Køb ikke jeres Fiorucci her!
Har bestilt flere varer og de leverer hurtigt. Desværre skulle jeg for første gang returnere en vare, der var for stor og det gik ekstremt dårligt. Der medfulgte en returlabel ligesom de skriver på hjemmesiden, at retur er gratis. Jeg forsøgte at sende pakken, men posthuset afviste pakken og sagde at den label, der var medsendt var ugyldig. Jeg måtte så betale 190kr for en retur label. Jeg har nu sendt varen retur til den samme adresse, der stod på den fremsendte retur label, et sted i Holland, men kan se på en anden anmeldelse herinde, at pakken nok kommer retur til mig (fordi det er fusk og adressen i Holland ikke findes!?) Jeg valgte ved afsendelsen med PostNord, at såfremt pakken ikke kan leveres, så går den tabt. Konklusionen bliver nok, at jeg har mistet 710kr for varen plus de 190kr for forsendelsen. Så handel ikke på denne side medmindre du ved at du ikke er i risiko for at skulle returnere varen. Jeg har kontaktet fioruccs kundeservice, men har intet hørt fra dem. Håber virkelig at de retter op på dette, det må være ulovligt det de gør. Nu tre uger senere har jeg intet hørt omkring min returnering, men har istedet modtaget en regning fra DHL med pålagt told og moms for mine ordrer. Jeg ender med at tabe omkring 1500kr på mine køb hos Fiorucci.com og kommer aldrig til at handle hos dem igen. UK er ude af EU så husk at der tilkommer moms, det står ingen steder på deres site, så troede faktisk ikke heller at dette var lovligt. Scam site hele vejen igennem!!!