Fibr Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Smakar kemikalier. Sena med att skicka. Tar en vecka från man lagt ordern tills de lämnar in på PostNord. Så upp till 10-12 dagars väntetid. Utöver det är de fruktansvärt dyra 25 kronor för en 25 gram... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Mycket goda bars, köper alltid en kolasnitt till mina pluggdagar. Dock blev jag ganska besviken när jag beställde en låda från hemsidan och insåg att alla bars är 25 gram istället för 40 gram som de ä... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag fick fibr bar utanv en vän under en längre cykeltur vi gjorde i våras. Blev helt såld efter de, hennes man är gluten men varken hon eller jag. Jag fick en provlåda utav dom sedan och nu har jag b... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fibr är inkluderande lyx! Jag har alltid några Fibr i väskan på utflykten. En vet aldrig när en behöver lite extra energi, lyx eller självomsorg. Fibr är alltid en hit. Det är härligt att få sprida... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Konfekturebutik

Skrevet af virksomheden

Eftermiddag. Energin är låg, kaffet hjälper inte längre... Plötsligt frågar någon om det inte är dags för fika. Du rusar i riktningen av snabba kalorier, djupare energidipp och ingredienser man inte kan uttala. Med ett ryck vaknar du, det var bara en mardröm. En lättad suck undslipper dig när du sträcker dig efter en Fibr-bar istället. Dags att mätta dina cravings.

Kontaktoplysninger

God

TrustScore 4 ud af 5

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

8 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb leverans och otroligt goda bars

Snabb leverans och otroligt goda bars. Bars smakar ofta kemiskt pga av aspartam och liknande men dessa smakar gott och naturligt.

17. juni 2022

Besvarelse fra Fibr

Stort tack för din recension! Fint att du även uppmärksammat att vi bryr oss om ett ärligt innehåll. 😌 Kram!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Försöker alltid att ha minst en bar med…

Försöker alltid att ha minst en bar med mig vart jag går.
Mättar bra samtidigt som den ger en lyxig känsla av go fika.

Besvarelse fra Fibr

Visst är det smidigt att ha med i fickan/väskan när energin behöver fyllas på! Vi är glada att du hittat hit och gillar det vi gör.♡ Kramar

Wow!

Så goda närproducerade fiberbars! Lyx ha de på orten! Snabb & enkel leverans. Grymma!

Det gör oss så glada att höra! Tack och välkommen åter ♡ Kramar

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Goda

Goda, bra med mycket fibrer och bra att flera är sockerfria. Bra att frakten är gratis. Synd att de är så dyra och synd att de innehåller kokosolja (mättat fett, inte bra för kroppen alls)

Besvarelse fra Fibr

Tack för din feedback och för att du engagerar dig i vår produkt. 🙏 Mättat fett är ett hett debatterat område och allt mättat fett beter sig inte exakt likadant utan det beror delvis på vilka fettsyror som bygger upp det och det varierar mellan olika fettkällor.
Vänligen, Adam (leg. dietist)

Så himla goda!

Så himla goda!
Äntligen ett företag som fattar att göra deras produkter glutenfria! Smidig betlaning och snabbt hem i brevlådan!
Kan verkligen rekomendera dessa olika smaker! 💚🙏

Besvarelse fra Fibr

Så roligt att höra! Precis, vi menar att det är superviktigt att lyssna på kundernas efterfrågan. Därför kändes det som en självklarhet att byta till glutenfria havregryn på deras önskemål. Många kramar! ♡

Toppen!

Supergoda bars och snabb och snygg leverans!

8. juni 2022

Besvarelse fra Fibr

Fantastiskt kul att höra! Tusen tack och välkommen tillbaka.♡

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Underbara bars i många goda smaker och…

Underbara bars i många goda smaker och utan en massa konstiga tillsatser. Snabb och smidig leverans också ⭐️👌

8. juni 2022

Besvarelse fra Fibr

Så roligt att höra din positiva feedback! Hoppas du hittat några favoriter ♡ Kram

Allergivänliga & goda!

Jag som är allergisk mot massor av saker uppskattar verkligen deras korta ingredienslista! Kul med många olika smaker också. :)

7. juni 2022
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Fibr

Fantastiskt fint att få höra! Det gör oss varm i hjärtat.♡ kram

Super goda bars

Super goda bars, utan nötter och gluten.
Testade svinn gott, kommer prova fler smaker.

20. maj 2022

Besvarelse fra Fibr

Vad roligt att höra!♡ sortimentet växer för fullt, 20 smaker att utforska för tillfället. Kram

Fantastiskt

Fantastiskt. Goda bars, helt nötfria, bra service och kort leveranstid

13. maj 2022

Besvarelse fra Fibr

Tusen tack för ditt köp och recension! ♡ Vi är glada att du gillar dem lika mycket som vi gör. Kramar

Helt nöjd. :)

Bra produkter, smart idé och snabb och trevlig service. Rekommenderas!

13. maj 2022

GRYMT GODA.

GRYMT GODA.
Företagsboxen är otroligt bra :D

Tack för ett bra koncept och nyttigt innehåll!

12. maj 2022

Besvarelse fra Fibr

Vad kul att höra att ni uppskattar företagsboxen, det perfekta mellanmålet på arbetsplatsen. Tusen tack för ert köp och recension! ♡ Kramar

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.