Firebrand Training Anmeldelser 2.488

4,5

Jeg har deltaget i en lang række kurser og uddannelser, men aldrig oplevet så god en oplevelse som hos Firebrand Training. Alt lige fra første kontakt, wow en rådgivning, til den løbende kommunikatio... Se mere

1. Uddannelsesinstitution
  2. Handelshøjskole
  3. Karriere- og uddannelsesudbyder
  4. Computerservice
  5. Educational Testing Service
  6. Teknisk skole

We specialise in accelerated courses that help you become competent, confident, and certified fast. Accelerated courses in Cybersecurity, AI, Data, Project Management, GRC, Cloud & more from the top vendors in the world, including Microsoft, ISC2, AWS, Cisco, CompTIA, TOGAF, ISO & ISACA. Train onsite, online, or in the centre of major UK cities. Find out more at https://firebrand.training/uk

4,5

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Kompetent og effektiv kursusudbyder

Samlet ca. 6 ugers kursus i Dynamics NAV var en god og inspirerende oplevelse, med en både engageret og vidende instruktør, som kun kan anbefales.
Efterfølgende fik jeg god hjælp i forbindelse med spørgsmål og enkelte problemer omkring certificeringer . alt sammen blev løst effektiv og hurtigt.

25. februar 2014

Intens og super god oplevelse!

Alt fra bookning af kursus, til transport, logi, og til den endelig prøve, så gik alt som det skulle. Jeg havde mange spørgsmål til hvordan og hvorledes (især med transport), men et hurtig opkald til deres support, så bliver problemer løst!

Man får alt hvad man har brug for, og hvis der er egentlig noget der mangler, så sørger de for, at hjælpe én. Super god service, og instruktørerne er nogle af de mest erfarne man kan tage fat i. Jeg vil sige at hele oplevelsen var luksus!

Intensivt, hårdt og top-professionelt

Firebrand Training er specialister I intensive træning til certificering - og selvom det er nogle hårde dage så oplevede jeg vores underviser som usædvanlig velkvalificeret. Super god til at bringe eksempler fra det virkelige liv ind I undervisningen.

Firebrand får mine varmeste anbefalinger.

Super oplevelse

Firebrand Training har et dejligt kursus sted i Sverige, med god mad og fine forhold. Selve kursus er intensivt og på niveau med det som jeg forventede. Det var rigtigt rart at komme på et kursus hvor sælgerne gjorde klart at hvis ikke man levede op til adgangs kravet, så skulle man ikke regne med at kunne følge med. Derfor var der ikke spildtid på at løfte basis niveauet på deltagerne.

25. februar 2014

Super effektiv undervisning der viser, at Firebrandt training er verdensklasse

Hej,
Firebrandt leverer en undervisning der er utrolig effektiv, ved lange intensive undervisningsdage, hvor tiden ikke bliver spildt. Man starter med en super god og personlig modtagelse, og info møde der med det samme indikerer, at det her er en virksomhed, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Hver morgen er der en opsamling af gårdsdagens indlæring. Her får man med det samme et indtryk af, hvad man skal lægge vægt på. Undervisningen skifter mellem gruppearbejde og tavle undervisning, med passende mellemrum.
Jeg kan kun stærk anbefale Firebrandt som samarbejdspartner.

Sådan!

Dedikerede og meget vidende instruktører med lang og bred erfaring fra det virkelige liv.

Beståelsesgaranti en by i Rusland

Firebrandt lover beståelsegaranti. Det kan alle gøre når man efterfølgende SELV skal betale for at tage kursus om. Nå det så er sagt så i følge Firebrand så er det kun eksamen og ophold man betaler for, men er det så beståelsesgaranti der vil noget, NEJ. Skillhouse har betåelsesgaranti og her betaler man ikke for noget efterfølgende hvis man skal tage kursus og eksamen om prøv det Firebrand.

Super kompetent undervisning

Jeg har gennem flere lejligheder benyttet Firebrandtraining som uddannelsessted. Selve konceptet, hvor undervisningen er meget intens fungere rigtig fint og forholdene ved Helsingborg er rigtige gode. Hele vejen igennem fungerer Firebrandtraining meget professionelt. Jeg har kun mødt meget kompetente undervisere, som udviser stor interesse for det område de underviser i og alle med stor praktisk erfaring. Jeg kan helt klart anbefale Firebrandtraining.

25. februar 2014

Vil du bestå en it-eksamen? - så forbered dig hos Firebrand

Jeg skulle tage PMP projektledercertificeringen, og havde ad omveje hørt hvor svært det kan være. Firebrands 4-dages PMP forberedelseskursus (internat) gjorde mig i stand til at bestå eksamen. Den ekstremt kompetente instruktør og det gennemtænkte kursusforløb gav mig nogle unikke værktøjer til at lære og huske PMP pensum, som ikke ville være muligt ved selvstudium. Jeg kan klart anbefale Firebrands PMP forberedelseskursus.
Gode rolige rammer, der fremelsker fordybelse og forberedelse. Måske lige lovligt rolige hvis man er godt forberedt til næste dags undervisning, men det koster ikke på stjernerne. :-)

Gode forhold og undervisere

Deres kurser er langt hurtigere og mere koncentrerede end de typiske standard kurser, men de formår alligevel at holde alle deltagere friske igennem det hårde forløb ved hjælp af lidt adspredelse undervejs.
Stort plus at man kommer lidt væk fra kontoret i en periode, og kan fokusere 100% på kurset.

Desværre bryder Firebrand retningslinjerne for Trustpilot, da Firebrand idag har rundsendt en nyhedsmail med bl.a. følgende ordlyd: "Hvis det var en god oplevelse for dig at samarbejde med os, vil vi blive meget glade hvis du vil bruge to minutter på at skrive en kort anbefaling af os på Trust Pilot." (inkl. link til direkte anmeldelse)

Så Firebrand fortjente egentlig 5 stjerner, men denne markedsføringsbøf trækker det ned på 4 :-(

Effektiv og koncentreret uddannelsesform

Selvom det var en hård uge, så vil jeg vælge denne uddannelsesform til enhver tid:
- Jeg skulle ikke tænke på at transportere mig selv længere end fra mit værelse til undervisningslokalet
- Al mad og drikke var inkluderet (god mad)
- Jeg kunne fokusere på at studere, spise og sove
- Selvfølgelig var det hårdt, men gevinsten var en bestået eksamen i første forsøg