Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Informatie op de site is makkelijk te vinden. Veel keuze en de prijzen zijn ook prima. Na betaling gelijk een mail en de bezorging was de volgende dag. Ik ben er zeer tevreden over.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het bestellen gaat heel gemakkelijk. Groot assortiment produkten. Snelle levering. Ben erg tevreden met wat ik heb besteld en ook niet te duur!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Goedkoop is hier duurkoop. Geld weg. 10 juli 2022 heb ik 3 buitenbanden besteld, 12 juli maar 1 geleverd gekregen. Ticket aangemaakt via website. Nu 26 augustus 2022 nog geen antwoord. Net gebeld naa... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Beloven leveren daags nadien, sturen dan mail dat artikel in centraal magazijn ligt daardoor 1DAG VERTRAGING, na 4 dagen nog niks ,op mail geen reactie, telefonisch : we zullen het oplossen en ja na... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Cykelbutik
  2. Butik med cykeltilbehør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Fietsonline.com : - Fietszitjes Fietsaccessoires Fietsonderdelen Fietsen Fitness/Trainers Fietskleding Kado ideeen fietsen

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Men adverteerd met kom langs en maak…

Men adverteerd met kom langs en maak proefrit.Welnu Voque niet en zelfs nooit meer leverbaar aldus met verwijzing naar eventuele andere dealer ?! Wat nog vreemder is dat via hun website je deze fietsen nog steeds kunt bestellen en betalen terwijl hun bekend is dat er niet geleverd kan worden.Heel kwalijk . Vervolgens gevraagd naar Cortina maar ook deze niet in voorraad.Geen vertrouwen meer in waarbij tevens opviel dat er bijna geen personeel ook meer was.Heden bij de Lidl een mooie duitse fiets gekocht.Kwaliteit en betaalbaar.
P.s ondanks een tegenbericht dat Voque is uitverkocht en van de website gehaald staat Voque nog volop op de website en kan besteld en bstaald worden.👀😭

18. marts 2025

Besvarelse fra Fietsonline

Beste Martin, Bedankt voor uw reactie. Wij hebben meer dan 7.000 fietsen op de website staan. Deze kunnen we onmogelijk allemaal in de showroom hebben staan. We vragen daarom altijd welke fiets u wilt proberen zodat we deze naar onze showroom kunnen laten komen. Helaas was de Vogue fiets inderdaad uitverkocht. Deze is inmiddels van de site gehaald. Het personeel was tijdens uw bezoek aan het lunchen. Vandaar dat er weinig mensen op de werkvloer liepen :-)

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De nieuw aangeschafte elektrische fiets…

De nieuw aangeschafte elektrische fiets gaf problemen met de accu en de afhandeling van de klacht duurde een eeuwigheid. Weken de fiets waar ik afhankelijk van ben voor dagelijks vervoer, heeft daar ter plaatse gestaan voor reparatie en je kan zelf continue bellen hoe het ermee staat.

12. februar 2025

Besvarelse fra Fietsonline

Beste Bianca, Zowel onder je naam als onder je email adres kunnen wij geen order van je vinden. Kan je aangeven om welke order het gaat zodat we je verder kunnen helpen?

Een batavus fiets van 650e kapot in één week

Een batavus fiets voor mijn zoontje gekocht van 650euro.
Prima levering! Echter na twee weken deed de versnelling het niet goed, telefonisch contact gehad met fiets online en kreeg een link waar je de versnelling kon afstellen. Helaas kreeg ik dit niet voor elkaar dus maar even de fietsenmaker om de hoek geraadpleegd. Hoppa gratis opgelost. Kort erna de fietsendrager en de gehele fiets aangedraaid.
Na 8 weken kwam mijn zoontje thuis en vertelde dat de rem het niet meer deed, blijkt gewoon de rembeugel losgeschoten te zijn ( bout/moer verbinding) plus de versnelling box losgeschoten.
Gebeld naar fietsonline, hier vertelde ze dat de versnellingsbox waarschijnlijk in het fietsenhok op school was losgekomen. En dat ik niet verzekerd ben voor de ophaaldienst t.w.v. 45 euro!!
Waarom zou je dit nemen voor een jongens fiets van 650 euro!!
Ook al zou ik de fiets richting Lelystad versturen krijg ik geen leen fiets!!

Uiteindelijk de fiets naar de fietsenmaker om de hoek gebracht waar de beste man vertelde dat dit nooit had mogen gebeuren, deze fiets is nooit fatsoenlijk bij de technische dienst van fiets online nagelopen!!
Rembeugel los en versnellingbox geheel losgerdraaid door de rembeugel en het achterwiel met één moer vast zat. Lekker veilig voor een jongen van 13 jaar die een uur naar school moet fietsen.

Fietsonline heeft uiteindelijk de rekening van 45 euro netjes betaald maar de service is slecht en denken niet mee.

