Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vanaf februari bezig om mijn vertaal oortjes of vervanger te krijgen of de code om ze laten te werken. Tot nu mei nog steeds NIET opgelost. Slechte service

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zwevende Maanlamp besteld. Duurt heel lang ( weken)voordat het binnen is. Verkeerde beschrijving erbij en hij doet het ook nog eens niet. Hele lange communicatie en uiteindelijk is retourtermij... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Product komt helaas uit China dus geen snelle bezorging.Daarbij was het product waarschijnlijk al een keer teruggestuurd gezien de staat van de verpakking. 30 dagen geld-terug-garantie? Je krijgt niet... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb Eén Krultang gekocht maar toen ik het thuis bezorgd kreeg was deze kapot meteen gereageerd maar ze boden geen oplossing Ik heb alle dingen gedaan die zij nodig hadden maar niets filmpje opg... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Gavebutik

Skrevet af virksomheden

Bij Finest Luxe, jouw one-stop-everything shop waar we de perfecte mix van stijl, comfort en plezier bieden. Wij verbeteren jouw leven of maken het makkelijker met zorgvuldig geselecteerde accessoires. Bij Finest Luxe geloven we in het eenvoudige genot van het leven, en we streven ernaar om dat gevoel in elk product dat we aanbieden over te brengen. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste gadgets, sport accessoires, trendy kleding, sprankelende sieraden, gezellige huisdecoratie of betoverend speelgoed, we hebben het allemaal onder één virtueel dak. Elke week zijn wij bij Finest Luxe opzoek naar de nieuwste trends zodat jij altijd voorop loopt en niks hoeft te missen. Wil jij meer weten? Dan ben jij hier op de juiste plek!

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Opgepast dit bedrijf zijn oplichters

Ik heb op 11 september een slingbag besteld met de actie van 1 bestellen een tweede gratis.
Tot op heden heb ik niets ontvangen.
Ik heb 3 mails hier over gestuurd. Op de eertste kreeg ik een antwoord en madien niets meer. Ik had mijn bestelling betaald .Dit zijn echte oplichters.

11. september 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Je krijgt geen waar voor je geld maar troep!

Finest Luxe verdient geen ster!
Levert echt troep. Haarkruller deugt niet.
Het pakt het haar niet en krult niet zoals beloofd.
Het filmpje op Instagram klopt niet met de werkelijkheid.
Nooit iets kopen hier!
Retourbeleid is heel erg slecht en te ingewikkeld om überhaupt iets retour te willen zenden.

26. september 2025

Finest deluxe flash drive

Ik bestelde via een reclame op instagram een flash drive geheugen stick. Dat was op 18 juli. Ik kreeg een bestelbevestiging op de mail maar hoorde daarna niets meer. Nu, op 3 september heb ik nog steeds niets binnen en ben dus opgelicht? Bij googlen zou het bedrijf in Groningen zitten en was blijvend gesloten. Ik heb betaald aan een Duitse bankrekening.
Mensen, pas op als je iets bestelt en betaalt, kijk eerst op trustpilot!

18. juli 2025

China

Helaas, ook ik ben erin getrapt. Besteld en inmiddels mail dat de verzending vanuit China is.
Ik had dus 3 voor nu de prijs van 1 kunnen kopen.

23. august 2025

WAARDELOOS!!!!

Ik zag een van hun reclames en dacht dat het product net zo goed zou zijn als zij lieten zien. Helaas bleek dat helemaal niet het geval. Het product werkte niet, dus nam ik dezelfde dag nog contact op om het te retourneren. Dit werd onnodig ingewikkeld gemaakt, waardoor ik meteen het gevoel kreeg dat ik mijn geld kwijt was.

Later probeerde ik het product nogmaals, en toen ontdekte ik dat het alleen goed functioneert in combinatie met een betaalde app waarvoor je maandelijks moet betalen. Dit was nergens duidelijk vermeld. Ik voel me daardoor misleid, en ik ben erg boos en teleurgesteld.

Ik zal hier nooit meer iets bestellen en hoop dat anderen dezelfde fout niet maken.

