Firebrand Training Anmeldelser 2.488

4,5

Jeg har deltaget i en lang række kurser og uddannelser, men aldrig oplevet så god en oplevelse som hos Firebrand Training. Alt lige fra første kontakt, wow en rådgivning, til den løbende kommunikatio... Se mere

1. Uddannelsesinstitution
  2. Handelshøjskole
  3. Karriere- og uddannelsesudbyder
  4. Computerservice
  5. Educational Testing Service
  6. Teknisk skole

We specialise in accelerated courses that help you become competent, confident, and certified fast. Accelerated courses in Cybersecurity, AI, Data, Project Management, GRC, Cloud & more from the top vendors in the world, including Microsoft, ISC2, AWS, Cisco, CompTIA, TOGAF, ISO & ISACA. Train onsite, online, or in the centre of major UK cities. Find out more at https://firebrand.training/uk

4,5

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Fremragende kususforløb

Har deltaget i NAV undervisning/certificering i Herning og Vedbæk.
Der er ganske simpelt styr på tingene. Fremragende forløb og en underviser der har 100% styr på stoffet!
Kan kun give mine varmeste anbefalinger.

26. februar 2014

Serviceminded virksomhed

Super serviceminded virksomhed. Desværre kun 3 stjerner, da mit sidste kursus var på en tæt pakket lokation. Underviseren havde tendens til at lade sig styre af kursisters spørgsmål, og derfor blev kurset lidt "flyvsk". Dog skulle der efter sigende være blevet bragt styr på dette nu.

26. februar 2014

Intensivt og godt koncept

Det hele på den halve tid, men det er vigtigt at opfylde de få betingelser firebrand har for deltagelse på deres kurser.
Så passer deres slogan nemlig " failure is not an option"
Superfed måde at uddanne sig på !

Hurtigt, effektivt, veludført

Kurser taget hos Firebrand kan varmt anbefales, hvis man er klar til at "studere" intensivt. Man skal være klar på at ligge mange timer dagligt på kurserne, samt give den en skalle mens man er der. Hvis man er klar på det, så får man taget et kursus meget hurtigt, yderst kompetente undervisere.
Der er en meget "afslappet" stemning, og ingen spørgsmål er for "dumme".

Gode undervisere

Jeg har god erfaring med Firebrand som udbyder af certificeringskurser. Underviserne er kompetente og kurserne er kompakte og fokuserer på det der er vigtigt.

Fart på!

Blev inviteret af Microsoft egentlig som en "shoot-out" mellem MS SQL Server og Oracle hos Firebrand i Sverige, men dette blev desværre lavet om i sidste øjeblik, så det blev en Microsoft SQL 2012 Bootcamp i 4 dage.

Det var en højeffektiv undervisning, men det var absolut ikke nok til at bestå for mig, da jeg ikke i forvejen havde det store kendskab til MS SQL Server og da der var undervisning fra kl. 9 til 21 (afbrudt af korte spisepauser) var der ikke meget tid til at læse i ... men jeg lærte stadig en masse.
Fantastiske faciliteter og venlige folk

Leverer varen!

Firebrand læring tempo er den samme som dagligdag i IT branchen. Det er nemt at komme til højt hastigheds kursus lige fra sit arbejdes dagligdag. Tak

25. februar 2014

Dejligt kursussted men alt for kort til så meget stof

Jeg er blevet certificeret som advanced tester.
Kurset var super komprimeret og viste sig at undervise til to forskellige certificater.
Fordele: Det var et dejligt kursussted og godt at der er mulighed for endnu et kursus, når man ikke klarer det i første omgang.
Ulemper: I første omgang fik vi ikke materialet udleveret inden kurset, så det var total umuligt at nå at læse op selv om man brugte det meste af natten. Når man ikke sover, bliver man ukoncentreret næste dag og får heller ikke fuldt udbytte af det.
Kurset var alt for komprimeret. Det står i syllabus at der skal undervises i 5 dage, men vi havde kun 3 og her gik der tid fra til at undervise i Test Managing. Langt under halvdelen bestod begge gange.

Super effektivt :-)

Dejligt sted. God undervisning. Tog hjem med en rigtig god fornemmelse for min nye viden og fremtidige brug af denne.
Meget positiv oplevelse af undervisningmetoder, og af alle involverede.

Firebrand Training holder 100

Firebrand kan stå inde for hvad de lover – bestået med garanti. Instruktører og undervisningsmateriale er helt i top. Niveauet er højt, timerne mange, og arbejdspresset kan til tider virke urimeligt hårdt, men udbyttet er til gengæld utroligt stort. Jeg har deltaget på adskillige Firebrand kurser og er ikke i tvivl om at jeg vil vælge Firebrand når jeg igen får brug for ny viden og/eller certificering.

garanteret Cisco certificering

Jeg har nydt godt af at tage 2 intensive Cisco kurser ved Firebrand, da der har været fuld fokus på emnet. Det er nogle lange dage, det er hårdt, men når det er overstået har man erhvervet sig ny viden og gennemgået de forskellige tests.
Jeg vil klart anbefale Firebrand til kollegaer der søger at tage deres certificeringer!

Benhård og kompetent undervisning

Jeg har deltaget i SharePoint certificeringskurset i Sverige og det er benhård undervisning fra morgen til aften af en ekstrem kompetent underviser. Det var hårdt, men når alt omkring én er i orden; mad og indlogering i top, kan man fordybe sig i stoffet 100%. Helt klart anbefales værdigt.