Koop hier geen fiets tenzij je zelf als fietsenmaker wilt spelen.

20. februar 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Fiets is snel stuk

Twee keer fiets gekocht. Een fiets Puch was niet geleverd. Na bijna 1 maand wachten en elke week beloftes dat het komt bijna, heb ik aankoop geannuleerd. Bij andere winkel zelfde fiets besteld en het was binnen 3 dagen geleverd. Tweede fiets Bohlt ging na 4 maanden stuk. Toen ik het teruggebracht voor de reparatie hebben ze eerste geprobeerd om mij richting de fabrikant te sturen. Daar ging ik niet mee akkoord. Reparatie duurde weken en ik heb in de tussentijd geen vervangende fiets ontvangen. Communicatie was traag: elke week was beloofd dat fiets is bijna klaar en daarna een week stilte of er was andere probleem met de fiets: oplader stuk, accu stuk, controller stuk...Uiteindelijk, een formeel brief gestuurd en verzocht om de fiets binnen 2 weken of te repareren of vervangen. Volgende dag kreeg ik een bericht dat fiets is niet te repareren en dat ik het aankoopbedrag terug zou krijgen. Inmiddels bijna twee weken verder en ik heb het aankoopbedrag nog steeds niet ontvangen. Ook hebben ze aangegeven om het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen terug te betalen terwijl het is wettelijk geregeld dat het binnen 14 dagen moet. Wederoom een officiële herinnering moeten sturen met met verwijzing naar incassobureau. Jammer dat dit zo ver moet komen. Ik heb 2 sterren gegeven, omdat de dames van de klantenservice toch geprobeerd om hun beste van te maken.

13. januar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fietsonline.nl in Lelystad laat reacgeert niet!

Fietsonline.nl in Lelystad. Wat een slechte service. Geen reactie, geen antwoord, ze schrijven u ontvangt een reactie over het retourneren van uw aangemelde pakket. Vervolgens hoor je niets meer. Zou niemand aanbevelen bij Fietsonline te bestellen.

9. februar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte service en garantieafhandeling bij Fietsonline.com

Ik ben diep teleurgesteld in de service en garantieafhandeling van Fietsonline.com. Mijn Cortina elektrische fiets, gekocht met een tweejarig zorgeloos garantieplan, vertoont ernstige gebreken na anderhalf jaar normaal gebruik. Inmiddels is de fiets al vier keer kapot geweest, wat wijst op zeer slechte kwaliteit. Ondanks meerdere contactmomenten, het aanleveren van alle gevraagde informatie en facturen, weigert Fietsonline.com de garantie correct af te handelen.
• Mijn fiets kon niet gerepareerd worden door Cortina-dealers omdat deze onder de garantie van Fietsonline.com valt.
• Ik heb zelf de kosten voor reparatie en onderdelen moeten betalen en krijg geen vergoeding, ondanks het garantieplan.
• De klantenservice blijft mij van het kastje naar de muur sturen met standaardreacties en onredelijke eisen, zoals het opnieuw verstrekken van gegevens die al eerder zijn ingediend.

Daarnaast wordt de schuld volledig bij mij gelegd, met het argument dat de schade door overbelasting van de bagagedrager zou komen. Dit is onterecht, aangezien ik de fiets binnen de normale belastinggrenzen heb gebruikt.

Het is onacceptabel hoe Fietsonline.com omgaat met garantieclaims. Ze verkopen een zorgeloos servicepakket, maar bieden geen enkele echte service als het erop aankomt. Dit heeft me veel tijd, frustratie en extra kosten gekost. De fiets is van zeer slechte kwaliteit en absoluut niet duurzaam.

Koop hier geen fiets als je service en kwaliteit belangrijk vindt!

14. november 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De communicatie is zeer slecht.

De communicatie is zeer slecht
Ik heb dan na een half uur iemand aan de lijn en als ik dan vragen heb verwijst ze me door naar de website met klantenservice info terwijl ik de klantenservice aan de telefoon heb. De info online is super onduidelijk en de klantenservice kan niet eens zelf antwoorden op de vragen die ik hun stel laatste keer dat ik nog iets bestel bij fietsonline.

28. januar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slechte garantie en behulpzaamheid

Voor aankoop van een nieuwe fiets nog telefonisch contact gehad met fietsonline.
D levertijd was geen probleem, de fiets was op voorraad en kon snel geleverd worden. Na bestelling toch nog 2,5 week wachten.
Uiteindelijk de fiets geleverd. Nu bleek een sleutel krom te zijn, contact opgenomen en uiteindelijk een nieuwe sleutel gekregen.
Na de eerste kilometers gefietst te hebben, deed de versnelling het niet meer, online opgezocht om het te verhelpen, we dachten eenmalig, helaas blijkt nu, de versnellingskabel blijft losschieten. Weer gebeld, nu kunnen we naar Lelystad komen voor reparatie, of fiets laten ophalen voor €90.
Als je eenmaal een fiets hebt gekocht, dan verdwijnt de vriendelijkheid en behulpzaamheid, dan zijn ze op je geld uit en willen je eigenlijk niet meer helpen.