29. juli 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pakketwand na opening leeg! En nu?

Ik heb een bestelling gedaan via FB waarin ik een advertentie zag voor een noodradio. Misschien heb ik mij laten leiden door angst, maar het leek mij een mooie koop. Ik kon via Afterpay betalen en bestelling geplaatst. Althans dat dacht ik. Na een tijd kreef ik een melding dat ik mij pakket op kon halen in een pakketwand...en raad eens? Geen pakket. Ik heb er een foto van gemaakt en geprobeerd een mail te sturen, maar die mail kwam terug. Maar ja, nu moet ik 39 euro betalen voor iets dat ik niet heb ontvangen. Ik heb mij mail bekeken en ik heb helemaal geen bericht ontvangen van dit bedrijf. Een echte kat in de zak...

27. juni 2025

telefoonhouders besteld

telefoonhouders besteld. Nooit ontvangen
contact opgenomen, kan alleen via email
1x reactie gehad dat ze onderzoeken wat er mis is gegaan...na veel herhaalde verzoeken van mijn kant, nooit meer iets gehoord........
Advies : bestel niet bij Finest Luxe !!

1. juni 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nadat het bestelde product niet voldeed…

Nadat het bestelde product niet voldeed aan de eisen hebben we het teruggestuurd, ruim binnen de gestelde 30 dagen. Vreemd genoeg hoorde ik niets meer en dus nogmaals schriftelijk contact gezocht. Men gaf aan dat het opgestuurde pakketje (nota bene in dezelfde enveloppe die zij gebruikten) niet was aangekomen….
Om deze reden konden zij de kosten (€39,95) niet terugboeken. Niet te geloven en daarom zal ik nimmer iets bij FinestLuxe iets bestellen. Jammer, triest maar helaas waar.

25. april 2025

Slechte service

Door mijn handicap was de pakjesdienst al terug vertrokken voor ik de deur kon openen, ze deden ook niet de moeite om bij een medebewoner van onze appartementsblok aan te bellen. Dan moest ik mijn pakje maar gaan afhalen op een afhaalpunt. Ik liet weten dat ik dat niet kon, ze gingen bij finestluxe.nl een oplossing zoeken en na wat heen en gemailt te hebben lieten ze weten dat de zaak gesloten werd omdat mijn pakje afgehaald was? Ik heb het niet afgehaald dus rara wie dan wel, heeft iemand van de koerierdienst (Colisprive) of iemand van het afhaalpunt het gestolen, ik zal het wel nooit te weten komen want ze beantwoorden mijn mail niet meer!

16. juni 2025

Niet vertrouwen.

Endoscoop besteld. Bij aankomst werkt niet. Vraag voor nieuwe, kan niet enkel korting op volgende bestelling. Vraag om te retourneren en geld terug, kan niet een korting van 40% stellen ze voor. En dit terwijl ze voor hen product een garantie moeten geven? Deze handelaar is niet te vertrouwen en is zelfs in strijd met de wetgeving. Maar wat kan je doen voor 28€ ?

22. maj 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik wil een artikel retour sturen

Ik wil een artikel retour sturen. Je moet dan vragen om een retourformulier. Echter, willen ze eerst weten waarom je het artikel retour wil sturen. Vervolgens krijg je geen retourformulier.
Een rare manier van zaken doen. Niet te vertrouwen dus.

26. maj 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een oplichters pakket aangekomen…

Wat een oplichters pakket aangekomen was niet geseald zat alleen 1 kabeltje in het product ontbrak. Klantenservice compleet waardeloos wilde het terug sturen en had vragen over andere producten die werden niet beantwoord. Instrijd met hun en klarna maar alsnog het volledige product kunnen betalen belachelijk dus doe er je voordeel mee

5. februar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geen mogelijkheid van retour zenden

Ik heb een artikel wat ik artikel retour wil zenden.
Helaas krijg ik geen reatie meer hoe dit moet.
Ik kreeg eerst een bericht dat zij 25% koring konden geven, ik heb aangegeven dat ik het retour wil zenden.

Jammer dat er dus geen reactie meer komt.

14. maj 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.