Dejligt udvalg af vin man ikke finder de fleste steder og personlig service ud over det sædvanlige. Oplevelsen startede skævt med lidt længere leveringstid end forventet - situationen blev dog hån... Se mere
Handler ind i mellem vin, normalt er det et fint sted at handle, og varerne kommer også relativt hurtigt. jeg havde dog en oplevelse lige efter jul 2025, hvor jeg reklamerede 2 flasker Pauillac 2017 s... Se mere
En fornøjelse at handle med finewines.dk - Flot sortiment - Lynhurtig afsendelse - Kundeservice i særklasse Trods deres fragt mand, desværre fik kludret en anelse i leveringen - skal Fin... Se mere
Har købt ganske meget vin hos Fine Wines, men seneste oplevelse gør at det stopper.. køber 3 fl Leoville Poyferre 2009 og får 2 fl 2015 og en fl 2009;(markant dyrere) det er så cirka 1 1/2 år s... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Utrolig skuffende og dårlig service
Utrolig skuffende og dårlig service i forbindelse med en gavebestiling, der ikke kommer frem til tiden! Vi henvender os både til fragtfirma og Finewines, og begge skylder skylden på hinanden ift den manglende levering. Først efter mange mails og telefonopkald (og en uge efter betaling og planlagt levering) erkender Finewines, det er deres fejl og sender levering afsted til dagen efter. Vi måtte i mellemtiden købe en anden gave - en stor undskyldning med en ekstra flaske vin havde været på sin plads for ulejligheden!

Service i top klasse !!
Jeg bestilte 4 flasker Moet ICE Champagne fra Finewines.dk, dagen efter går det op for mig at jeg skulle ha bestilt Rose versionen.
Jeg ringer til butikken og høre om de kan bytte dem til Rose ICE, men pakken er allerede pakket og står på pallen og ved at blive afhentet.
Det finder dog i alt hast pakken og bytter den til Rose, og selv om der en lille prisforskell på flaskerne så tager de ikke betaling for ombyttet selv om det var min egen fejl ved at bestille forkert.
Det hele sker lidt hurtigt og desvære i alt farten og forviringen så kommer 4 forkerte rose vin i pakken.
jeg modtager pakken dagen efter og ser jeg har fået forkerte flasker. !
jeg ringer til butikken og forklare den uheldige sending jeg lige har modtaget og der er stor forståelse for hele situationen, straks bliver der kigget efter løsninger i stedet for at fraskrive sig ansvar, også selvom det hele var min egen fejl til at starte med.
De formår at finde en løsning hvor vi kan hente de rigtige flasker kl 23 om aften, hvilket må siges at være service ud over alle grænser !!
Helt sikkert 5 stjerner værdig for top service, og klart det næste sted jeg handler vin igen !

Besvarelse fra FineWines
PAS PÅ MED AT KØBE ÆLDRE VINE FRA…
PAS PÅ MED AT KØBE ÆLDRE VINE FRA FINEWINES!
Virksomheden dækker desværre kun vine hvilke max er 5 år. gamle.
Er man villig til at spendere flere tusinde kroner på én vin, som skal drikkes med det samme, er denne selvfølgelig meget sjældent yngre end 5 år. Her er der desværre intet at hente hos Finewines, selv på en vin som har fået prop, på trods af en refundering er kotumen hos langt de fleste andre grossister... Jeg tilbød endda at komme op personligt, for at bytte flasken en til en.

Rigtig gode priser
Rigtig gode priser, spændende produkter og en overraskende hurtig levering.
Flasken var pakket grundigt ind, så intet skete under forsendelse.

Besvarelse fra FineWines
Fik anbefaling af en hvidvin
Fik anbefaling af en hvidvin. På instergram.reklame finwine.dk Og det var lidt af et skud i tågen men. Jeg bestilte fire flasker. Touraine blanc 2020 og. Jeg blev. Ikke. Skuffet jeg sider. Nu. I dette øjeblik og nyder. Et. Glas. Og jeg er overraske hvor god den er 👍

Besvarelse fra FineWines
Gode priser og lækre varer
Gode priser og lækre våde varer.
Handler der gerne igen!

