Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vanaf februari bezig om mijn vertaal oortjes of vervanger te krijgen of de code om ze laten te werken. Tot nu mei nog steeds NIET opgelost. Slechte service

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zwevende Maanlamp besteld. Duurt heel lang ( weken)voordat het binnen is. Verkeerde beschrijving erbij en hij doet het ook nog eens niet. Hele lange communicatie en uiteindelijk is retourtermij... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Product komt helaas uit China dus geen snelle bezorging.Daarbij was het product waarschijnlijk al een keer teruggestuurd gezien de staat van de verpakking. 30 dagen geld-terug-garantie? Je krijgt niet... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb Eén Krultang gekocht maar toen ik het thuis bezorgd kreeg was deze kapot meteen gereageerd maar ze boden geen oplossing Ik heb alle dingen gedaan die zij nodig hadden maar niets filmpje opg... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Gavebutik

Skrevet af virksomheden

Bij Finest Luxe, jouw one-stop-everything shop waar we de perfecte mix van stijl, comfort en plezier bieden. Wij verbeteren jouw leven of maken het makkelijker met zorgvuldig geselecteerde accessoires. Bij Finest Luxe geloven we in het eenvoudige genot van het leven, en we streven ernaar om dat gevoel in elk product dat we aanbieden over te brengen. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste gadgets, sport accessoires, trendy kleding, sprankelende sieraden, gezellige huisdecoratie of betoverend speelgoed, we hebben het allemaal onder één virtueel dak. Elke week zijn wij bij Finest Luxe opzoek naar de nieuwste trends zodat jij altijd voorop loopt en niks hoeft te missen. Wil jij meer weten? Dan ben jij hier op de juiste plek!

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Oplichters

Geven aan op hun website: voor 23.59 besteld, zelfde dag verzonden. Ze verzenden pas na een x aantal dagen, zeggen ze, maar er wordt niets geleverd. Vervolgens wordt er ook niet terug betaald. Totale onbetrouwbare shop! Trap er niet in!

2. februar 2025

Onpersoonlijk en niet klantvriendelijk

Jammer geen fijne ervaring. Produkt moet geleverd zijn, niets ontvangen. Laat klant in ongewisse, behalve als standaard antwoord, het is geleverd.
Nu maar betaald, nadat Klarna van de webshop wel genoeg bewijs heeft gekregen. Waarschijnlijk gewoon pech, maar jammer dat ze mij niet persoonlijk terug hebben benaderd, ipv de standaard mailtjes. Leermoment je!

5. marts 2025

Dat het dropshipping is

Dat het dropshipping is! Heb de magnomount gekocht via hun voor 29.95 euro die zij bestellen op Ali express voor 8.29 euro. Ik vind het niet meer normaal, je betaald te veel en je kunt ook nog lang wachten omdat het nog uit China moet komen

26. februar 2025

ga NIET in zee!!

twee bestellingen gedaan... 1tje geleverd maar met een element te kort, terug gestuurd waarop GEEN reactie laat staan geld terug. 2de is nu 43dgn 'in transit', de enige reactie op communicatie pogingen daarover is steeds: het is druk, heb geduld. ook dat geld ben ik kwijt.

2. januar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

op 11 februari 2025 bestelling gedaan…

op 11 februari 2025 bestelling gedaan en betaald, 4 x mails Verzonden totaal vreemde email terug gekregen 1e we hebben geen order ontvangen ondanks betalingsbewijs 2e we hebben Uw adres gegevens niet, terwijl ik altijd mails verzend met mijn complete adresgegevens 3e aan gegeven dat ik de consumentenbond en politie inschakelt 4e je kan ze alleen mailen en bellen kan je niet.
Zeer slechte zaak ruikt naar oplichting.! dus pas op met dit bedrijf!

19. februar 2025

Broek besteld.

Broek besteld.
Blijkt dus rechtreeks uit China te effe omstickeren en er is weer voldaan aan de eisen
Het product is van dusdanige slechte kwaliteit dat ik hem meteen heb weggegooid. Het is een plastic achtige stof waar deze broek van gemaakt is, grote maat besteld en uitaard veel te kort..

19. februar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pakket van hun nooit in ontvangst…

Pakket van hun nooit in ontvangst genomen, moest er een handtekening voor zetten, dit is nooit gebeurd. Maar wel moeten betalen bij Klarna. Vieze oplichter dat je bent met je eenmansbedrijf ga een echte baan zoeken ipv mensen op te lichten.

