Komen hun afspraken niet na onderhoudsbeurt ebike binnen 10minuten klaar stekker afgeknipt van me voorlicht binnen paar dagen zou dat gemaakt worden nu er. Maand later niks meer vernomen en reageren n... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Afspraak voor twee e-bikes was vlot gemaakt. Twee dagen van tevoren werd de (vanaf) aankomsttijd doorgegeven, die ook keurig werd nagekomen. Tussentijds contact verliep snel, makkelijk en duidelijk.... Se mere
Virksomheden har svaret
Na het vervangen van de achter binnen- en buitenband was er een probleem met de versnelling ontstaan. Op mijn mail werd gelijk gereageerd en een nieuwe afspraak gepland. Vandaag is het keurig hersteld... Se mere
Virksomheden har svaret
Binnen een kort tijdsbestek (anderhalve week) kon er een afspraak gemaakt worden. Fiets is nagekeken en rijdt weer als een zonnetje. Een onderdeel wat niet voorradig is, wordt binnenkort vervangen. Hi... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Wij zijn gestart met fietspechpas, omdat wij veel vraag hebben naar een alternatief voor de nu bekende hulpdiensten. Dit houdt dus in dat wij alle merken gelijk onderweg kunnen repareren en u zorgeloos kunt fietsen op uw eigen fiets. Wij zijn gevestigd in dieren, maar onze ervaren fietsenmakers zitten door heel Nederland. Ons streven is dat wij binnen 60 minuten bij u ter plaatse zijn. Heeft u per direct hulp nodig? dan staan wij voor u klaar. Onze monteur komt bij u op locatie waar u staat met pech, en u wordt gelijk geholpen. Ga naar onze pechmelden pagina en meld uw pech en wij zijn onderweg.
Kontaktoplysninger
Rinaldostraat, 2, 6953 CP, Dieren, Holland
- Info@fietspechpas.nl
- fietspechpas.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 94 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snel en goede afhandeling van de…
Snel en goede afhandeling van de kapotte gasveer. Monteur belde van te voren op en was op de juiste tijd op ons adres

Besvarelse fra Fietspechpas
Erg aardige en vrolijke monteur
Erg aardige en vrolijke monteur. Weet wat hij doet en legt graag uit als je vragen hebt. Topservice door hem!

Besvarelse fra Fietspechpas
Zeer goed geholpen met terugroepactie…
Zeer goed geholpen met terugroepactie van Babboe. Monteur had verstand van zaken en was in zeer korte termijn weer weg en had de onderdelen verwisseld

Besvarelse fra Fietspechpas
Reparatie fiets aan huis, perfect geregeld
Snel ingepland, vriendelijke monteur, snelle en goede reparatie.
Service aan huis, wat wil je nog meer!

Uitstekend geholpen
Vriendelijke, zeer behulpzame fietsenmaker 😄

Fietspechpas werkt prima
Fietspechpas maakte een duidelijke afspraak voor reparatie aan onze Babboe bakfiets. Kwam keurig op tijd en de monteur was zeer kundig en vriendelijk. Prima opgelost allemaal. Dank.

?????
Mijn display is vast gezet met een schroefje en die andere is zoek/verdwenen. Hoe kan dit gebeuren zonder iets te zeggen tegen mij ?????

Snelle service
Snelle service. Kwam rond de afgesproken tijd en was vrij snel klaar met de controle en het afstellen van mijn fiets. Vriendelijke man en gaf een goede uitleg.

Fijne monteur!
De monteur was mooi op tijd en heeft zn werk zeer netjes uitgevoerd. Heel erg fijn!

Snelle, klantvriendelijke service
Onze fiets stond niet thuis, maar de monteur heeft ons er naartoe gereden en ter plaatse de werkzaamheden gedaan. Hartelijk bedankt Marco voor de klantvriendelijke en snelle service!

Respectvol
Respectvol, lief & direct aan het werk. Gaf ook extra behulpzame info daarna.

Vriendelijke monteur
Vriendelijke monteur. Duidelijk en netjes.
Super fijn deze service aan huis!

Besvarelse fra Fietspechpas
Supervriendelijk heel goede uitleg en…
Supervriendelijk heel goede uitleg en prima service

Vriendelijke monteur
Vriendelijke monteur, nam de tijd voor vragen, goed geholpen, duidelijke communicatie

Vriendelijke monteur
Vriendelijke jongeman die mijn babboe bakfiets kwam upgraden naar nieuwe onderdelen zodat dit niet gaat breken.

Besvarelse fra Fietspechpas
De monteur was meer dan een uur te…
De monteur was meer dan een uur te vroeg en trof dus niemand thuis. Inmiddels contact opgenomen, maar nog geen nieuwe afspraak.

Besvarelse fra Fietspechpas
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.