FineArtPrints.pl | Sztuka jest dla ludzi Anmeldelser 359

4,9

Obsługa klienta pierwsza klasa! FineArtPrints pokazało bardzo indywidualne podejście do klienta. Na otarcie łez w oczekiwaniu na zamówienie dostałam miniaturkę pracy artysty, którego plakat zamówiłam,... Se mere

Serio POLECAM, obsługa genialna. Miałam przygodę z przelewem, nie dotarł do Odbiorcy, ale zadzwonili przekazali informację o problemie, ponowiłam i dalej już było tylko lepiej 😍 przesyłka przyszła b... Se mere

1. Kunstgalleri
  2. Studie
  3. Kunstner
  4. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  5. Rammebutik
  6. Plakatbutik

W FineArtPrints.pl tworzymy piękne printy kolekcjonerskie, które sprawią, że twoje wnętrza nabiorą wyjątkowego stylu i charakteru. Nasze prace wykonujemy metodą giclée - to najwyższej jakości technologia reprodukcji obrazów, dzięki której odwzorowujemy oryginalne dzieła sztuki. Co ważne, wszystkie nasze printy są unikalne - wychodzą wyłącznie w limitowanych, certyfikowanych seriach i są ręcznie sygnowane przez artystów. Dzięki temu, posiadają dużą wartość kolekcjonerską. Współpracujemy tylko z najlepszymi artystami, aby dostarczyć Ci dzieła sztuki, które podbiją Twoje serce.

4,9

Jestem zachwycona zakupem

Jestem zachwycona zakupem. Wszystko zgodne z opisem, fantastyczna jakość wydruku. Przesyłka dotarła szybko i bardzo profesjonalnie zapakowana. Zastanawiam się nad kolejnym zakupem dla siebie i na prezent. Polecam

27. marts 2026

Printy

Stawiam pierwsze kroki jeżeli chodzi o printy. Po wejściu na stronę www (świetnie i jasno przygotowana pod klienta - dużo przydatnych informacji począwszy od zakupu po ekspozycję) zdecydowałem się na zakup dwóch printów Różalskiego. Printy przyszły na czas, fachowo zapakowane z odpowiednim powiadomieniem. Same printy wyglądają na ścianie świetnie. Polecam każdemu.

13. februar 2026

polecam

Szybka przesyłka, bardzo starannie zapakowana, opakowana zgodnie z zamówieniem, printy bardzo dobrej jakości. Polecam

4. februar 2026

Oryginalne, niesztampowe, wyjątkowe...

Szukałam wyjątkowego prezentu z okazji 30tych urodzin mojej córki. Prezent tym razem miał być pamiątkowy, na całe życie. Pomyślałam o grafice lub plakacie. Szukając czegoś niesztampowego, oryginalnego trafiłam na stronę FineArtPrints i zakochałam się w pracach p. Borysa Fiodorowicza. Anioł Stróż idealnie współgra z tym, co chciałam przekazać córce. Jest tradycyjnym symbolem w niecodziennej wizualizacji. Ikony p. Borysa to odpowiedź na współczesny Świat. Zamówiłam print wraz z obramowaniem, i to była bardzo dobra decyzja. Pięknie zapakowane (niebieska wstążka dookoła obrazu) i dobrze zabezpieczone na czas transportu - brzegi obrazu zabezpieczone przed obiciem, rama obrazu porządna, nie ma sensu kupować tańszej ramy w innym sklepie. Wszystko dopasowane idealnie. No i ten karton w formie teczki z uchwytem - rewelacja. Jesteście najwyższej jakości profesjonalistami. Córka popłakała się ze wzruszenia i jest zachwycona prezentem.

18. december 2025