Skøn oplevelse med FineWines
Skøn oplevelse med FineWines
Dejligt service niveau
Pakken forsvandt hos postnord (dukkede op til sidst pga post fejl), men vi havde en god mail korrespondance. Så var aldrig i tvivl om vi nok skulle nå i mål og jeg ville få min Champagne i sidste ende.
Glæder mig til næste gang jeg skal handle her.

De kan bare deres kram.
De kan bare deres kram.
Tak igen, for fantastisk service, stor viden, hurtig respons og gode priser.
TV

Lidt for dyrt
Generelt godt. Nogle af vinene er dyrere end forventet ved sammenligning med andre EU lande (har taget højde for afgifter og moms).
Men generelt et flot udvalg og fin service.
Fremragende service, altid!
Jeg har nu handlet hos Per gennem et års tid og har ved alle køb været imponeret over service, kommunikation og priser.
Henover jul og nytår fik jeg alle mine ordrer med kort varsel, dette på trods af alt det kaos og manglende vine indbruddet hos ham forårsagede.
Ser frem til at handle igen i 2021.

Besvarelse fra FineWines
Vinen dukkede da op til sidst
Vinen dukkede da op til sidst, men utrolig dårlig kommunikation undervejs i forløbet

Dårligste kundeservice ever
Dårligste kundeservice ever!
Købte hos dem gennem Vivino, og modtager en forkert flaske. Man var åbenbart udgået, og havde bare sendt en anden og billigere champagne - som jeg iøvrigt havde i forvejen.
Ingen interesse i at løse problemet før nytårsaften, hvor flasken skulle drikkes - fire uger tog det at få en returlabel.
Tilføjelse efter svar fra FineWines:
Pakkefejl og pakkefejl - man har åbenbart lavet samme "fejl" på følgesedlen, hvor den bestilte er skiftet ud med den leverede. Sjovt nok forsvandt flasken på Vivino samtidig, og kom først igen nogle dage senere.
Det lyder som om, jeg kun har købt én flaske hos dem - der var 5 flasker på ordren, og jeg har trods alt købt for over 5.000 kr hos dem over de seneste tre måneder.

Besvarelse fra FineWines
Jeg har købt vin flere gange på…
Jeg har købt vin flere gange på finewines.dk. Priserne er gode og udvalget stort. Jeg har aldrig oplevet problemer med leverance eller kvaliteten. Typisk når man bestiller om aftenen, svarer de inden for kort tid.

Besvarelse fra FineWines
Ekstrem gode vine, ekstrem god betjening
Jeg er stor vinsamler gennem 50 år og har været i mange butikker i indland samt i udlandet! Jeg køber i fysiske butikker og en del online ! Der er ingen der når Fine Wines med Per Østergård til knæene med hensyn til tillid, udvalg, priser, og oplevelser i hans butik.
Jeg har i den sidste tid sendt mange af mine venner op til ham for at købe Kumenu River Estate og de vil underskrive på dette indlæg. Du gør det fremragende Per og så er du til at handle med hvis man køber flere kasser og ikke en enkelt flaske Vega S
Jeg er ikke i familie eller ven med Per, men blot en super tilfreds kunde. Bh Lasse

Stort udvalg af vine.
Stort udvalg af vine.
Gode priser og hurtig levering
Helt igennem fantastisk oplevelse
Helt igennem fantastisk oplevelse. Bestilte en søndag og fik næst efter min ordrebekræftelse en mail om, at man ville sende pakken mandag. God kundeservice og hurtig levering direkte til døren. Bestemt ikke sidste jeg handler der.

Besvarelse fra FineWines
Har kun haft gode oplevelser med Per og…
Har kun haft gode oplevelser med Per og FineW! Vi er en gruppe af vinglade svende og vi kan derfor købe lidt større partier af gangen. Per er altid med på at gøre en god handel. Besøg dem i Kokkedal - et sandt vinpalads!
Dejligt udvalgt og super kundeservice
Rigtig fin butik. Jeg har flere gange handlet her, og forsendelsen sker hurtigt og sikkert. 1 enkelt gang har jeg oplevet at den årgang jeg havde købt var udsolgt - jeg fik en årgang yngre (som også var en smule dyrere) til samme pris. De ringede selvfølgelig først til mig og informerede mig om mine muligheder.
Stort udvalg af lækre vine.
Jeg handler selvfølgelig her igen :)