27. januar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wacht al weken op restitutie van meer dan duizend Euro

Een nieuwe fiets bestellen was een fluitje van een cent, betalen ook, maar toen bleek dat de ´sportieve´ fiets een hele gewone stadsfiets was en de informatie op de site niet klopte, wilde ik die af bestellen. Goed, er is nooit iets bezorgd, want ik heb direct de volgende dag geannuleerd, maar nu, weken later, wacht ik nog steeds op terugbetaling van € 1039. Hoe moeilijk kan het zijn? Hoeveel tijd kan het kosten? Het is heel lastig om contact te krijgen met de klantenservice. Lukt dat eindelijk - na dagen - dan krijg ik een vaag antwoord over de crediteurenafdeling waar altijd net op dat moment niemand aanwezig is en waarvan ik mij langzamerhand ga afvragen of die wel bestaat. Vervelend dat hier van mijn kant zoveel tijd in gaat zitten en zij maar mijn geld vasthouden op de ´crediteurenafdeling´. Intussen heb ik bij een dorp verderop een fiets gekocht, kon ik eerst een proefritje doen, werd op mijn maat afgesteld en werd afgeleverd met een bos bloemen. Misschien iets meer betaald, maar geeft heel ander gevoel en is mij veel waard. Voor mij nooit meer een fiets online en zeker niet bij fietsonline.

31. december 2024

Beste mevrouw,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons feedback te geven. We hebben uw bericht zorgvuldig gelezen en begrijpen dat de terugbetaling van uw bestelling vertraging heeft opgelopen. Hiervoor willen wij u onze oprechte excuses aanbieden.
Ons doel is om terugbetalingen uiterlijk binnen 2 weken na annulering te verwerken. In uw geval, waarbij de bestelling op 5 januari was geplaatst en de terugbetaling op 22 januari is uitgevoerd, zijn wij helaas 1 week te laat geweest. Dit is uiteraard niet de service die wij nastreven.
Wij waarderen het dat u ons hierop heeft gewezen, zodat we kunnen blijven verbeteren. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fietsonline.com doet wat het belooft

Ik had twee buitenbanden nodig voor een fiets. De website is heel duidelijk, zodat ik snel een keuze kon maken uit het aanbod. De prijs-kwaliteit-verhouding is prima. De levering via DHL was snel. Ik werd per e-mail goed op de hoogte gehouden en kon mij pakket volgen met track & trace. De fietsbanden waren in orde.

7. december 2024

Geweldige webshop

Vorige week was een spatbord van mijn dochters fiets kapot gegaan. Gelijk 2 op de website van Fietsonline.com besteld. Levering was snel, website duidelijk, goede kwaliteit en nog betere prijs. Voortaan koop ik al mijn onderdelen en fiets benodigdheden bij fietsonline.com

28. november 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Perfect service and wide product collection …

I have placed an order at fietsonline on Friday 15:00 for a set of tires And tubes and got all well packed on the next day

Also I found that the mail chain with information regarding the progression of the order demonstrate that fietsonline really set service as top priority

29. november 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Onbruikbare tandwielen, onmogelijk retourbeleid.

Tandwielen voor mijn fiets besteld maar wat geleverd werd was echt compleet onbruikbaar. De tanden waren zo ongelijkmatig en ondiep, kortom van de erbarmelijkste Chinese kwaliteit die je kan bedenken. Dat ze zoiets zelfs durven verkopen is al een schande. Maar dat ze het retourneren van deze rommel zo omslachtig mogelijk maken en bovendien nog op eigen kosten is toch onbegrijpelijk. Had ik maar erder naar de negatieve reviews gekeken. Die gaan allemaal over het retourbeleid.

28. oktober 2024

Zeer goed en vlot

Zeer goed. Ik had al een paar keer wat besteld, dus qua prijs en levering ok. Een half jaar na laatste bestelling bleek een koplamp niet ok. Vlotte respons en binnen een week een vervangende. Dus top.

17. oktober 2024

Ik kom hier terug!

Grote keuze fietsonderdelen bij deze lokale (NL) specialist. Ik had een trapas nodig en kon met de complete informatie op hun website snel de juiste keuze maken. Ook nog flink betere prijs dan op andere welbekende websites met hun m.i. "onduidelijke" aanbieders. Ik kom hier terug!

1. august 2024

Waarschuwing

Slechter kan je het niet krijgen. Reactie na 2 dagen en wat voor 1.

Het is de meest slechts winkel van NL.
zeg niet dat u niet gewaarschuwd was

20. september 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.