23. december 2024

Geen reactie

Pakketje binnen gehad. Voldeed niet aan verwachting. Via mail contact voor retour adres. Met T&T code geretourneerd. Aan Klarna doorgegeven door mij dat betaling niet gedaan hoeft te worden. Via T&T code gezien dat product ontvangen is. Nu 3 weken nog steeds niet door hen aan Klarna bevestigd. Retour bewijs en T&T code is al weggegooid door mij. Verwacht niet dit nog te hebben maar blijkbaar wel. Hoop dat ze het oplossen anders koop ik in het vervolg niets meer daar. Adres van hen is bekend.

16. januar 2025

Pas op Oplichting

Pas op, waarschijnlijk oplichters. Ik heb 25 januari iets besteld en moest natuurlijk weer eens uit China komen. Heb de track & trace gevolgd en toen ik uiteindelijk bericht kreeg dat het met DHL tussen bepaalde tijd kwam, bleef ik de hele dag thuis(werk). Toen het maar later en later werd, keek ik nog eens op tr & tr en wat bleek...product terug naar afzender wegens niet geaccepteerd. wat een onzin, als je gewoon thuis bent. Uiteindelijk contact gezocht, maar kan allen via email, nou dan weet je het wel. Totaal geen reactie, of "geef het intern door". Ook dit klopt niet, want......Het is dus een 1 mans "bedrijf". Tig keer gemaild, geen respons. Het is dus gewoon een oplichtende zakkenvuller. Het adres is bekend, dus ga hem of haar maar eens een "bezoekje brengen. Vieze stinkerd.

30. januar 2025

KOOP HIER NIKS !!

KOOP HIER NIKS !!! Ik had 2 flesje gekocht voor de auto te reinigen . Deze kwamen aan maar hadden gelekt . Kan gebeuren ze zouden kosteloos nieuwe opsturen . Deze heb ik vervolgens nooit ontvangen . Vervolgens weer contact opgezocht maar nou krijg ik geen gehoor . Klarna kan ook niks doen die zeggen dat ze een verzendbewijs hebben aangeleverd . Dat is leuk maar dat wil niet zeggen dat je het ook ontvangen hebt .
Ook duurt dit alles al erg lang 27-12-24 heb ik de bestelling geplaatst . En tot op heden niks ontvangen .

27. december 2024
Finestluxe-logo

Besvarelse fra Finestluxe

Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat de flesjes gelekt hebben onderweg. Onze excuses voor het ongemak. Heeft u geen nieuwe track & trace ontvangen? Is de nieuwe bestelling inmiddels binnen? Kunt u ons opnieuw een e-mail sturen? Dan zoeken mijn collega's het voor u uit wat er mis is gegaan met de tweede zending.

Defect product zonder oplossing

Ik heb een defect product gekregen maar de webshop weigert het op te lossen en mijn betaling terug te storten.

Klantenservice reageert midden in de nacht met standaard teksten of laat dagen niets van zich horen.

21. januar 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Echt een aanrader, uitstekende kwaliteit en service

Dit was mijn eerste bestelling bij deze webshop en ik ben positief verrast. Het hele bestelproces was simpel en overzichtelijk. Wat ik vooral waardeer, is dat de communicatie zo duidelijk is. Na mijn bestelling ontving ik direct een bevestiging en werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de levering. Het product zelf voelt erg duurzaam aan en is van hoge kwaliteit. Wat me het meest heeft overtuigd om hier opnieuw te bestellen, is de klantenservice. Ik had een klein probleem met mijn bestelling en dit werd binnen 24 uur perfect opgelost, zonder gedoe. Dat zie je niet vaak meer! Echt een aanrader.

20. oktober 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Topervaring met uitstekende service!

Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop bij deze webshop. Vanaf het moment van bestellen tot de levering is alles vlekkeloos verlopen. De website was overzichtelijk en het plaatsen van mijn bestelling ging moeiteloos. Wat me vooral opviel, was de snelheid van de levering. Mijn pakketje was de volgende dag al in huis en keurig verpakt. De producten zelf overtroffen mijn verwachtingen: de kwaliteit is top en precies zoals beschreven op de website. Toen ik een vraag had over het gebruik van het product, werd ik snel en vriendelijk geholpen door de klantenservice. Ik kan deze webshop aan iedereen aanbevelen en zal hier zeker vaker bestellen.

23. november 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.