lokalnie 1500zł za jedną parę. Okulary zwykle przychodzą w ciągu 7dni roboczych. Jednak kupując najtańsze okulary mogą przyjść źle dopasowane i trzeba będzie je wyregulować samemu albo w salonie optycznym.
Jestem zadowolony
Jestem zadowolony. Promocje jeszcze bardziej zachęcają.
Wszystkie okulary jakie zamówiłam a jest już ich 10 sztuk są wysokiej jakości. Obsługa na najlepszym poziomie. Jakość wykonania świetna / dorównuje wszystkim tym które mają jakieś znaczki… . Polecam wszystkim.
Good quality and prices
Great prices and really goood customer experience!
Okulary bardzo dobrej jakości
Okulary bardzo dobrej jakości. Super wykonanie i szybka wysyłka, a do tego bardzo niska cena.
Mimo dobrej recepty widzę niewyraźnie
Wysyłka w porządku, oprawki trochę większe niż się spodziewałam, ale również w porządku. Problem w szkłach, a te są najważniejsze; widzę niewyraźnie mimo dobrej recepty. Ochrona przed światłem niebieskim pożółca obraz, ale można się przyzwyczaić.

Besvarelse fra Firmoo
I didn't expect to get such good…
I didn't expect to get such good glasses at that price.
Dostawa szybsza niż przypuszczałam. Oprawki bardzo ładne, szkła zgodne z receptą. Nie mam zadnych zastrzeżeń. Polecam serdecznie.
Okulary są przepiękne i bardzo…
Okulary są przepiękne i bardzo profesjonalnie wykonane. Jestem z nich bardzo zadowolona. Szybka dostawa . Cena super.
Nie zapomnielismy o klaudelizie
Tak jak nie mam nic co do jakości produktu firma współpracowała z osobą która wyśmiewała dziecko chore na raka, życzy ludziom śmierci, jest toksyczna etc.
Takie przypomnienie dla osób ktore zapomniały albo nie wiedziały o tym. Jakość produktu to nie wszystko. Reklama i strona marketingowa pokazuje wartości jakie firma przedstawia sobą. Nie polecam nikomu kupować produktu od firmy z takimi wartościami.

Besvarelse fra Firmoo
Zamówiłam 2 pary,jedne do czytania…
Zamówiłam 2 pary,jedne do czytania drugie do chodzenia,niby takie same rozmiary,a do czytania spadają mi z nosa tak szerokie są zauszniki i nic nie da się zrobić .Naromiast do chodzenia okularki zbyt ciasne i niestety pomimo podania danych z recepty nie uważam że są prawidłowe,okulary mi przeszkadzają ,źle widzę na jedno oko.Oprawki ogólnie wyglądowi super,natomiast co do szkieł a bardziej w sumie plastiki mam duże wątpliwości.

Otrzymałam już drugie okulary
Otrzymałam już drugie okulary. Są piękne i świetnej jakości. Korzystne ceny. Dziękuje
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.